|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Project- Servicemanager (Logis...

Project- Servicemanager (Logistics)

Functiebeschrijving

Als Projectmanager realiseer jij een maximale toegevoegde waarde voor de klant. Je stuurt aan op een optimale aansluiting van het Locus Warehouse Management Systeem en de gerelateerde dienstverlening op de klantbehoefte. Daarnaast zorg jij ervoor dat de doelen van zowel de klant als van Centric worden gerealiseerd.
 • Je hebt een actieve rol in het verder optimaliseren en uitbreiden van de geleverde dienstverlening
 • Je bent sparringpartner voor klanten van gebruikersorganisatie tot op directie niveau en speelt een belangrijke rol in commerciële trajecten
 • Je gaat deel uitmaken van een hecht team waar binnen ieder teamlid zijn eigen meerwaarde inbrengt
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, verbeteren, naleven en operationeel inregelen van de service overeenkomsten (SLA's) met de klanten.
Tevens ben je betrokken bij de organisatie, inrichting en levering van aanverwante diensten aan onze klanten. Je moet hierbij ook denken aan hosting en systeembeheer diensten vanuit onze eigen Secured Data Centers. In deze afwisselende functie werk je vanuit onze locatie in Almere en ben je daarnaast frequent aanwezig bij of onderweg naar onze klanten.


Functie eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol beschik je over uitstekend ontwikkelde communicatieve en commerciële vaardigheden. Je bent proactief ingesteld, denkt in oplossingen en beschikt over de nodige overtuigingskracht waarmee je de doelstellingen van de klant weet te realiseren.

Wat je verder meebrengt:
 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Bedrijfskunde, Logistiek of Bedrijfskundige Informatica
 • Werkervaring in een applicatie ontwikkel omgeving
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Projectmanager en de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen tot Servicemanager
 • Ervaring met complexe trajecten en IT omgevingen
 • Ervaring in dienstverlenende rol
 • Ervaring als Servicemanager is een pre
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een uitdagende functie in een groeiend bedrijf en een dynamische klantomgeving. Je gaat als Servicemanager werken voor grote aansprekende en herkenbare bedrijven die je ook in je privé omgeving veelvuldig zult tegen komen. Daarnaast krijg je volop de gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen. En uiteraard bieden wij jou prima arbeidsvoorwaarden.
 • Winstdelingsregeling
 • Laptop en smartphone
 • 26 vakantiedagen
 • Collectiviteitkorting op diverse zorgverzekeringen
 • Kostenvergoeding
 • Uitgebreid pakket studies en trainingen
 • En een leaseautoOrganisatie

Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers centraal stelt. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Dus wil jij werken bij een bedrijf dat écht in jou investeert? Maak dan kennis met Centric!

Jouw Business Unit
Centric Logistic Solutions is de producent en ontwikkelaar van Locus Warehouse Management Systeem. Dit systeem is en wordt geïmplementeerd bij toonaangevende Nederlandse bedrijven, in verschillende branches en markten. Vanwege het continue aanbod van uitdagende projecten zoekt Centric naar versterking van het delivery team dat verantwoordelijk is voor de tweedelijns ondersteuning en de implementatie van nieuwe versies en functionaliteiten bij bestaande klanten.


Contact
Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan snel! Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met de recruiter, Wandena Khedoe 0651156409.

Dienstverband: Fulltime, Tijdelijk / Projectbasis
Werkervaring: Minimaal 2 jaar
Opleidingsniveau: HBO
Categorie: Projectmanagement
Locatie: Almere, FL 1322CE
Solliciteer Direct

Over Centric
Onze 5.000 medewerkers vormen samen Centric: een slagvaardige organisatie, die toch benaderbaar is. Centric’ers zijn professionals op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening die ervoor zorgen dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. We ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware voor uiteenlopende branches, detacheren financiële en IT-professionals en kunnen desgewenst IT- en andere bedrijfsprocessen deels of geheel overnemen van onze klanten.

We geloven in ‘The Power of Peoplecentricity’ en stellen onze medewerkers voorop. Onze medewerkers zijn mensen met karakter, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. Zij zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. Als collega maak jij het verschil en draag je bij aan het succes van onze organisatie. Het gaat het ons niet alleen om jouw prestaties voor onze klanten, je krijgt ook volop de ruimte om jouw ambities te verwezenlijken en je te blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Daarvoor bieden we trainingen, opleidingen en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.