|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Field Sales Coach Consumenten ...

CPM Careers

Field Sales Coach Consumenten Elektronica bij CPM Nederland

Ben jij een relatiebouwer en is het coachen, motiveren en opleiden van onze Sales teams jou op het lijf geschreven? Lees snel verder!

 

Jouw collega’s
Als Field Coach werk je nauw samen met de Field Manager van Samsung en de Accountmanager van CPM. Je helpt het Ambassador team en het Shop In Shop (SIS) team met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In totaal zijn dit ruim 18 medewerkers. Een gezellig en gemotiveerd team die het maximale uit zichzelf en elkaar willen halen. Tevens geef je ondersteuning op administratief gebied. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor gezellige teamuitjes en gezamenlijke trainingen, waar je elkaar nóg beter leert kennen!

 

Hoe ziet jouw dag eruit?
Vier weken geleden heb je met de Field Manager van Samsung en de Accountmanager van CPM een goed gesprek gehad met Rick; een kandidaat voor een SIS functie in de regio Amsterdam. Rick is aangenomen en vandaag is het zijn eerste werkdag. Je weet zeker dat Rick het erg goed gaat doen in de shop, tijdens jouw trainingen heeft hij erg goed gepresteerd; hij blonk uit in het rollenspel en pikte alle informatie erg snel op. Je schrijft in jouw agenda dat je hem even moet bellen vanavond, om te vragen hoe zijn eerste dag was.  
Je checkt gelijk de rest van jouw agenda en ziet dat je de planning voor de komende maand nog moet maken voor het SIS team, daar ga je gelijk mee aan de slag! Terwijl je hier mee bezig bent belt de Field Manager voor een adhoc rapportage die direct voor hem gemaakt moet worden. Die ga je gelijk maken! Daarna regel je ook meteen de juiste bezetting en routeplanning voor het Ambassador team.

De planning voor het SIS team is klaar en je hebt deze verstuurd naar het ambassador team en de contactpersonen van de shops. Precies op tijd om naar jouw eerste afspraak te gaan van vandaag. Je hebt een gesprek met de Shopmanager van de Media Markt, om de laatste weken te evalueren. Je loopt eerst een ronde door de winkel om te zien hoe de winkel erbij staat en om een praatje te maken met Lisa, de SIS-er van deze locatie. Het gaat goed en ze heeft vandaag al haar target behaald! Wel liep zij tegen een aantal Out of Stocks aan, deze geef jij straks gelijk door aan de accountmanager van Samsung.

Vervolgens stap je weer in de auto en rijd je terug naar kantoor, in Amstelveen. Morgen heb je een meeloopdag met een aantal ambassadors en je pakt jouw development plan erbij om je voor te bereiden. Wie heeft welke KPI’s en waar ga jij je per persoon op focussen morgen?Je pakt de rapportage voor  de Field Manager er nog even bij en zet hier de puntjes nog

 

De functie
Als Field Coach onderhoud je intensief contact met het ambassador team, het Shop in Shop team, met diverse retailers, met de Field Manager van Samsung en de Accountmanager van CPM. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het een veelzijdige functie waarbij het draait om de ontwikkeling en coaching van de teams en het behalen van de KPI’s. Je rapporteert jouw bevindingen en stelt actieplannen op. Daarnaast zal je je ook bezig houden met administratie, denk hierbij aan het verwerken van declaraties, vakantie aanvragen en het beheer van het wagenpark. Je rapporteert aan de Accountmanager van CPM.
 
Wij bieden jou:

 • Salaris € 2300 bruto aangevuld met pensioenregeling;
 • Divers aanbod voor opleidings-en trainingsmogelijkheden;
 • Een dienstverband van 40 uur in de week.
 • Een dynamische werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid, team spirit en open communicatie;
 • Een spannende, veelzijdige functie binnen een innovatieve en ondernemende organisatie.
 • Een smartphone en laptop;
 • Auto van de zaak (met mogelijkheid tot privégebruik);
 • Ruimte voor eigen inbreng en veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Gave bedrijfsuitjes met jouw team én de jaarlijkse uitjes van CPM natuurlijk!

 

Wie ben jij?

 • Iemand die samen met ons, elke dag het maximale uit zichzelf haalt en meewerkt de teams en de klant nóg succesvoller te maken!
 • Je hebt ervaring in het coachen en aansturen van medewerkers. Bijvoorkeur in fieldmarketing of consumer electronics;
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je beheerst het Nederlands en Engels goed in woord en geschrift;
 • Je bent een expert in Excel!
 • Woonplaats Amsterdam / Midden Nederland;
 • Rijbewijs B;

 

Herken jij jezelf hierin? Laat zien wie je bent! 
Solliciteer direct via de button of bel/app met Rogier voor meer informatie over de job via 
06-12779438.

 

 

  Job Informatie

 • Bedrijf:CPM Nederland
 • Locatie:Amstelveen , NH
 • Categorie:Sales / Verkoop
 • Status:Fulltime Vast dienstverband
 • Opleidingsniveau:HBO

over CPM

CPM Nederland wordt gekenmerkt door de grote mate van openheid, zelfstandigheid en plezier in het werk. Hierdoor is CPM Nederland in staat om optimaal te kunnen inspelen op de veranderingen in de omgeving. Daarnaast is communicatie van groot belang. Om een goede communicatie te bevorderen heeft CPM Nederland korte communicatielijnen, een informeel karakter en een grote mate van openheid, waarbinnen initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd.

Bij ons krijg je zoveel mogelijk zelfstandigheid in je werk. Hierdoor zijn onze medewerkers resultaatgericht, loyaal en flexibel. Als laatste is plezier in het werk kenmerkend voor onze cultuur. Door ervoor te zorgen dat medewerkers plezier in hun werk hebben, zijn ze gemotiveerd om het werk zo goed mogelijk te verrichten.