|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Business Consultant (Supply Ch...

Business Consultant (Supply Chain)

Functiebeschrijving

Als Business Consultant ben jij de spin in het web van onze Locus WMS projecten. Richting klant treedt jij op als autoriteit op het gebied van Supply Chain en Warehouse Management en ben je verantwoordelijk voor het inventariseren en analyseren van hun vraagstelling op het gebied van Supply Chain en Warehouse Management.
 • Je richt je hierbij op de doeltreffendheid, doelmatigheid en het potentieel van de logistieke bedrijfsvoering bij de klant en neemt opdrachtgevers en medewerkers uit de klantorganisatie mee in de uitwerking en ontwikkeling van de oplossing.
 • Je bent daarbij in staat om de nieuwe situatie op een inspirerende en dynamische manier te visualiseren.
 • Tevens ben je in staat om oplossingen overtuigend op managementniveau aan de klant te presenteren en de daaropvolgende vragen daadkrachtig te beantwoorden en discussies te managen.

Binnen het projectteam neem jij eigenaarschap van de functionele klantvraag. Je werkt hierbij proactief samen met de projectmanager die verantwoordelijk is voor de realisatie van het project overeenkomstig de gedefinieerde planning, budget en kwaliteitseisen en de consultants die verantwoordelijk zijn voor de inrichting van Locus WMS.

Verder ben je vanuit jouw autoriteit op het gebied van Supply Chain en Warehouse Management scherp op nieuwe functionele behoeftes in de markt en kun je deze effectief doorvertalen in functionele ontwerpen waarmee onze ontwikkelaars nieuwe functionaliteiten in Locus WMS kunnen ontwikkelen.


Functie eisen

 • Minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur (Technische) Bedrijfskunde, Logistiek Management of Supply Chain Management;
 • Minstens 3 jaar werkervaring als Business Consultant;
 • Ruime ervaring in advisering over complexe vraagstukken op het scheidingsvlak van business (Supply Chain en/of Warehouse Management) en IT;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
Verder ben je klantgericht, een echte teamplayer en analytisch sterk.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een uitdagende functie in een groeiend bedrijf en een dynamische klantomgeving. Je gaat als autoriteit op het gebied van Supply Chain en Warehouse Management werken in mooie projecten voor grote aansprekende en herkenbare bedrijven. Daarnaast krijg je volop de gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Winstdelingsregeling
 • Laptop en smartphone
 • 26 vakantiedagen
 • Collectiviteitkorting op diverse zorgverzekeringen
 • Kostenvergoeding
 • Uitgebreid pakket studies en trainingen
 • En een leaseautoOrganisatie

Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers centraal stelt. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Dus wil jij werken bij een bedrijf dat écht in jou investeert? Maak dan kennis met Centric!

Jouw Business Unit Logistic Solutions:
Centric is verdeeld in een aantal divisies. De Business Unit Logistic Solutions maakt onderdeel uit van de divisie Supply Chain Solutions. Logistic Solutions is binnen de divisie Supply Chain Solutions verantwoordelijk voor de levering en instandhouding van Locus WMS. Locus WMS is een zeer intelligent en geavanceerd WMS-pakket met uitgebreide toepassingen voor de aansturing van alle logistieke processen in warehouses.
Het innovatieve systeem is geschikt voor middelgrote tot grote ondernemingen met complexe warehouses. Locus WMS van Centric is één van de toonaangevende warehouse management oplossingen in de markt en draait in de warehouses van veel grote aansprekende retail, foodretail, 3PL en Wholesale bedrijven.

Het team dat verantwoordelijk is voor de levering en instandhouding van Locus WMS bestaat uit flexibele, gezellige en hardwerkende collega's met gedegen kennis van de logistieke processen in en rond warehouses. Verder zijn de collega's snel van begrip en creatief in het bedenken van oplossingen en worden ze enthousiast van logistieke uitdagingen en ontwikkelingen. Het team opereert vanuit Almere, maar is actief voor klanten door heel Nederland en soms ook daar buiten.


Klinkt deze vacature je als muziek in de oren? Reageer dan snel! Heb je vragen, neem dan contact op met Wandena Khedoe, recuiter 06 51156409

Dienstverband: Fulltime, Tijdelijk / Projectbasis
Werkervaring: Minimaal 2 jaar
Opleidingsniveau: HBO
Categorie: Management / Business
Locatie: Almere, FL 1322CE
Solliciteer Direct

Over Centric
Onze 5.000 medewerkers vormen samen Centric: een slagvaardige organisatie, die toch benaderbaar is. Centric’ers zijn professionals op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening die ervoor zorgen dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. We ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware voor uiteenlopende branches, detacheren financiële en IT-professionals en kunnen desgewenst IT- en andere bedrijfsprocessen deels of geheel overnemen van onze klanten.

We geloven in ‘The Power of Peoplecentricity’ en stellen onze medewerkers voorop. Onze medewerkers zijn mensen met karakter, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. Zij zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. Als collega maak jij het verschil en draag je bij aan het succes van onze organisatie. Het gaat het ons niet alleen om jouw prestaties voor onze klanten, je krijgt ook volop de ruimte om jouw ambities te verwezenlijken en je te blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Daarvoor bieden we trainingen, opleidingen en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.