|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Senior Online Marketeer Toeris...

SAM Recruitment banner

Senior Online Marketeer Toerisme - Utrecht - €65K


Wat ga je doen als Senior Online Marketeer?

Als Senior Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor de volledige uitstraling in de snel veranderende wereld van de online marketing. Jij zal de kansen kunnen initialiseren en jij zal effectieve- en doelgerichte marketingcampagnes binnen de toerisme sector creëren en optimaliseren om het meeste rendement te behalen uit online. Daarnaast heb je een actieve rol bij het beheer en de doorontwikkeling van de websites. In deze functie analyseer je continu de website, verbeteracties initiëren en implementeren/vergroten van de brand awareness. Je zal alle content onderhouden en ben je bezig met het opstellen en versturen van nieuwsbrieven via de mail, een dynamischere functie als deze is bijna niet mogelijk. Jij gaat in deze functie een online marketeer aansturen om al deze taken gedaan te krijgen. Ben jij de voorman die gezocht wordt? Kan jij je vinden in deze functieomschrijving? Lees dan hieronder verder om te kijken wat het te bieden heeft!

Wat wordt jou geboden?

* Uitmuntend bruto jaarsalaris van €65K
* Dynamische en informele werkomgeving met doorgroeimogelijkheden
* Interessante personeelskortingen op je eigen vakantie
* Gezellige borrels en teamuitjes


Wat wordt er van jou verwacht?

* HBO of WO werk- en denkniveau
* 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
* Softwarekennis: WordPress, Google Analytics, Google Tag Manager, Google AdWords, Bing en Mailplus
* Affiniteit met de toerisme sector is een pré


Waar ga je werken als Senior Online Marketeer?

Als Senior Online Marketeer kom je terecht in een warm bad van enthousiaste en gedreven professionals die samen met jou het bedrijf naar een volgend niveau willen tillen. De functie is erg dynamisch en daarentegen zal je komen te werken in een informele werkomgeving. Het heeft qua mentaliteit veel weg van een startup, maar door de professionaliteit binnen het team merk je een verschil. Daarnaast zijn de lijntjes kort en wordt eigen inbreng gewaardeerd. Jij bent net als de rest van het team een bevlogen en ondernemende werknemer die naast hard werken ook houdt van gezelligheid en fun. Op wekelijkse basis een gezellige borrel bijwonen met collega's en zodoende alle behaalde successen te vieren. Enthousiast? Dan zie ik graag je reactie tegemoet komen!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Kevin Butselaar via +31 (0)20 850 2230. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend' voor meer informatie.


Samenvatting

 • Bedrijf:
  SAM Amsterdam
 • Locatie:
  Utrecht, UT
 • Status:
  Fulltime, Vast dienstverband
 • Categorie:
  Marketing / Product
 • Carrièreniveau:
  Midcareer (ervaren)
 • Opleidingsniveau:
  HBO
 • Referentie nr:
  JO-1801-300107_1516217724
 • Posted:
  14/02/2018
 • Contact:
  Kevin Butselaar

Over SAM Recruitment

SAM Recruitment is al sinds 2007 de snelst groeiende specialist op het gebied van sales en marketing recruitment. Ons netwerk bevat de beste professionals uit sales & marketing en de sterkste merken. SAM Recruitment is werkzaam door het hele land, met marketing functies in Amsterdam, Maastricht, Leeuwarden, Vlissingen en vele andere steden in Nederland. Wij gaan een stap verder dan anderen.

De specialisten van SAM Recruitment weten wat bedrijven zoeken en wat professionals willen en kunnen. Met die kennis is het maken van een perfecte match slechts een formaliteit. De ideale werkgever of collega vind je immers niet zomaar op goed geluk.

www.samrecruitment.nl | Amsterdam | Rotterdam | Antwerp | Düsseldorf | Hong Kong