|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Servicedesk medewerker ICT

Monster
 
 
 
 

Samenvatting

Bedrijf
Bredenoord
Locatie
Apeldoorn, GE 7325
Branche
Productie - overige
Type baan
Fulltime
Vast dienstverband
Relevante werkervaring
Minimaal 2 jaar
Opleidingsniveau
MBO
Carrièreniveau
Midcareer (ervaren)
Salaris

Nader te bepalen

Servicedesk medewerker ICT

Over de vacature

Incidenten oplossen, ondersteunen bij nieuwe werkplekken en meedenken hoe incidenten in de toekomst kunnen worden voorkomen, dat is waar jij het voor doet. Aan het einde van de dag is je prioriteitenlijst gedaald, ga je met een tevreden gevoel naar huis en laat je tevreden klanten achter. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel als:

Servicedesk medewerker ICT

Wat houdt de functie van servicedesk medewerker in
Als servicedesk medewerker ben je verantwoordelijk voor een optimale verwerking van eerstelijnsincidenten die gedurende een dag bij jou terecht komen. Daarbij ga je accuraat te werk en ben je in staat om aan de hand van prioriteiten de incidenten op te lossen. Een belangrijk aspect daarbij vinden we dat je goed communiceert met de (interne) klant en hem of haar goed informeert over de status van zijn of haar incident. Binnen het team van ICT dat onder andere bestaat uit een applicatiebeheerder, systeembeheerder en AX-specialisten, weet jij je weg te vinden en ontzorg je tweedelijnscollega’s. 

Als internationale organisatie die energiezekerheid levert, hebben we onder andere in Duitsland en Denemarken vestigingen waar je als servicedesk medewerker vanuit Nederland ondersteuning aan biedt. Die ondersteuning kan bijvoorbeeld bestaan uit werkplekinstallaties en beheer, het aanmaken en verwijderen van accounts in de Active directory, het toekennen van wachtwoorden etc.  

Tevens ben je ook vaardig in de volgende onderdelen
 • Uitrollen van bestaande images met behulp van Microsoft Deployment Toolkit.
 • Aanvullen en up-to-date houden van de CMDB.
 • Bieden van zowel remote als on-site ondersteuning.
 • Opstellen en beheren van documentatie.
 • Beheren van informatie en data vanuit het servicedeskproces.
 • Uitwerken van procesinformatie tot relevante managementinformatie.

Wat vragen we van je
 • Mbo-/ hbo-denk- en -werkniveau en gekwalificeerd op het gebied van Windows 7.
 • Het is een plus als je MCSA Windows en ITIL foundation gecertificeerd bent.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Minimaal kennis van Windows 7, OfficeOutlook/ Exchange.
 • In staat om proactief, klantgericht en efficiënt te werken ook tijdens piekmomenten (storingen).
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
 • Gedreven, enthousiast en een teamspeler die tevens in staat is om goed zelfstandig te werken.

Wie is Bredenoord
Bredenoord levert betrouwbare stroom. Dit doen we via internationale verhuur en verkoop van stroomaggregaten en toebehoren, maar ook met innovatieve oplossingen die zich richten op niet-fossiele brandstoffen, verhoging van rendement en emissiereductie. Vanuit die energievisie ontwikkelen wij in eigen huis en in samenwerking met partners, verschillende slimme en innovatieve oplossingen. Sinds onze oprichting in 1937 combineren we onze passie voor techniek met ondernemerschap. Onze vakmensen met een unieke mentaliteit van pragmatiek, betrouwbaarheid en een oog voor duurzame technologie werken aan de verdere ontwikkeling van energiesystemen en voorzien op die manier vele partijen van innovatieve en duurzame oplossingen. 

Wat biedt Bredenoord jou
Kom jij Bredenoord versterken, dan stap je binnen bij een groeiende organisatie met een sterke focus op internationalisatie en innovatie. Je vertegenwoordigt een sterk merk met een gedegen reputatie. Je werkplek is uitdagend en bevindt zich binnen een ambitieuze onderneming waar passie voor techniek een belangrijke rol speelt. Direct gelegen aan de A1 zijn we vanuit de windstreken Arnhem, Nijmegen, Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

We bieden je veel ruimte om de functie zelfstandig vorm te geven en er is ruimte voor groei en ontplooiing. Als servicedesk medewerker kun je bij ons rekenen op een marktconform salaris, goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenregeling, opleidingsmogelijkheden en een winstdelingsregeling. Verder werk je in een informeel team met een prettige werksfeer. 

Contact 
Meer weten over de vacature van servicedesk medewerker? Bel met Koen Bakker, Manager ICT, 055-3018501. Hij staat je graag te woord! Meer weten over Bredenoord? Kijk dan op www.bredenoord.com.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan nu, in ieder geval voor 14 april 2017, jouw reactie en cv aan Liesbeth Hekkers, via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Helpdesk, IT-support, support, netwerkbeheer, netwerk beheer, systeembeheerder, systeembeheer, systeem beheer, functioneel beheer, system engineer, system management, system monitoring, systeem- en netwerkarchitectuur, informatievoorziening, informatie beheerder, ICT-beheer, informatie voorziening, informatiebeheer, ICT beheerder.
 

Vacaturetools

 • Volg bedrijf
  Je informatie mag gedeeld worden met het bedrijf.
 • Volg bedrijf
 • Print
 • Opslaan
 • Delen
 • Klacht melden