|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

ICT Specialist ( Noord-Brabant...

Astorium verzorgt invulling van vaste en tijdelijke vacatures voor aansprekende klanten. Onze Consultants adviseren professionals binnen HRM, Legal, Finance, IT en Engineering. Wij bieden interessante banen aan op WO, HBO en MBO+ niveau en begeleiden je in de overstap naar een nieuwe baan. Bij detachering doe je in korte tijd veel ervaring op in diverse bedrijfsculturen. Vanuit Astorium krijg je hierbij ondersteuning van een professionele Job Coach, waarbij persoonlijke ontwikkeling en opleiding een belangrijke rol spelen. Schrijf je snel in via en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

ICT Specialist ( Noord-Brabant )

Astorium zoekt een fulltime ICT Specialist voor de bijzondere internationale organisatie Rijk Zwaan, wereldspeler in groentezaden. Het betreft een vaste positie in Fijnaart (Noord-Brabant).

Als ICT Specialist ben je samen met vier servicedesk collega's zeer allround en innovatief. Je ondersteunt samen alle gebruikers wereldwijd, van de kassen in Turkije tot en met de logistieke opslag bij het hoofdkantoor. Dit typeert direct de complexiteit van de positie, geen dag is hetzelfde.

Er wordt continu gekeken hoe zoveel mogelijk kan worden geautomatiseerd, zodat het werk voor iedereen makkelijker wordt. Zo kan jij als ICT'er je met leuke uitdagende zaken bezig houden. Je signaleert trends en bedenkt verbeteringen om het in de toekomst beter op te pakken. Je mag en moet je overal mee bemoeien!

Heb jij een passie voor je vak en combineer jij dit met uitstekende communicatieve vaardigheden om samen met je collega's de beste ICT service te verlenen? Dan ben jij de ICT Specialist die wij zoeken!

Informatie
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van de gebruikers wereldwijd (1e, 2e en 3e lijns)
 • Je signaleert structurele verbetervoorstellen en handelt hiernaar, er zijn allerlei projecten om de dienstverlening voortdurend te verbeteren (bijvoorbeeld toepassing Azure en vervanging ERP)
 • Je levert een breed scala aan ICT-diensten: werkplekautomatisering, zowel Laptop/PC als Tablets (veel industrieel), (mobiele) telefonie, systeem- en netwerk beheer en overige technische infrastructuurvoorzieningen
 • De skilled servicedesk handelt alle voorkomende werkzaamheden zelf af, dus je pakt ook een stuk systeembeheer en projectleiding op
 • Vanuit jouw expertise geef je uitleg aan gebruikers, je lost problemen op en adviseert over het efficiënt inzetten van ICT-middelen
 • Je zoekt actief het persoonlijk contact op met je Rijk Zwaan collega's, dus je gaat de vloer op
 • Ook werk je samen met je collega's in het buitenland

Functie-eisen
 • HBO diploma op het gebied van ICT
 • Je hebt al een paar jaar ervaring op een internationale skilled servicedesk waarbij je verder kijkt dan calls aannemen
 • Je hebt de ambitie je te ontwikkelen tot een briljante ICT Specialist
 • Ervaring in een industriële / productie / laboratorium omgeving is een pre
 • Je hebt allround ervaring op het gebied van RESsoftware, Citrix, Cisco, Android, iOS
 • Interesse in IBM Notes en Connections is een pre
 • Gezien het internationale karakter is de beheersing van de Engelse taal een vereiste
Jij bent als typische Rijk Zwaan collega betrokken en loyaal en werkt graag samen met anderen. Vanuit jouw gedrevenheid neem je initiatieven om zaken te verbeteren. Voor alle medewerkers ben je toegankelijk en je schept heldere verwachtingen. Er speelt veel in een grote complexe organisatie als deze, dus je kan planmatig werken en anderen meenemen in jouw plannen en ideeën. Jij laat je niet leiden door emoties en de waan van de dag, en schakelt snel in hectiek. Je bent dus een toegankelijk aanspreekpunt en stelt duidelijke grenzen. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht, leergierig en nuchter.

Arbeidsvoorwaarden
Rijk Zwaan biedt jou een bijzondere werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen en kansen. Naast een goed salaris (2592 - 4254 euro, afhankelijk van jouw niveau) kun je onder andere rekenen op goede opleidingsmogelijkheden en cursussen via de Rijk Zwaan Academy. Bijzonder is dat je direct in vaste dienst komt met een onbepaalde tijd contract. Ook start je met een uitgebreid inwerkprogramma, zowel om de organisatie te leren kennen als om je werk beter te kunnen doen.

Contactinformatie
Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Leonie Valkenburg op +31 70 358 7375 of +31 611 904 572.

Herken jij jezelf hierin en wil je solliciteren? Klik dan op 'solliciteer direct'. Motiveer duidelijk waarom je deze stap wil maken en wat jouw meerwaarde is. Doe dit voor woensdag 26 april 12:00 uur. Reacties na de deadline komen op een reservelijst. De procedure bestaat uit drie gespreksrondes en een assessmentdag. Vragen? Stel ze gerust aan Leonie Valkenburg: bel +31 611904572 of mail LValkenburg@astorium.nl

Over onze opdrachtgever
Rijk Zwaan is een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Dat zie je overal in terug. Het primaire doel is namelijk medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. Ze richten zich op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

De medewerkers ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. Hier komt ook veel high tech onderzoek bij kijken. Het draait iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat zij wereldwijd exporteren. De groei van het bedrijf, waar nu ruim 2500 mensen werken in 30 landen. En vooral de groei van de medewerkers. Je krijgt bij Rijk Zwaan namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen, een motiverende en informele werksfeer. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren.

Het hoofdkantoor is in De Lier. Hier vindt de veredeling van glasgroenten plaats en een deel van het onderzoek. Ook worden er de zaden geproduceerd. Jij werkt vanuit de tweede locatie in Fijnaart, gemeente Moerdijk, met de Research & Development afdeling. Je zit hier samen met een collega en hebt dagelijks contact met andere collega's.

De afdeling Information Management Services (IMS) zorgt met ruim 70 ICT'ers dat Rijk Zwaan optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden die ICT biedt. De ICT Support organisatie (circa 4 FTE) ontwikkelt zich daarbij van een op beheer en werkplekondersteuning gerichte afdeling naar een serviceorganisatie. In toenemende mate wordt daarbij ICT in eigen beheer gekoppeld aan private en public cloud gebaseerde services. Je wordt aangestuurd op verantwoordelijkheid.
Contact informatie:
Astorium
Leonie Valkenburg
2678 KX
De Lier
Solliciteer
+31 70 358 7375
Aanvullende informatie:
Fulltime
Vast dienstverband
P275611-1
IT / Software Development
HBO