|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Brand Ambassador Electronica M...

CPM Careers

Brand Ambassador Electronica Merk regio Arnhem

Altijd al jouw eigen elektronica shop willen hebben met de nieuwste apparatuur? Lijkt het jou super om te werken voor een groot elektronica merk? Lees snel verder!

 

Hoe jouw dag eruit kan zien:
Als brand ambassador start je de dag met een kick off. 
Met jouw collega’s bespreek je de verwachtingen, de gezamenlijke doelen en met welk team je alle klanten zal opvangen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen shop en deze moet natuurlijk tip top in orde zijn voordat de winkel open gaat. Kloppen de prijzen, staat alles op z’n plek, zijn er producten out of stock? Welke acties zijn er afgesproken en is er nog genoeg voorraad voor de komende week? Daarnaast zorg je ervoor dat je shop er fris en schoon bij staat.

 

Terwijl je een laatste check doet, raak je aan de praat met Joris, een collega die ook in de Media Markt werkt. Je bespreekt  de huidige acties en de promoties die er nog aan komen. Hij wordt enthousiast van al jouw kennis over het merk en je adviseert hem hoe hij die info mee kan nemen in zijn verkoop gesprekken.  Je demonstreert ook gelijk een aantal nieuwe producten. “Gaaf!” roept hij.
Dan zie je de eerste klanten binnen komen en weet al meteen een deal te sluiten. Wat een goed begin!

 

S ’middags komt de accountmanager, na zijn afspraak met het management van mediamarkt, bij jou in de shop. Hij is erg benieuwd hoe het met jou en de verkoop gaat en of jij alle tools hebt om de doelstellingen te behalen. Hij is erg blij om te horen dat je de collega’s van mediamarkt van goede feedback hebt voorzien, dit helpt enorm bij de verkoop! Terwijl jullie een rondje door de shop lopen verteld hij jou alvast welke producten er komen gaan en welke promoties in aantocht zijn.

 

De rest van de dag vliegt voorbij; je hebt dan ook flink verkocht vandaag! Morgen ben je vrij en om jouw collega’s die morgen dienst hebben te helpen, maak je de shop alvast in orde. Je vult de evaluatie in via de app, wenst Joris een fijne avond en meld je af bij de shopmanager.

 

Collega’s:
Zoals je hierboven kunt lezen sta je in je eigen Shop in Shop in de Media Markt en heb je dagelijks te maken met jouw collega’s in de Media Markt en vanuit CPM. Waar je regelmatig contact mee hebt, via de groepsapp, op trainingen, borrels en diverse teamuitjes. Je rapporteert aan de Accountmanager en hij zal jou begeleiden in jouw persoonlijke ontwikkeling. 
2 keer per jaar is er een teamuitje waar jullie de nieuw gelanceerde producten als eerste te zien krijgen, waarna jullie samen op pad gaan voor een leuke activiteit en een borrel.

 

Wat wij voor jou gaan betekenen:

 • Wij zorgen voor een verkoop en product training en je neemt deel aan ons talentprogramma zodat je binnen een jaar uitblinkt in presenteren, verkopen, persoonlijke profiel analyse en onderhandelen
 • Wij begeleiden je in het verbeteren van je verkoop kwaliteiten zodat jij je kan ontwikkelen tot een echte professional
 • Naast jouw salaris, ontvang je een reiskostenvergoeding en bonus
 • Wij bieden jou doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om je daarvoor klaar te stomen

 

De idealekandidaat:

 • Is gek op gadgets, elektronica en verkopen
 • Heeft veel energie en een positieve uitstraling
 • Heeft ervaring met het behalen van doelstellingen en targets
 • Heeft affiniteit met de verkoop van consumenten elektronica
 • Wil graag werken voor een internationaal A-merk
 • Is fulltime beschikbaar (di – za)
 • Heeft MBO4 werk en denk niveau
 • Is woonachtig in de regio Arnhem

 

Gaaf toch? Wij vinden van wel!
Ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan snel via de button en laat zien wie je bent! 
Nieuwsgierig om welk A-merk het gaat of heb je andere vragen? app of bel Sou: 06-30162680

 

  Job Informatie

 • Bedrijf:CPM Nederland
 • Locatie:Arnhem , GE
 • Categorie:Sales / Verkoop
 • Status:Fulltime Vast dienstverband
 • Opleidingsniveau:MBO
 • Carrièreniveau:Midcareer (ervaren)

over CPM

CPM Nederland wordt gekenmerkt door de grote mate van openheid, zelfstandigheid en plezier in het werk. Hierdoor is CPM Nederland in staat om optimaal te kunnen inspelen op de veranderingen in de omgeving. Daarnaast is communicatie van groot belang. Om een goede communicatie te bevorderen heeft CPM Nederland korte communicatielijnen, een informeel karakter en een grote mate van openheid, waarbinnen initiatieven worden gestimuleerd en gewaardeerd.

Bij ons krijg je zoveel mogelijk zelfstandigheid in je werk. Hierdoor zijn onze medewerkers resultaatgericht, loyaal en flexibel. Als laatste is plezier in het werk kenmerkend voor onze cultuur. Door ervoor te zorgen dat medewerkers plezier in hun werk hebben, zijn ze gemotiveerd om het werk zo goed mogelijk te verrichten.