|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Retail Coordinator

Careers

Retail Coordinator

fulltime 40 uur, Dordrecht

 

Niet iedere retailer heeft winkels op Cruiseboten, op (internationale) Airports en military compounds... Wij wel! Het is een grote uitdaging om op deze locaties “retail te bedrijven”.  Er komt veel meer bij kijken, denk alleen al aan het op tijd en juist leveren van de goederen. Maar, daarnaast moeten we ook rekening houden met alle verschillende behoeftes per locatie en doelgroep. Dit is complex, dynamisch en iedere keer weer een uitdaging! Ben jij die alleskunner en regel jij dit tot in de puntjes? Solliciteer dan voor de Retail Coördinator functie.

 

Dit ben jij
Je bent gewoon een kei in de administratie. Als een drukke dag 30 orders betekent, doe jij er het liefst 40! Je bent nauwkeurig, snel en je krijgt het altijd voor elkaar om het overzicht te behouden. Zelfs in de drukste tijden als alles door elkaar heen loopt. Jij haalt er voldoening uit als de backoffice 100% perfect geregeld is. Hierdoor kunnen we in onze winkels het perfecte plaatje realiseren en veel verkopen. Heel veel verkopen. Snel kunnen schakelen en duidelijk communiceren typeert jou. Jij maakt iedere keer weer een masterlijke planning en je houdt je hier altijd aan. Sterker nog, je zit er kort op zodat het allemaal gerealiseerd wordt!

 

Een werkdag als Retail Coördinator

Twee weken geleden hebben we weer nieuwe winkels geopend bij een van onze cruiserederijen. Wat een gave klus was het om alles te regelen! Je duikt daarom vandaag eerst in alle orders die binnen zijn gekomen voor deze winkels. Dat vind je fijn, want nu heb je direct inzicht hoe de order flow verloopt. Later in de ochtend zit je met de Category Manager om de orders en de processen te finetunen en de puntjes op de i te zetten. Het kan namelijk altijd beter. In de middag pak je de stapel op voor alle andere winkels op de Airports. Na deze feilloos en in een hoog tempo te hebben doorgevoerd staan de volgende punten op jouw to do list: financiële afhandeling en customer service. Creditnota’s opstellen, retouren behandelen, het hoort er allemaal bij. Ondertussen schakel je de hele dag met collega’s in de winkels, de medewerkers van ons logistiek magazijn en je directe Category en Marketing collega’s. Genoeg te doen! Daar hou jij van.

 

Een aanbod dat je niet kunt weigeren

-       Werken met en voor unieke Retail locaties.

-       Begeleiding van onze Retail experts.

-       Leren door het gewoon te doen, vanaf dag één.

-       Een informele werksfeer in een jong en ambitieus team.

-       De kans om jezelf te laten zien en ver door te groeien binnen B&S.

-       Prestatie-afhankelijke componenten m.b.t. onze bonusuitkering en extra vrije dagen.

-       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ons eigen fitnesscentrum en bedrijfsborrels en –feesten.

 

Een opsomming van jouw CV

-       Je hebt een HBO diploma op zak!

-       Je bent op zoek naar je eerste echte baan en je hebt er gewoon heel veel zin in.

-       Je beheerst de Engelse taal zeer goed.

-       Je bent een mastermind in Excel.

 

Onze ambities

Ons doel? In 10 jaar tijd de omzet vertienvoudigen! B&S doet allerlei investeringen om dit te bereiken: een spiksplinternieuw IT landschap, een nieuw Finance systeem én een nieuw warehouse. Waar je bij andere bedrijven misschien in een stramien komt, kun je bij ons de paden zelf leggen. Jij bepaalt jouw eigen koers in dé internationale handelsorganisatie, B&S!

 

Wat moet ik doen om deze baan te bemachtigen?

Je motivatie en CV voor 21 september opsturen naar hr@bs-gg.com

 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Bente van Gameren, Junior HR Business Partner bij B&S via 078-6534106 of hr@bs-gg.com

 

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.werkenbijbs.nl

 


We hebben er zin in om jou te ontmoeten en welkom te heten bij B&S, jij ook?Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Samenvatting
 • Bedrijf:
  B & S B.V.
 • Locatie:
  Dordrecht, ZH
 • Branche:
  Groothandel / Import-Export
 • Status:
  Fulltime
  Vast dienstverband
 • Opleidingsniveau:
  HBO
 • Carrièreniveau:
  Startfunctie (weinig ervaring)
 • Categorie:
  Administratief / Secretarieel
 • Volg ons op:
  Facebook

Over B&S International

Wholesaler. Distributeur. Retailer.
Wat de klant ook wenst, wij regelen het bij B&S International! Partners als Schiphol, Unilever, Holland America Line, KLM en de Verenigde Naties rekenen op onze uitstekende service. Iedere keer weer. Maar, daar blijft het niet bij! We hebben ook onze eigen winkels op UN compounds, cruise schepen en luchthavens zoals Kaapstad, Frankfurt en Helsinki. Over diversiteit gesproken! De ondernemersmentaliteit spat ervan af bij B&S International. Wat bieden wij onze klanten allemaal aan? Van sterke dranken, tabak, parfum, levensmiddelen tot elektronica.. We got it all!