|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Administrateur Accountancy | A...

WR.nl Consultancy B.V. Banner

Administrateur Accountancy | Amsterdam | ICT | MOOIE BAAN | 2.100 - 3.200

Functieomschrijving

Je hebt een MBO+/HBO opleiding (of bent bijna HBO afgestudeerd) en hebt al een jaar relevante werkervaring, waarbij ervaring met Exact Online (bijvoorbeeld Cloud Accountant) en Vision Planner onze voorkeur heeft; Een goede beheersing van Engels is een vereiste voor een goede interne en externe communicatie.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Functie-eisen

Je bent een teamspeler. 

Bedrijfsomschrijving

Voor de vacature als Administrateur Accountancy Amsterdam ICT ga je het volgende doen: Het voeren van verschillende administraties voor diverse klanten; Het uitvoeren van verschillende cijfermatige analyses en het uitwerken van de kolommenbalansen; Het ondersteunen van onze accountantspraktijk; Het helpen opzetten en inrichten van online administraties en rapportages.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.Een alert accountants- en belastingadvieskantoor heeft meer in huis dan alleen kennis van zaken. Wij zitten met onze neus bovenop de nieuwste ontwikkelingen en dagen elkaar voortdurend uit om nóg betere oplossingen voor onze klanten te vinden. We onderhouden persoonlijk contact met relevante instanties en interessante partijen. Wij zijn eigenzinnig en kiezen voor pragmatische oplossingen zodat u succesvol kunt ondernemen. Wij werken voor MKB klanten. We hebben veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij ons goed!Bij ons kom je terecht in een hecht team, met ruimte voor eigen initiatief en goede ontplooiingskansen. Wij kennen een informele, no-nonsense werksfeer met een goede collegiale samenwerking. Andere trefwoorden zijn enthousiasme, assertiviteit, professionaliteit en vooral plezier in het vak hebben.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Administrateur Accountancy, die past in deze rol. 

Locatie/Standplaats

Amsterdam

Arbeidsvoorwaarden

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.100 tot Euro 3.200 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Sollicitatieprocedure

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Samenvatting

 • Bedrijf:
  WR
 • Locatie:
  Amsterdam, NH 1072
 • Dienstverband:
  Fulltime, Vast dienstverband
 • Relevante werkervaring:
  Minimaal 2 jaar
 • Carrièreniveau:
  Midcareer (ervaren)
 • Opleidingsniveau:
  HBO
 • Salaris:
  2,100.00 - 2,100.00 € /maand

WR is sinds 1989 het Werving en Selectiebureau voor vaste banen.

WR is voor Vaste Banen. WR doet geen detachering en geen zzp. Alleen voor sollicitanten die een baan zoeken bij een bedrijf voor de lange termijn. Kies voor een vaste baan. Een baan waar je samen met het bedrijf kan mee ontwikkelen. Met een professioneel team waar je wat van kan leren.

Banen wisselen in de tijd, WR blijft. 97% van de kandidaten waar WR een sollicitatiegesprek voor heeft geregeld zegt de volgende keer weer WR in te zullen schakelen. Solliciteer nu!