|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Senior Marketeer

Denovo Recruitment banner

Senior Marketeer

Geef je Marketing carrière een boost en ga werken bij het meest innovatieve utiliteitsbedrijf van Nederland, in de meest unieke provincie van Nederland.


Wie zoeken wij?


Als je op zoek bent naar een nieuwe baan waarbij je in de ochtend wakker wordt en je jezelf verheugd om naar het werk te gaan, dan heb ik de juiste rol voor jou. Mijn cliënt uit de energie- en telecomindustrie, zoekt een Marketing Executive (retentie) die vanaf dag 1 zijn stempel wil gaan drukken op de organisatie en zich gaat focussen op een langdurige relatie met de klant.


Wat je zal doen ...

 

Binnen het Business Telecom team is het team van Markt & Product Developers samen met een Senior Marketeer, Casemanager en Channelmanager Partners verantwoordelijk voor de inhoudelijke (technische) ontwikkeling en implementatie van nieuwe markten, (nieuwe) producten en diensten voor de zakelijke markt. Kwaliteit en optimalisering van de marges zijn daarbij leidende begrippen. Deze nieuwe business modellen zullen door het team van idee tot en met realisatie en implementatie worden begeleid, vaak in samenwerking met andere (technische) afdelingen of partners. Daarnaast wordt de huidige portfolio van producten en diensten beheert en wordt continu gekeken naar verbetering en optimalisatie van aanbod en proces. In de omgeving van de zakelijke klant zijn vaak diverse partijen actief zoals ICT aanbieders. Waar mogelijk worden met deze lokale partijen afspraken gemaakt om als reseller van de het bedrijfportfolio op te treden. De nauwe band die deze partijen vaak met de klant hebben biedt mogelijkheden voor strategische samenwerking.

 

Binnen het Business team is tevens het sales team actief. Dit team van accountmanagers, sales engineers, desk sales en service medewerkers en de teamlead sales is verantwoordelijk voor het behalen van de sales doelstellingen en het vergroten van de omzet en marge per klant door het binnen halen van new deals, cross en upsell. 

 

De Sr. Marketeer is verantwoordelijk voor het opstellen van strategische –en tactische klantprogramma’s gericht op de zakelijk Telecommarkt en geeft richting aan de doorvertaling naar de rest van de organisatie. De Sr. Marketeer vertaalt deze naar een marketing –en salesroadmap om de producten die door productmanagement ontwikkeld zijn, te vermarkten en aan te bieden aan de juiste klantsegmenten in een op hun behoefte toegesneden propositie. Het aandachtsgebied van de marketeer is gericht op acquisitie enerzijds en groei en behoud van bestaande klanten anderzijds. Hier hoort ook cross en upsell bij.
De Senior Marketeer rapporteert aan de Manager Business Telecom.

 

 

Vaardigheden die je nodig hebt ...


·        Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van Productmanagement/Marketing in een (middel)grote organisatie;

·        Circa 3 jaar werkervaring in de dienstverleningsbranche voor consumenten;

·        Ervaring in de telecom branche is een pré;

·        Zelfstartende verandermanager die met zijn/haar enthousiasme de organisatie in beweging krijgt;

·        Daadkrachtige en proactieve instelling met oog voor samenwerking en resultaat;

·        Straalt senioriteit uit in kennis, houding en gedrag;

 • Kennis van- en ruime ervaring met het ontwikkelen van klant en marktstrategieën;
 • Marketingkennis en ervaring met marktontwikkeling;
 • Ervaring in het creëren van nieuwe business modellen;
 • Ervaring met Customer Life Cycle management; 
 • Een teamplayer binnen in het bedrijf maar vooral ook met de collega marketeer met wie hij/zij samen de verantwoordelijkheid draagt voor opstellen en executie van de marktstrategie.

 

Aanbod…


- Een fantastisch salaris

- 33 vakantiedagen + uitstekende pensioen mogelijkheden

- Hulpmiddelen:  iPhone / Samsung S8, Laptop en andere leuke gadgets

- De mogelijkheid om een ​​bedrijf met een fantastische reputatie aan te sluiten


als dit lijkt op een rol die u zou willen interesseren, bel me dan op 020 520 6836 of klik op aanvraag!

 

 

Samenvatting

 • Bedrijf:
  Denovo Recruitment
 • Werklocatie:
  Middelburg, ZE 4335
 • Salaris:
  55,00 - 65.000,00 € /jaar
  Bonus + Pension + Benefits
 • Job Status / Type:
  Fulltime
  Vast dienstverband
 • Categorie:
  Marketing / Product
 • Werkervaring:
  Minimaal 5 jaar
 • Carrièreniveau:
  Midcareer (ervaren)
 • Industries:
  Uitzendbureaus / Werving & Selectie
 • Opleidingsniveau:
  HBO
 • Referentie code:
  Telcoms - Denovo

Over Denovo Recruitment

We know that our employees are our greatest resource, so we reward success, both through individual recognition programs and team incentives.

We celebrate YOUR success so you will shape and suggest ways in which to make our team more enjoyable! We want to see you succeed, so we give you every resource that we can, to ensure your continued success.