|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Senior Inkoper

DPA Careers

DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Naast werving en detachering van professionals verzorgen we in toenemende mate consultancy en projecten. We concentreren ons op de vakgebieden Banking & Insurance, Engineering & Consultancy, Finance, IT, Legal, Public, Supply Chain, Marketing en Services. Via gespecialiseerde business units blijven we dicht bij de professionals en opdrachtgevers en weten we talenten te verbinden aan de juiste organisaties, rollen en uitdagingen. Organisaties en professionals de best mogelijke ondersteuning bieden om hun ambities te realiseren. Dat is wat DPA als specialistenspecialist doet.

Senior Inkoper

Voor ons opdrachtgever, Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) te Nijmegen zoeken we een senior inkoper die kansen herkent en de skills heeft om die te benutten.

Functieomschrijving

Je zorgt voor een helder en vakkundig inkoopproces van een de goederen- en dienstenportfolio van de aan jou toegewezen units, dit kan zijn zorg, facilitair en/of ict. Hierbij ligt het accent op het initiëren, specificeren, selecteren en contracteren. Daardoor regisseer je een totale begeleiding en implementatie van inkooptrajecten binnen de strategische visie. Je wilt hierbij het beste bereiken. Je adviseert de betrokken manager bedrijfsvoering over de te volgen inkoopstrategie en stemt met hem en het hoofd inkoop &logistiek je plan van aanpak af.


Je levert vanuit de inkoopafdeling een bijdrage aan de optimalisatie van de units volgens business gedreven inkoop en je ondersteunt de manager bedrijfsvoering bij het behalen van zijn resultaten. Daarnaast help je bij het opzetten van contract- cq. prestatiemanagement en andere strategische ontwikkelingen.


Je hebt gestructureerd en ad hoc overleg met interne gebruikers en vanuit je functie als senior inkoper onderhoudt je contacten met leveranciers. Daarnaast zijn er mogelijkheden om binnen de Santeon groep, waar naast het CWZ nog 6 andere topklinische ziekenhuizen onderdeel van zijn, in inkooptrajecten een initiërende en leidende rol te spelen.


Uiteraard doe je dit niet alleen. Je maakt deel uit van ons inkoopteam dat bestaat uit een hoofd inkoop & logistiek, senior inkopers, junior inkopers, inkoopdministratie, functioneel beheer Navision, contractprestatiecoördinator, supplychaincoördinator en een assortimentscoördinator. Binnen de projecten werk je in multidisciplinaire teams waar je een belangrijke bijdrage levert vanuit jouw vakkundigheid, talent en drive om resultaten te boeken. Jij maakt de teams beter en de teams maken jouw beter. Je krijg als senior inkoper de kans om een bijdrage te leveren aan het kunnen aanbieden van de beste zorg, tegen de juiste prijs.

Functie-eisen

Wij zoeken een communicatief vaardige en sociale collega die het overzicht over het gehele proces weet te houden zonder de details uit het oog te verliezen. Je hebt een probleemoplossend denkvermogen en commerciële daadkracht. Visie, diplomatie, uitstekende onderhandelingsvaardigheden en samenwerken zijn competenties en vaardigheden die jij bezit. Het is belangrijk dat je kansen herkent en benut.


Verder ben je doelmatig en inspirerend naar collega's en klanten. Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau aangevuld met relevante opleidingen of cursussen, bij voorkeur NEVI. Daarnaast heb je aantoonbare relevante ervaring binnen of buiten een ziekenhuis.

Bedrijfsomschrijving

De afdeling inkoop & logistiek maakt deel uit van de unit facilitaire zaken van het CWZ. De taken van de afdeling inkoop bestaan onder andere uit het tactische verwervingsproces, leveranciersbeoordeling, assortimentsbeheer, contractbeheer en leveranciers- en contractmanagement. Ontwikkelingen, veranderingen en innovatie maar ook integrale kostenbenadering spelen een belangrijke rol binnen de gezondheidszorg en voor de senior inkoper vertaalt zich dit in een belangrijke en uitdagende rol. Maar wellicht belangrijker, het vraagt ambitie!

Locatie/Standplaats

Nijmegen

Arbeidsvoorwaarden

Naast een salaris conform CAO Ziekenhuizen FWG 60 en een compleet arbeidsvoorwaardenpakket biedt werken bij CWZ meer voordelen. Het CWZ is onderdeel van Santeon. Santeon is een samenwerkeningsverband van 7 Topklinische ziekenhuizen in Nederland. Hierdoor werk je samen met de beste ziekenhuizen en inkooporganisaties van de Nederlandse Zorg.


De inkoopafdeling van CWZ zelf staat op hoog niveau en heeft jaren aan de inkoopvolwassenheid gewerkt en is daarmee een gewaardeerde partner van de business geworden. Door de hoge mate van volwassenheid en gewaardeerde competenties van de afdeling is er ruimte om kwaliteit in je werk te leveren.

Sollicitatieprocedure

Geert Brama 06-630071436 of geert.brama@dpapeoplegroup.nl

Geert Brama 06-630071436 of geert.brama@dpapeoplegroup.nl

Contact informatie:
DPA PeopleGroup
De heer Brama
Gatwickstraat 11
1043gl
Amsterdam
020-5151555
Aanvullende informatie:
Fulltime, Vast dienstverband
6817 (IGB 130188796)
Logistiek / Transport / Inkoop
HBO