|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Network Engineer Senior

 
 
 

Network Engineer Senior


Van stroomstoring tot security issues, jij hebt het als senior netwerkbeheerder allemaal voorbij zien komen. In jouw beheer blijft het netwerk stabiel en complexe incidenten zijn snel opgelost. Via Brunel krijg je de kans om te werken met grote gebruikersomgevingen en kun je jezelf blijven ontwikkelen met het behalen van certificaten.

Als senior netwerkbeheerder ben jij degene die in control is om alle netwerk infrastructuur draaiende te houden. Dit doe je door zelfstandig te werken aan het configureren, installeren, troubleshooten en het onderhouden en beheren van netwerken, exchanges, routers/firewalls, switches en applicaties. Daarnaast zorg je voor een goede beveiliging van het netwerk en de systemen. Complexe incidenten los je op volgens het ITIL proces. Je hebt tevens een signaal functie, dus als iets beter kan kom je met verbetervoorstellen en implementeert deze.

Via Brunel IT werk je zelfstandig of in een team bij onze klanten op kantoor. Denk hierbij aan bedrijven in de telecom, banken, scholen, ziekenhuizen of overheidsinstellingen. Je werkt dus altijd met grote gebruikersomgevingen en ieder project biedt weer een nieuwe uitdaging. Bij de ene klant ben je zelf in het netwerk bezig, bellen klanten jou over hun netwerkproblemen en moet je dit met je team zo snel mogelijk oplossen. Bij een andere klant staan de netwerken extern en heb je telefonisch contact met de verantwoordelijke daar om meldingen op te lossen. Kortom, zeer gevarieerde projecten waar je als je wilt kunt doorgroeien naar netwerk designer.


Over jou

Wil jij werk maken van jouw IT carrière samen met Brunel? Dan heb je:
 • Hbo-werk- en -denkniveau met minimaal 4 jaar werkervaring
 • Een CCNP certificering of het volledige kennisniveau hiervan
 • Ruime kennis op het gebied van LAN (OSI Layer 2&3), Wireless LAN en Security
 • Bij voorkeur kennis van en ervaring met Cisco Catalyst series switches, WLC series en ASA/Checkpoint firewalls
 • Ervaring met de gangbare netwerk- en routeringsprotocollen (MPLS, BGP, OSPF, CISCO, JUNIPER en BROCADE)
 • Een zelfstandige en flexibele instelling en kun je goed met mensen en stressvolle situaties omgaan


Wat wij bieden

Als senior netwerkbeheerder gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Je kunt bij ons rekenen op:
 • Volop ruimte om je als specialist - in de breedte én in de diepte - verder te ontwikkelen
 • Ondersteuning met verschillende interessante cursussen en certificeringen, zoals CCNA, CCNP, CCIE
 • Flexibiliteit en de zekerheid van een contract
 • Begeleiding bij elk project. Waar je ook bent, je hebt een vast aanspreekpunt bij Brunel
 • Een gunstige pensioenregeling. Zodat het nu goed met je gaat en later ook
 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
 • Leuke extra's op cultureel en sportief gebied. Er is meer dan werk alleen


Contact informatie


Remco van de Berg
Brunel Engineering Amsterdam

Samenvatting


Position type: Fulltime Vast dienstverband
Education level: HBO
Relevant experience: Minimaal 2 jaar
Reference code: BBBH299_1502903966
Job category: IT / Software DevelopmentOver Brunel

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.

Het bij elkaar brengen van interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten kunnen we alleen met medewerkers die zelf net zo talentvol en ambitieus zijn. Bij Brunel kun je aan de slag in een sales- of staffunctie. Wij bieden jou een carrière waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Kijk voor meer informatie op