|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Young Professional SharePoint

 • Sogeti Banner

Young Professional SharePoint

Durf jij mee te delen in het succes van de no. 1 dienstverlener in Nederland op het gebied van IT?

Jij wilt leren en jezelf zowel vakmatig als persoonlijk ontwikkelen. Daarom ben jij op zoek naar een topcarrière en een baan die je uitdaagt en stimuleert. Een carrièrestap waarmee jij het beste uit jezelf haalt. Aardige analyse van jouw requirements? Ontdek dan wat Sogeti jou kan bieden!

Ons idee van jouw carrière.

De toekomst van een organisatie staat in directe relatie tot de kracht van de medewerkers. Als onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, dan groeit Sogeti vanzelf mee. Daarom bieden we ICT-Professionals alle kansen kennis en ervaring optimaal te verbreden. Young Professionals geven we een vliegende start.

Young Professional SharePoint.

Als Young Professional SharePoint lever je bij onze klanten (top van het Nederlandse bedrijfsleven) een belangrijke bijdrage aan de technische realisatie van Microsoft software oplossingen.  Binnen Sogeti vind je meer dan 30 collega’s die ervoor gekozen hebben zich te specialiseren in SharePoint en haar Solutions. Deze worden bijgestaan door ruim 500 collega’s die gespecialiseerd zijn in Microsoft infrastructuur en applicatie ontwikkeling.

We implementeren SharePoint Solutions bij een breed scala aan klanten: energie- & nutsbedrijven, industrie, transport &reizen, banken/verzekeraars & pensioenfondsen, distributiebedrijven,  retail, telecom, overheidsinstellingen, onderwijs, gezondheidszorg en sociale zekerheid.

Herken jij jezelf.

Wat kun je? Die vraag stelt ieder bedrijf dat op het punt staat iemand aan te nemen. Wie ben je? Die vraag stelt Sogeti meteen daarna. We vinden het belangrijk dat je bij ons past. Vooral qua mentaliteit. Een professional van Sogeti is namelijk geen gemiddelde professional. Het is er een met een aantal uitgesproken eigenschappen. Gedreven. Resultaatgericht. En niet snel tevreden.

Wat niet wil zeggen dat je nooit met hem of haar kunt lachen. Integendeel. Plezier hoort wat ons betreft net zo goed bij werken. Maar we gaan op de eerste plaats voor de inhoud. Voor gedegen oplossingen die werken in de praktijk. Waarbij we altijd proberen de verwachtingen te overtreffen. Zo kennen onze klanten ons.

En zo kennen wij elkaar.

Als Young Professional SharePoint start je met een drie maanden durende basisopleiding. Onderdeel daarvan is een Business Course aan de Ohio University in de Verenigde Staten. Daar maak je niet alleen kennis met Sogeti, de universiteit biedt je óók een kennismaking met jezelf. Want naast vakmanschap vinden we het ook belangrijk dat je je als persoon ontwikkelt. De basisopleiding aan de Ohio University is bekroond met een ‘Program Excellence Award’ door de ‘Higher Education Association’. Deze award roemt de unieke samenwerking tussen bedrijfsleven en universiteit. De opleiding werpt duidelijk vruchten af in de praktijk!

Sogeti biedt jou.

Een uitstekend loopbaanperspectief in een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief, een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. Uiteraard krijg je de kans om te blijven groeien en je verder te ontwikkelen in je vakgebied en je carrière. Samen met jou stellen we je carrièrepad vast.

Daarvoor volg je bij ons diverse opleidingen en trainingen. Om jou een goede start van jouw carrière te garanderen start je in ons Young Professional Development Program. Een deel van deze opleiding vindt gedurende drie weken plaats in de VS aan de Ohio University. Hierbij worden, naast je vakinhoudelijke kennis, ook je communicatieve en sociale vaardigheden verder ontwikkeld. Ondersteuning bij jouw ontwikkeling met alle mogelijke middelen zoals opleidingen, technische meetings en events. Certificering op je vakgebied. Een plezierig bedrijf om voor te werken, waar sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Waar voortdurend informele activiteiten worden georganiseerd om collega’s ook buiten het werken te leren kennen. Ruimte voor eigen initiatieven. Initiatieven die bijdragen aan het resultaat worden hoog gewaardeerd en beloond. Interessante opdrachten en klantomgevingen om je opdrachten uit te voeren.

Selectie.

Denk jij dat je slim genoeg bent voor ons? En durf jij het gesprek met ons aan? Solliciteer nu en wie weet word jij ook een Sogetist.

Om in aanmerking te komen voor het Young Professional Program bij Sogeti moet jij worden uitgenodigd op een van onze selectiedagen. Tijdens deze dag leggen wij o.a. een capaciteiten test bij je af, krijg je een bedrijfspresentatie te zien en voeren wij een sollicitatiegesprek met jou. Sogeti geeft je snel en helder terugkoppeling. Aan het einde van deze dag krijg je dan ook direct te horen of jij deze topbaan krijgt.  

Laat nu jouw cv achter bij het Young Professional team via; sollicitatie@sogeti.com of reageer direct via de site. Voor meer informatie over Sogeti en onze dienstverlening? Kijk op www.sogeti.nl/werken-bij-sogeti

 

 

SAMENVATTING

 • Bedrijf:Sogeti Nederland B.V.
 • Locatie:Noord-Brabant , NB
 • Categorie:IT / Software Development
 • Status:Fulltime Vast dienstverband
 • Carrièreniveau:Midcareer (ervaren)
 • Referentie nr:186262
 • Share
 • Twitter
 • Facebook

Over Sogeti Nederland BV

Missie. Sogeti is de technologiespecialist die ICT-oplossingen creëert, integreert en beheert.

 • Wij inspireren klanten, leveren adequate en toekomstvaste ICT-oplossingen en onderscheiden ons door proactiviteit, pragmatisme en focus op klantwaarde.

 • Wij bieden medewerkers een uitdagende, veilige en moderne werkomgeving. Wij waarderen hen en stimuleren persoonlijke ontwikkeling en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

 • Wij realiseren ICT-oplossingen met hulp van strategische en best-in-class partners.

 • Wij dragen actief bij aan een duurzame samenleving.