|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Young Financial Specialist Pro...

 
 
 

Young Financial Specialist Program


Ongeacht je achtergrond ligt de weg open voor een toekomst in de financiële dienstverlening. Een toekomst vol uitdaging, afwisseling en persoonlijke groei. Wij bereiden je goed voor, niet in de collegebanken maar met het Young Financial Specialist Bootcamp op de Veluwe. Samen met andere junior Brunel specialisten haal je meteen je Wft Basis certificaat. Tijdens de bootcamp wissel je inhoud af met sporten en ontspanning. Zo maak je een sterke start in je carrière en bouw je gelijk een mooi netwerk op. En kun je al snel aan je eerste opdracht beginnen.

Je gaat direct aan de slag, met afwisselende opdrachten binnen de vakgebieden bancair, hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Bij verschillende opdrachtgevers. Je kiest zelf welke richting jou het meest aanspreekt. Hierbij word je begeleid door je eigen consultant. Ondertussen blijven wij in jou investeren.

Het Young Specialist Program trapt in oktober 2017 opnieuw af met een bootcamp op de Veluwe waarmee je een flinke stap zet in het behalen van vakopleidingen voor de financiële dienstverlening. Het programma bestaat uit de vakopleiding Wft Basis gevolgd door een Wft specialisatie. Na het afronden van deze basisopleiding ga je aan de slag op tijdelijke opdrachten binnen de vakgebieden bancair, hypotheken, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen, pensioen, schade en zorgverzekeringen. De werkzaamheden kunnen zowel frontoffice als backoffice gerelateerd zijn en worden complexer naarmate jij jezelf verder zal ontwikkelen.


Over jou
  • Je hebt een afgeronde hbo- en/of wo-opleiding
  • Je hebt affiniteit met de financiële dienstverlening en/of (telefonisch) klantcontact en de ambitie je daar verder in te ontwikkelen
  • Naast werken ben je ook bereid vakgerichte diploma's te behalen
  • Je bent gedreven en hebt een klantgerichte instelling
  • De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift
  • Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn uitstekend
  • Je hebt een flexibele houding en gaat iedere uitdaging aan


Wat wij bieden

Je treedt in dienst bij Brunel Insurance & Banking als junior Brunel specialist en bent direct verzekerd van een marktconform salaris. Een consultant van Brunel gaat je persoonlijk begeleiden. Je krijgt de kans om op onze kosten meerdere Wft-diploma's te behalen. Daarnaast krijg je verschillende trainingen aangeboden gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt van ons 26 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Ook heb je recht op onze secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gunstige pensioenregeling, collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en leuke extra's op cultureel en sportief gebied.


Contact informatie


Remco van de Berg
Brunel Engineering Amsterdam

Samenvatting


Position type: Fulltime Vast dienstverband
Education level: HBO
Relevant experience: Niet vereist
Reference code: BBBH333_1502975818
Job category: Accounting / FinancieelOver Brunel

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.

Het bij elkaar brengen van interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten kunnen we alleen met medewerkers die zelf net zo talentvol en ambitieus zijn. Bij Brunel kun je aan de slag in een sales- of staffunctie. Wij bieden jou een carrière waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Kijk voor meer informatie op