|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Systeembeheerder (medior) ON H...

Astorium verzorgt invulling van vaste en tijdelijke vacatures voor aansprekende klanten. Onze Consultants adviseren professionals binnen HRM, Legal, Finance, IT en Engineering. Wij bieden interessante banen aan op WO, HBO en MBO+ niveau en begeleiden je in de overstap naar een nieuwe baan. Bij detachering doe je in korte tijd veel ervaring op in diverse bedrijfsculturen. Vanuit Astorium krijg je hierbij ondersteuning van een professionele Job Coach, waarbij persoonlijke ontwikkeling en opleiding een belangrijke rol spelen. Schrijf je snel in via en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Systeembeheerder (medior) ON HOLD

Voor een onderwijsinstelling in de regio Haaglanden zoeken wij een Systeembeheerder op medior niveau voor de Windows / VMWare omgeving. Het betreft een functie voor 38 uur per week.

Als Systeembeheerder ben je samen met acht collega's verantwoordelijk voor het beheer van de systemen. Het betreft een grote en complexe omgeving die uitdagend is voor professionals met passie voor de techniek. Om het team te versterken zoeken wij nu een professional die toe is aan de tweede stap in zijn/haar carrière.

Heb jij een passie voor techniek en wil je je verder ontwikkelen, dan ben jij de Systeembeheerder die wij zoeken!

Informatie
Als Systeembeheerder
 • beheer je de Windows servers
 • los je storingen en problemen op, bijvoorbeeld op het gebied van Skype for Business, Citrix en Exchange
 • voer je changes uit en regel je Backup / Restore en monitoring in
 • installeer je de omgevingen en configureer je servers
 • doe je voorstellen om de kwaliteit van beheer en de dienstverlening te verhogen
Voorkomende calls hebben vaak te maken met:
 • Quota in mailboxen ophogen
 • Toekennen van rechten
 • Aanmaken van groepen
 • Publiceren van applicaties
 • Vernieuwen van images

Functie-eisen
 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • geen 9-5 instelling en bereid om indien nodig in weekenden te werken (consignatiedienst eens in de 8 weken)
 • je hebt ervaring binnen Windows omgevingen, met Exchange en VMware
 • ervaring met NetApp, Citrix en Linux is een pre
 • je bent technisch goed en wil je verder ontwikkelen binnen een uitdagende omgeving
 • je bent klantgericht, communicatief en gericht op oplossingen en resultaten
 • je hebt kennis van de Engelse taal
Daarnaast is het belangrijk dat je
 • er plezier in hebt om zaken op te lossen
 • de ambitie hebt om je te ontwikkelen op technisch gebied
 • een teamspeler bent, want alles gaat in overleg met je collega's
 • verantwoordelijkheidsgevoel hebt en zaken zelfstandig oppakt
 • hulpvragen durft te stellen

Arbeidsvoorwaarden
Onze opdrachtgever biedt jou een functie met voldoende inhoud waarin volop ruimte is om je verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een leuk en ambitieus team waarvan je veel kunt leren. De omgeving is internationaal en technisch zeer uitdagend.

Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en is maximaal €3600 op basis van een 38-urige werkweek. Naast het salaris kun je onder andere rekenen op een dertiende maand, korting bij zorgverzekeraars, een sportabonnement, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken, kinderopvang op locatie en een actieve personeelsvereniging die zorgt voor leuke kortingen op activiteiten, workshops en in winkels in de regio. Daarnaast stimuleren zij jouw ontwikkeling door het faciliteren van opleidingen en trainingen.

De eerste periode zal je via Astorium ingezet worden bij onze opdrachtgever. Naast het salaris ontvang je van Astorium onder andere een volledige reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling.

Salaris
Arbeidsvoorwaarden

korting bij zorgverzekeraars een sportabonnement afspraken over flexibele werktijden jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samenstellen een maandelijkse werkkostenbijdrage internationale kinderopvang op de campus (zonder korting)
hebben een personeelsvereniging, veel kortingen (bioscopen, concerten, workshops, kortingen bij winkels in de regio)
Max €4000 obv 38 uur per week
8% vakantiegeld eindejaarsuitkering van 8,3%
Thuiswerken ook mogelijk uren flexibel (38 uur, 40 werken / 36 uur werken etc.)
geen reiskostenvergoeding

Contactinformatie
Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Rob Teunisse op +31 70 358 7375 of +31 611 90 45 64.

Ben jij de Systeembeheerder die wij zoeken en wil je solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer Direct' en stuur jouw motivatiebrief en cv. Dit kan tot 28 maart 12:00 uur. Reacties na deze datum komen op een reservelijst. Het overleggen van een "Verklaring Omtrent het Gedrag" (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Over onze opdrachtgever
De ICT afdeling is een ambitieuze en dynamische afdeling met gedreven professionals. Vanuit de afdelingen die zich bezig houden met werkplekbeheer, netwerken en telecom, applicatiemanagement en serverbeheer is men betrokken bij alle ontwikkelingen op het gebied van ICT-beleid -ontwikkeling en -beheer. Men is proactief, professioneel en oplossingsgericht met de focus op samenwerken.

De afdeling die zich bezig houdt met het beheer van desktops, Linux en Windows servers werkt dagelijks met 25 ervaren professionals aan een stabiele werkomgeving. De manager is een techneut, dus die snapt waar het team mee bezig is. Technisch gezien en ook qua grootte (enkele duizenden servers) is het een interessante en uitdagende omgeving, volledig gebaseerd op een VMware vCloud-infrastructuur.
Contact informatie:
Astorium
Loïs Baumgart
2628 CN
Delft
Solliciteer
+31 70 358 7375
Aanvullende informatie:
Fulltime
Vast dienstverband
4.000,00 - 4.000,00 € /maand Arbeidsvoorwaarden korting bij zorgverzekeraars een sportabonnement afspraken over flexibele werktijden jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samenstellen een maandelijkse werkkostenbijdrage internationa...
P265362-11
IT / Software Development
HBO