|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

ICT Projectadviseur

Astorium verzorgt invulling van vaste en tijdelijke vacatures voor aansprekende klanten. Onze Consultants adviseren professionals binnen HRM, Legal, Finance, IT en Engineering. Wij bieden interessante banen aan op WO, HBO en MBO+ niveau en begeleiden je in de overstap naar een nieuwe baan. Bij detachering doe je in korte tijd veel ervaring op in diverse bedrijfsculturen. Vanuit Astorium krijg je hierbij ondersteuning van een professionele Job Coach, waarbij persoonlijke ontwikkeling en opleiding een belangrijke rol spelen. Schrijf je snel in via en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

ICT Projectadviseur

Voor de Blijf Groep, gevestigd in Amsterdam, zoeken wij per direct een ICT Projectadviseur voor 28 uur per week.

Blijf Groep is op zoek naar iemand met uitstekende project- en adviesvaardigheden. In deze nieuwe functie binnen Blijf Groep houd je je vanuit je technische expertise bezig met ICT-vernieuwingen en ben je verantwoordelijk voor de ICT-architectuur van de gehele organisatie, in de meest brede zin van het woord. Blijf Groep heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ambitieuze hulpverleningsorganisatie met een sterke drang naar technologische vernieuwingen. Huiselijk geweld terugdringen door o.a. te zorgen dat cliënten in een veilige omgeving in hun eigen kracht komen te staan vraagt ook om slimme technische oplossingen op het gebied van blended hulpverlening, eHealth en mHealth. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de regie op de externe partijen waar o.a. beheer, support en telefonie zijn uitbesteedt.

Kun jij projectmatig werken en eigenaarschap nemen? Ben jij iemand die buiten de kaders denkt en denk je in oplossingen? Dan ben jij de Projectadviseur die wij zoeken!

Informatie
 • Het up-to-date houden en bewaken van de ICT-architectuur waarin je de visie van de organisatie vertaalt naar eigentijdse ICT-middelen en voorzieningen
 • Het opstellen en leiden van ICT transformatie- en vernieuwingsprojecten
 • Het aansturen van externe partijen en leveranciers en het onderhouden van deze relaties
 • Het beoordelen en bewaken van de gemaakte afspraken en SLA's
 • Zorgdragen voor de digitale veiligheid van cliënten en professionals
 • Het opstellen van ICT beleid
 • Het initiëren van vernieuwingen op basis van het ICT-beleid
 • Het extern ophalen en intern delen van kennis over state-of-the-art ICT-vernieuwingen
 • Het accorderen van functionele en technische aanpassingen in functionaliteiten of technische infrastructuur
 • Het meewerken in projecten voor of namens de afdeling
 • Het ondersteunen en adviseren van de manager bij uitvoerende en beleidsmatige taken in de staande organisatie en binnen projecten

Functie-eisen
 • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau met een opleidingsachtergrond in de Informatica, Technische Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica
 • Je hebt uitgebreide (advies)ervaring met de verschillende aspecten van ICT, zoals infrastructuur, security, netwerken, hardware, eHealth en softwarestandaarden
 • Je hebt gevoel voor samenwerken en uitgebreide projectervaring binnen de ICT, zowel met het initieren als met het uitvoeren en leiden van projecten
 • Je hebt ervaring met het aansturen van externe partijen en het bewaken van de gemaakte afspraken
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het opstellen en uitvoeren van ICT-beleid
 • Je beschikt over een uitgebreid zakelijk ICT-netwerk
 • Je bent proactief en eigenwijs maar ook geduldig met de organisatie
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden

Arbeidsvoorwaarden
Blijf Groep biedt een professionele en dynamische werkomgeving met betrokken en gedreven collega's in een informele werkomgeving. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, in salarisschaal 10.

Blijf Groep biedt een functie voor 28 uur per week. Voor deze functie is het salaris maximaal € 4.263 op basis van een een 36 urige werkweek. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo biedt Blijf Groep onder andere een 13e maand, een pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en goede studiefaciliteiten.

Een referentiecheck en het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag zijn verplichte onderdelen van de procedure.

Contactinformatie
Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Rob Teunisse op +31 70 358 7375 of +31 611 90 45 64. Ben jij die eigenwijze, maatschappelijk betrokken ICT-generalist die de ambitie van Blijf Groep vertaalt naar technische mogelijkheden? Solliciteer dan voor donderdag 30 maart 10.00 uur met cv en brief via de button "Solliciteer direct". Reacties na deze datum komen op een reservelijst.

Over onze opdrachtgever
Het doel van Blijf Groep is het stoppen van huiselijk geweld en uitbuiting in relaties. Wij bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft.

Blijf Groep is een moderne, professionele organisatie met ruim 250 medewerkers. Het werkgebied ligt in de regio's Amsterdam-Amstelland, Kennemerland, Gooi- en Vechtstreek, Flevoland en Zaanstreek-Waterland. Blijf Groep ontwikkelt en deelt kennis over huiselijk geweld en vraagt structureel steun en aandacht van de Nederlandse samenleving.

Bij Blijf Groep werkt men zelforganiserend. Het team dat zich met ICT bezig houdt bestaat uit een Functioneel Applicatiebeheerder en een Informatie- en Procesadviseur..
Contact informatie:
Astorium
Loïs Baumgart
1097BC
Amsterdam
Solliciteer
+31 70 358 7375
Aanvullende informatie:
Fulltime
Vast dienstverband
P266466-1
IT / Software Development
WO