|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Systeembeheerder

4Minds banner
Apply Now

Systeembeheerder

4Minds is dankzij haar groei opzoek naar nieuwe collega's.

Wie ben jij?
Ben jij een talentvolle Junior/  Medior / Senior systeembeheerder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Werk jij graag aan verschillende projecten? Vind jij een persoonlijke aanpak van de werkgever ook belangrijk en wil jij gewaardeerd worden om jouw talenten?

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw IT carrière? 
Dan is deze functie als Windows Systeembeheerder wat voor jou! Als zelfstandige en proactieve systeembeheerder maak je onderdeel uit van het team van 4Minds, maar jij zal opdrachten voor langere tijd uitvoeren bij onze relaties.

Wat ga je doen:
Jij bent onder andere verantwoordelijk voor de stabiliteit en continuïteit van de IT dienstverlening van onze relaties. De hardware, server en strorageplatform hebben geen geheimen voor jou. Jij hebt aantoonbare ervaring met installeren en configureren en kan goed zelfstandig werken. De beheerprocessen met alle bijbehorende registraties zijn voor jou ook bekend terrein. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen project,  maar kan altijd rekenen op de steun van jouw 4Minds collega's. Jij bent bekend met o.a. VMware, Hyper-V, Storage en Azure. 


Wat moet je kunnen?
- Minimaal een afgeronde MBO informatica opleiding op niveau 4 of een vergelijkbare technische studie;
- MCSA of MCSE (2012 of 2016) gecertificeerd;
- Aantoonbare professionele en relevante werkervaring als systeembeheerder;
- Uitstekende kennis van hardware en veel voorkomende desktop server software;
- ITIL Foundation en kennis en ervaring met projectmethodieken zoals Prince2 is een pré;
- Bereidheid om 'stevig' de techniek in te duiken en bij te leren;
- In bezit van een geldig rijbewijs B en bereidheid tot reizen;
- Goede kennis van zowel de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt 4Minds?
Wij bieden een afwisselende baan bij een groeiende organisatie die staat voor kwaliteit. Wij bieden een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, extra vergoedingen en natuurlijk een goed marktconform salaris. Verder bieden wij jou de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling zowel via trainingen als opleidingen. Wij zijn tevens een financieel gezond bedrijf en hebben regelmatig actieve en vooral gezellige teamuitjes.

Wil jij meer informatie?
Neem dan contact op met ons via 088 422 0 822. 


Apply Now
SAMENVATTING
 • Bedrijf
  4Minds BV
 • Locatie
  Geen locatie opgegeven
 • Status
  Fulltime Vast dienstverband
 • Categorie
  IT / Software Development
 • Bezetting
  Netwerk- en serverbeheer
 • Relevante Werkervaring
  Minimaal 5 jaar
 • Opleidingsniveau
  MBO
 • Carrièreniveau
  Midcareer (ervaren)
 • Industries
  IT - diensten
 • Plaatsingsdatum
  10-1-2018
Waarom 4Minds?

Samen met je andere collega’s bouw je aan de toekomst van jezelf, onze opdrachtgevers en van 4Minds. De ontwikkelaars en beheerders van 4Minds behoren tot de meest ervaren professionals in de markt.

4Minds heeft dan ook een bedrijfscultuur die bijdraagt aan het leveren van kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Dit wordt nageleefd om ons succes te blijven garanderen. Waarom? Onderstaand belichten wij enkele onderdelen.

De Klant
Onze klanten zijn belangrijk voor ons, we zijn graag een inhoudelijke sparringpartner. Onze vakkennis en oplossingsgerichte instelling zorgt dat onze klanten langdurig op ons vertrouwen.

Afspraak is afspraak
Beloftes en afspraken worden weloverwogen gemaakt en moeten reëel en haalbaar zijn. Men is op tijd en heeft zich voorbereid op de werkzaamheden.

Ontwikkeling
4Minds zorgt voor continue uitdagingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We investeren in onze medewerkers d.m.v. trainingen, workshops, het organiseren van sociale en sportieve bijeenkomsten en begeleiding.

Cultuur
De 4Minds cultuur is prettig, integer en informeel met een open en eerlijke communicatie. Collegialiteit, samenwerking en kennisuitwisseling zijn de pijlers van onze organisatie. Denken in problemen is niet onze stijl. Wij vertrouwen op de kennis en vaardigheden van onszelf maar vooral op onze inzet.

Uitnodiging en koffie
Wij verwelkomen je heel graag als onze nieuwe collega. Spreekt onze aanpak je aan? Heb je enkele jaren werkervaring in onze werkgebieden? En sluit je ambitie en kunde aan op de hiernaast vermelde vacatures? Dan nodig ik je uit om het gesprek met ons aan te gaan.

Het kost wat tijd maar biedt ook de mogelijkheid tot een gezamelijke toekomst met mooie uitdagingen.