|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Koeltechnisch service monteur

van nes + plaisier Careers1van nes + plaisier Careers2van nes + plaisier Careers3van nes + plaisier Careers4van nes + plaisier Careers5van nes + plaisier Careers6

Koeltechnisch service monteur


Voor een van onze opdrachtgevers, zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en gemotiveerde Koeltechnische service monteur voor de regio Oost Brabant en Limburg. Ben jij iemand die ervaring heeft een passie heeft voor het vak? Dan is dit wat voor jou!

 

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is actief in heel Nederland en staat bekend als leverancier en installateur van koel- en vriesapparatuur voor de food retail en verzorgt tevens het onderhoud ervan.Deze producten worden aangeboden in diverse nationale en internationale marktsegmenten zoals supermarkten, pompstations en groothandels waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.Naast deze bestaande segmenten, kijkt de opdrachtgever ook constant naar nieuwe kansen, zoals distributiecentra. De opdrachtgever heeft eigen fabrieken in heel Europa staan waarmee continue productontwikkeling wordt gerealiseerd. De organisatie telt ca. 260 medewerkers waarvan ongeveer de helft in de buitendienst werkzaam is. Naast ervaren monteurs, kent de organisatie ook veel leerling monteurs. De opdrachtgever besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van haar monteurs. Zo beschikken ze over een eigen opleidingscentrum in Duitsland waar werknemers kunnen trainen op CO2 installaties.

 

Functieprofiel

Als koeltechnisch service monteur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, vervangen van defecte onderdelen van koel- en vriesapparatuur of het repareren hiervan bij klanten in jouw regio. Naast deze hoofdtaken wordt er van de koeltechnisch service monteur verwacht dat hij nieuwe mogelijkheden bij klanten signaleert en meldt. Tot slot behoort het administratief vastleggen van alle taken ook bij de werkzaamheden. Denk daarbij aan het bijhouden van logboeken, werkbonnen en aanvullende documenten. De koeltechnisch service monteur draait storingsdiensten in teamverband en is naast allround expert koeltechniek ook ambassadeur van de opdrachtgever. Je zal werkzaam zijn in de omgeving Eindhoven, Weert, Roermond en Venlo.

 

Functie eisen

 • AfgerondeMBO elektrotechniek aangevuld met specialistische koeltechnische kennis;
 • Je beschikt over aantoonbare relevante werkervaring met koeltechnisch installaties;
 • Je bent in het bezit van F-gassen diploma;
 • Je beschikt over je NEN 3140 VP certificaat;
 • In het bezit zijn van een VCA-VOL is een pré;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werkt secuur en je bent nauwkeurig;
 • Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit;
 • In het bezit van rijbewijs B + eigen vervoer;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie binnen een internationale onderneming die continu streeft naar ontwikkeling. Ben je ervaren en representatief en wil je graag werken bij een betrouwbare loyale werkgever? Dan raden we je aan spoedig te reageren. Het bedrijf biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals betaald krijgen van huisdeur tot huisdeur en bus van de zaak), mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelingen via interne opleidingen en mee te groeien binnen een groot ambitieus bedrijf. Beloning vindt plaats cao Metaal & Techniek.Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via info@vannesenplaisier.nl. Voor vragen neem contact op met Duncan van Bruchem – (0180) 820 821.

Samenvatting
 • Bedrijf:
  van nes + plaisier personeelsdiensten B.V.
 • Locatie:
  Roermond, LI 6045
 • Status:
  Fulltime
  Vast dienstverband
 • Categorie:
  Technisch
 • facebook
 • Twitter
 • Share IconShare Job

Over ons

Een vertrouwd gezicht!

Vertrouwd, omdat we weten wat er speelt op de arbeidsmarkt en wij ons elke dag weer inzetten om onze kandidaten persoonlijk te begeleiden naar hun ideale baan. Vertrouwd, omdat we kandidaten persoonlijk spreken over zijn of haar wensen en ambities en deze koppelen aan passende vacatures. Gedurende de sollicitatieprocedure houden we veelvuldig contact en ook na de start bij een nieuwe werkgever, blijven we in contact. Het fijne is dat dit contact met één vast contactpersoon zal zijn.

Vanuit ons kantoor in Ridderkerk, voorzien we kandidaten door heel Nederland van een passende baan. Dit doen we op elk functieniveau; de ene keer zoeken wij naar leidinggevenden of managers, de andere keer zorgen we dat de technische dienst of productieploegen compleet zijn. Onze specialismen zijn Office, Sales & Finance recruitment, Food recruitment en Techniek, Industrie & Bouw recruitment.

Bovenstaande vacature is slechts een greep uit onze vacatures die wij open hebben staan. U vindt deze terug op onze website. Wilt u weten wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? Ga naar www.vannesenplaisier.nl, laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u op nemen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen op 0180-820229. Hopelijk tot ziens!