|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Accountmanager ICT Infrastruct...

Accountmanager ICT Infrastructuur


Wat ga je doen als Accountmanager ICT Infrastructuur?

Als Accountmanager ICT Infrastructuur ben jij verantwoordelijk voor de acquisitie van ICT oplossingen aan de gebruikersorganisaties van de opdrachtgever. Daarnaast het uitbouwen van bestaande relaties en zorgen dat de ICT goed geïntegreerd wordt. Jij richt je op MKB bedrijven en bent de cruciale schakel waarbij het ontzorgen van de gebruikersorganisatie centraal staat. Ben jij een commerciële topper die gemakkelijk kan levelen en goed kan achterhalen wat de precieze behoeftes zijn? Lees dan snel verder!

Wat wordt jou geboden?

* Uitstekend salaris van €60K OTE
* Uitdagend bonussysteem
* Zeer prettige informele werksfeer en ruimte voor zelfontplooiing
* Grote mate van vrijheid en zelfstandigheid


Wat wordt er van jou verwacht?

* HBO/WO werk- en denkniveau
* 2 tot 5 jaar sales ervaring binnen de ICT branche
* Aantoonbare ervaring in het creëren van new business & bestaande relaties onderhouden
* Resultaat gedreven, goede gesprekstechnieken en een doorzetters mentaliteit


Waar ga je werken Accountmanager ICT Infrastructuur?

Als Accountmanager ICT Infrastructuur kom je te werken bij een groeiende organisatie op het gebied van ICT waar ze veel waarde hechten aan de persoon zelf. Dit geldt niet alleen voor de gebruikersorganisaties waar jij mee schakelt maar ook de werknemers zelf. Er heerst een informele sfeer en ruimte voor eigen ontwikkeling wordt aangemoedigd. Het streven is het leveren van een perfecte beleving en continuïteit van het product. Een innoverend bedrijf dat dagelijks het beste wilt halen uit de werknemers en de gebruikersorganisaties. Als dit nog steeds klinkt als de ideale werkgever, reageer dan snel!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31(0)20 850 2220. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend' voor meer informatie.


Share Icon
Samenvatting

Dienstverband
Fulltime Vast dienstverband

Locatie
Den Bosch,  Noord-Brabant

Branche
IT - software
IT - diensten


Opleidingsniveau
HBO

Contact

Luuk van der Laan