|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Magazijnmedewerker bij Picnic ...

 
 
 
Solliciteer

Als logistiek medewerker bij Picnic, draag je de naam ‘Shopper’. Jij bent namelijk degene die ervoor zorgt dat de bestelde boodschappen worden verzameld en ingepakt. Dit doe je door met een grote kar door de paden te lopen en met handscanner de juiste artikelen te scannen en in de bakken te laden. Hierdoor kan de ‘Runner’, die de bestelling bij de klanten aflevert, het verschil voor Picnic maken bij de klant met zijn vriendelijkheid. Hij hoeft namelijk niet te controleren of alle boodschappen in de tas zitten, dit heb jij namelijk zeer zorgvuldig gedaan!In het magazijn bij Picnic wordt er gewerkt in twee shifts, van 7.00 – 15.30 uur en van 15.30 – 23.30 uur. Je werkt zelfstandig in een groot team, waar ook zeker ruimte is voor een lolletje of een wedstrijdje wie het snelste zijn boodschappen bij elkaar heeft verzameld.

Functieomschrijving

Als logistiek medewerker bij Picnic, draag je de naam ‘Shopper’. Jij bent namelijk degene die ervoor zorgt dat de bestelde boodschappen worden verzameld en ingepakt. Dit doe je door met een grote kar door de paden te lopen en met handscanner de juiste artikelen te scannen en in de bakken te laden. Hierdoor kan de ‘Runner’, die de bestelling bij de klanten aflevert, het verschil voor Picnic maken bij de klant met zijn vriendelijkheid. Hij hoeft namelijk niet te controleren of alle boodschappen in de tas zitten, dit heb jij namelijk zeer zorgvuldig gedaan!

In het magazijn bij Picnic wordt er gewerkt in twee shifts, van 7.00 – 15.30 uur en van 15.30 – 23.30 uur. Je werkt zelfstandig in een groot team, waar ook zeker ruimte is voor een lolletje of een wedstrijdje wie het snelste zijn boodschappen bij elkaar heeft verzameld.

Functie-eisen

Wij vinden het belangrijk dat jij gelooft in de ambitie van Picnic en dat jij daar, samen met je collega’s, jouw steentje aan bij wilt dragen.

Qua beschikbaarheid willen we graag dat jij:

  • Minimaal 6 maanden fulltime beschikbaar bent, maar het liefst blijf je voor altijd bij ons werken!
  • Minimaal 1 keer in de twee weken op zaterdag beschikbaar bent.
Bedrijfsomschrijving

Op industrieterrein ‘Lage Weide’, 20 minuten fietsen of met OV vanaf Utrecht Centraal en Maarssen, staat sinds kort het grootste magazijn van de eerste 100% online supermarkt van Nederland, Picnic! Het ziet er uit als een hele grote supermarkt, waar alle producten netjes in schappen staan uitgestald.

Picnic is een jonge, groeiende organisatie die het anders doet dan andere supermarkten. Het distributiecentrum is zo efficiënt ingericht dat jij snel en gemakkelijk je werk kan doen samen met je collega’s. Ook buiten het magazijn wordt er goed voor je gezorgd door Picnic. In je pauze kan je gewoon gratis eten pakken van het buffet en heb je mogelijkheid om een partijtje tafelvoetbal te spelen met je collega’s.

Locatie/Standplaats

UTRECHT

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Picnic betekent:

  • een fulltime functie van 32 – 40 uur per week;
  • dat je gratis lunch of diner krijgt in je pauze;
  • dat je kan ‘chillen’ in de gameroom met een pooltafel, dartbord en tafelvoetbal;
  • dat als je verder dan 10 km van het magazijn woont, je € 0,19 per km aan reiskosten ontvangen.

Het startsalaris bij Picnic is leeftijd afhankelijk:
18 jaar € 5.17 p/u
19 jaar € 5,60 p/u
20 jaar € 6.72 p/u
21 jaar € 8.15 p/u
22 jaar en ouder € 9.60 p/u

Deze lonen stijgen 160 uur, 600 uur en 1200 uur werken, dus je kan snel in salaris groeien!
Naast je salaris bouw je natuurlijk 8% vakantiegeld en 10% vakantie-uren op bovenop je salaris.

Bezoek 108.olympia.nl voor meer informatie over de vacature Magazijnmedewerker bij Picnic in Utrecht of solliciteer online op de vacature Magazijnmedewerker bij Picnic in Utrecht.

Solliciteer Alle vacaturesMail een vriend(in)

Kenmerken van deze vacature

Dienstverband:
Fulltime Vast dienstverband

Referentie nr:
5750000021 (IGB 138142773)

Categorie:
Logistiek / Transport / Inkoop

Opleidingsniveau:
MBO

Contactinformatie

Nazihae Balouah
Olympia
Atoomweg 50
3542 AB   Utrecht
030 231 09 89

Over Olympia

Olympia Uitzendbureau is de ondernemer onder de uitzendbureaus. Wij dagen onze uitzendmedewerkers, opdrachtgevers en eigen Olympia medewerkers uit om te blijven werken aan de beste versie van zichzelf. Wij geloven dat iedereen talent heeft en zetten ons in voor de beste duurzame match.

Olympia heeft ruim 150 vestigingen in Nederland en behoort tot de top 5 uitzenders. Als geen ander zijn we een club van gedreven resultaatgerichte aanpakkers die met enthousiasme en plezier gaan voor langdurige samenwerking.

Wij werken al ruim 40 jaar voor
toonaangevende bedrijven; van MKB tot multinational.