|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Parttime complexe zorg begelei...

 
 
 
Solliciteer

De werkomgevingJe bent werkzaam binnen wonen en/of dagbesteding binnen het zorgsysteem ZEG op verschillende locaties van Venlo tot Nijmegen.Binnen dit zorgsysteem bieden we begeleiding aan cliënten met een ZEG status: zeer ernstige gedragsproblematiek (ZEG). Je werkt met mensen die vaak niet alledaags gedrag vertonen. Het betreft cliënten met een ernstige/matig of lichte verstandelijke beperking met bijkomende gedragsproblematiek en verzorging..

Functieomschrijving

De werkomgeving

Je bent werkzaam binnen wonen en/of dagbesteding binnen het zorgsysteem ZEG op verschillende locaties van Venlo tot Nijmegen.
Binnen dit zorgsysteem bieden we begeleiding aan cliënten met een ZEG status: zeer ernstige gedragsproblematiek (ZEG). Je werkt met mensen die vaak niet alledaags gedrag vertonen. Het betreft cliënten met een ernstige/matig of lichte verstandelijke beperking met bijkomende gedragsproblematiek en verzorging..

De functie

Als begeleider wonen en/of dagbesteding heb je een spilfunctie binnen het team waar het gaat om uitvoering geven aan de begeleiding en zorg voor cliënten.
Je ondersteunt samen met je collega’s, mensen met een verstandelijke beperking bij het ontdekken van zichzelf en de wereld om hen heen. Je ziet toe op het fysiek, psychisch en sociaal welzijn van de cliënt: je ondersteunt de cliënten en helpt hen om zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven te laten voeren. Dat doe je vanuit een individueel ondersteuningsplan. Met je enthousiasme en professionaliteit weet je de cliënt te stimuleren om stapjes te zetten in zijn ontwikkeling. Daarbij betrek je het netwerk van de cliënt; dit netwerk help je ook te vergroten, onder meer door de maatschappij kennis te laten maken met mensen met een verstandelijke beperking. Op die manier werk je mee aan een ongedeelde samenleving.

Functie-eisen

Wat verwachten wij?

Wij zoeken een begeleider die zijn/haar uitdaging vindt in een dynamische omgeving. Je moet snel kunnen schakelen tussen de verschillende zorgvragen en constant alert zijn op signalen vanuit de omgeving. Jij bent in staat om de regie te voeren binnen de voorziening en zodoende structuur en duidelijkheid aan te brengen in het leven van de cliënt. Daarnaast kun je omgaan met agressie, die dagelijks kan voorkomen. Je staat daarom stevig in je schoenen, bent geduldig, flexibel en je kunt je goed inleven in de cliënt. Bij escalaties durf je te handelen en assisteer je collega’s waar nodig. Je moet door dit gedrag heen kunnen kijken en zien waar dit vandaan komt. De agressie is een uiting die niet op jou persoonlijk is gericht. Je moet in staat zijn de vraag achter deze uiting te beantwoorden. Je hebt hart voor je cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoeften in concrete oplossingen. Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in ‘maren en bezwaren’ maar in kansen en mogelijkheden; Een VOG formulier is aanvraagbaar.
Tot slot vragen wij een diploma richting zorg en welzijn op MBO niveau 3, 4 of HBO niveau (MMZ, SPH, MBO-V, verpleegkundige). Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking, autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag.

Bedrijfsomschrijving

Leuke zorginstelling met veel verschillende doelgroepen in de regio Nijmegen, Cuijk en Venray.

Locatie/Standplaats

BOXMEER

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Wij bieden je een dynamische functie in een werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is.
Je komt op verschillende afdelingen te werken en daardoor ook in contact met verschillende doelgroepen.
Dit betreft werk op oproepbasis, flexwerken.
Wij hebben geen urengarantie en er is geen sprake van een vaste standplaats. Het betreft parttime werk, op oproepbasis.
Afhankelijk van je ervaring en opleiding wordt je ingeschaald in FG 35, 40 of 50 volgens de CAO Gehandicaptenzorg.
Er wordt veel aandacht besteed aan ontwikkeling in de vorm van cursussen zoals medicijncursussen en een FAH training.

Bezoek 124.olympia.nl voor meer informatie over de vacature Parttime complexe zorg begeleiders of solliciteer online op de vacature Parttime complexe zorg begeleiders.

Solliciteer Alle vacaturesMail een vriend(in)

Kenmerken van deze vacature

Dienstverband:
Fulltime Tijdelijk / Projectbasis

Referentie nr:
1240002768 (IGB 138028659)

Categorie:
Gezondheidszorg

Opleidingsniveau:
MBO

Contactinformatie

Karin Roelofs
Olympia
Maasburg 14
5431 BR   Cuijk
0485 32 28 82

Over Olympia

Olympia Uitzendbureau is de ondernemer onder de uitzendbureaus. Wij dagen onze uitzendmedewerkers, opdrachtgevers en eigen Olympia medewerkers uit om te blijven werken aan de beste versie van zichzelf. Wij geloven dat iedereen talent heeft en zetten ons in voor de beste duurzame match.

Olympia heeft ruim 150 vestigingen in Nederland en behoort tot de top 5 uitzenders. Als geen ander zijn we een club van gedreven resultaatgerichte aanpakkers die met enthousiasme en plezier gaan voor langdurige samenwerking.

Wij werken al ruim 40 jaar voor
toonaangevende bedrijven; van MKB tot multinational.