|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Elektro Mechanisch Engineer

Progressive recruitment banner

Elektro Mechanisch Engineer

Apply Now

Elektromechanisch Engineer

Voor een eindklant van Progressive zijn we op zoek naar een elektromechanisch engineer. Deze maritime klant is gevestigd in omgeving Rotterdam. Het bedrijf is toonaangevend in de maritieme markt.

Wat ga je doen?

Je gaat zelfstandig mechanisch ontwerpen voor lessenaars, besturingskasten en schakelborden. Er worden hoge eisen gesteld aan deze producten. Zo zijn er bijvoorbeeld bij klanten strenge eisen gesteld aan schokbestendigheid, schakelborden moeten in staat zijn de zeer grote mechanische krachten te weerstaan die ontstaan tijdens een kortsluiting, etc.

Je maakt basis- en detailontwerpen, selecteert materialen en stelt materiaallijsten op. Je bent betrokken bij productontwikkeling en je maakt ontwerpberekeningen voor het controleren van warmte-, trillings- en schokaspecten. Maar je begeleidt ook de productie van je eigen ontwerpen.

Functie eisen:
 • Afgeronde HBO opleiding elektrotechniek;
 • Affiniteit met de maritieme en hebt hierin 0-3 jaar ervaring;
 • Ervaring met Inventor en / of Autocad 3D;
 • Inzicht in warmteleer en statische- en dynamische mechanica;
 • Je wilt je verder ontwikkelen in de techniek;
 • Je bent communicatief vaardig en spreekt vloeiend Nederlands en Engels;

Wat levert dit jou op?

De kans om eerst via Progressive bij dit toonaangevend bedrijf aan de slag gaan. Hierbij zal je het eerste jaar via Progressive werken om vervolgens bij goed functioneren in vaste dienst te komen bij de klant. Tevens krijg jij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in de techniek en een echte specialist te worden bij een toonaangevend bedrijf. Uiteraard staan hier passende arbeidsvoorwaarden tegenover en de mogelijkheid om snel carrière te maken.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie van Elektromechanisch Engineer? Solliciteer nu en klik op de link of stuur je cv naar Mark van Buren via m.vanburen @ progressiverecruitment.com Als je meer informatie wilt over deze functie, bel dan Mark van Buren via 010 - 206 9888

Progressive

Progressive Recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals binnen de sectoren IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain en Engineering. Wij kunnen je helpen bij je zoektocht naar een tijdelijke opdracht, maar ook als je zoekt naar een permanente functie in deze sectoren. Kijk voor meer informatie op www.progressiverecruitment.com of www.progressivege.com

Progressive

Progressive Recruitment is specialized in recruiting professionals in the sectors IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain and Engineering. We can help you find temporary and permanent job opportunities in these industries. For more information, visit www.progressiverecruitment.com or www.progressivege.com.
Apply Now
Samenvatting
 • Bedrijf
  Progressive Recruitment
 • Locatie
  Rotterdam, ZH
 • Status
  Fulltime Tijdelijk / Projectbasis
 • Categorie
  Technisch
 • Opleidingsniveau
  HBO
 • Relevante werkervaring
  Minimaal 1 jaar
 • Carriereniveau
  Startfunctie (weinig ervaring)
 • Plaatsingsdatum
  14/09/2017
Over Progressive Recruitment
Wij richten ons in de engineering, life sciences, global energy en IT sectoren op de bemiddeling van professionals voor een verticale markt. Dit betekent dat wij ons binnen de genoemde sectoren richten op bepaalde deelterrreinen.

Dankzij deze focus hebben wij enorm veel kennis opgedaan over de (ontwikkelingen binnen) de verschillende sectoren en deelterreinen. Bovendien hebben we hebben internationale netwerken opgebouwd. We kunnen daarom voorzien in uiteenlopende recruitmentvragen op zowel lokaal, nationaal als internationaal niveau. Meer weten over ons? Klik dan hier.