|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Beheertechnicus (Amsterdam)


Beheertechnicus (Amsterdam)

Organisatie
Onze opdrachtgever is actief op het gebied van industriele installaties en technische dienstverlening. Ze richt zich op het ontzorgen van haar klanten door hoogwaardige duurzame oplossingen te bieden in combinatie met advies en prestatiemetingen.

Functiebeschrijving
Regelen, organiseren, collega's en onderaannemers aansturen, overleggen met de klant en regelmatig zelf de handen uit de mouwen steken. Als Beheertechnicus ben je een echte allrounder. Jouw doel is het 'ontzorgen' van de klant: linksom of rechtsom zorg jij ervoor dat alle installaties altijd in optimale conditie zijn. Je beheert ze alsof ze van jou zijn. Conform de onderhoudsplanning loop je alle installaties langs en voer je het preventieve onderhoud uit. Je kijkt daarbij steeds goed om je heen: zie je dat iets vervangen of gerepareerd moet worden? Dan overleg je met jouw leidinggevende en zorg je dat het voor elkaar komt.

Vanzelfsprekend zorg je bij jouw uitgevoerde werkzaamheden voor een heldere rapportage. Als Beheertechnicus ben je van alle markten thuis. Je bent technisch op alle fronten sterk, communicatief vaardig en creatief in het bedenken van oplossingen. Snel kunnen schakelen tussen deze disciplines is essentieel. Heb je dat goed in de vingers, dan kom je goed tot je recht in deze functie en bouw je een hechte relatie op met de klant. Al met al een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je technische kennis, je organisatorische vermogen en commerciële en communicatieve vaardigheden.


Functie-eisen
Om succesvol te zijn in de functie van allround beheertechnicus beschik je minimaal over:

  • Afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde en/of Elektrotechniek
  • Kennis van meet & regeltechniek
  • Ervaring met onderhouden van gebouwgebonden installaties
  • Kennis van gebouwbeheersystemen.
  • NEN3140 is een pre


Xelvin
Xelvin is een internationaal opererende organisatie. Verspreid over Europa zijn er 25 kantoren. We hebben een groot netwerk van professionals opgeleid van MBO, HBO tot Universiteit die vanuit een vast of flexibel dienstverband projecten uitvoeren voor toonaangevende opdrachtgevers.
Xelvin biedt haar medewerkers de beste balans tussen flexibiliteit en zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei in een stimulerende en uitdagende werkomgeving. Xelvin is actief op het gebied van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Chemie en High Tech.

Solliciteren
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jorn Trousselot, telefoonnummer 020-8208281 of verstuur uw sollicitatie per e-mail naar j.trousselot@xelvin.nl


Contact informatie:
Xelvin B.V.
Jorn Trousselot
Netwerkweg 17,
1033 MV
Amsterdam
Solliciteer
020-8208281
022-9756683
Aanvullende informatie:
Fulltime
Vast dienstverband
A020913950-MB-141118
Installatie / Onderhoud / Reparatie
MBO

Beheertechnicus (Amsterdam) Vacature in Amsterdam 1033MV, Noord-Holland Nederland