|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Secretaresse

Secretaresse


Vind je het werken voor een kleine organisatie met een sterk eigen cultuur prettig? Ben je graag de spil van de organisatie en voer je graag uiteenlopende taken uit? Werk je graag voor een organisatie die opkomt voor belangen en rechten van mensen in een kwetsbare positie? Dan voel je je vast thuis bij de Stichting PVP.

Functieomschrijving

Voor de Stichting PVP, zijn wij  op zoek naar een secretaresse ter ondersteuning van de managers en de P&O adviseur. Daarnaast ben je ambtelijk secretaris van de ondernemingsraad.

Ondersteuning managers

Je ondersteunt de managers bij het agendabeheer, de in- en externe correspondentie, het plannen van gesprekken ten behoeve van bijvoorbeeld relatiebeheer en medewerkergesprekscyclus, en alle overige voorkomende secretariële werkzaamheden. Daarnaast bereid je diverse vergaderingen en besprekingen voor: je plant data, verzamelt en verspreidt vergaderstukken en regelt locaties. Tenslotte verzorg je de verslaglegging van de diverse vergaderingen en zorg je ervoor dat actiepunten worden opgevolgd.

Ondersteuning P&O adviseur

Je ondersteunt de P&O adviseur bij de uitvoering van de voorkomende P&O processen, zoals werving & selectie, in- en uitdiensttreding, opleidingen en mutaties in arbeidsvoorwaarden. Je beheert de digitale personeelsdossiers en zorgt voor de verwerking van ziek- en herstelmeldingen. Ook stel je bijvoorbeeld verzuimoverzichten op en houd je deze bij. Tenslotte plan je het sociaal-medisch overleg en zorg je voor de agenda en de verslaglegging hiervan.

Ambtelijk secretaris OR

Je voert de correspondentie, stelt de agenda op voor de OV- en OR-vergaderingen en zorgt ervoor dat alle bijbehorende stukken op tijd worden verspreid. Je notuleert de vergaderingen en bewaakt vervolgens de opvolging van actiepunten. Je organiseert de OR-studiedagen en schrijft het jaarverslag.

De organisatie

De Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg, is een landelijke stichting die 55 patiëntenvertrouwenspersonen in dienst heeft dieindividuele ggz-cliënten advies en bijstand verlenenbij het handhaven van hun rechten.

Op het landelijk bureau van de stichting in Utrecht werken circa 15 personen in ondersteunende of beleidsmatige functies.

Functie-eisen

Kennis en ervaring

 • Mbo+ werk- en denkniveau en een afgeronde secretaresseopleiding
 • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling)
 • Goede beheersing van MS Office

Vaardigheden

 • Ervaring in de ondersteuning van P&O en/of OR is een pré
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Zeer goede taalvaardigheid
 • Uitstekende secretariële vaardigheden

Gedragscompetenties

 • Positief ingesteld en enthousiast
 • Resultaatgericht en stressbestendig
 • Perfect georganiseerd en dienstverlenend
 • Zelfstandig en efficiënt
 • Integer en een goed gevoel voor verhoudingen

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een open kantoortuin met professionele collega’s en bij een organisatie die een gering personeelsverloop kent. De uren (32 uur) worden bij voorkeur verdeeld over 4 dagen. De Stichting PVP spreekt een voorkeur uit voor reizen met openbaar vervoer. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz. De functie is ingeschaald in FWG 40 (afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal

€ 2.818,- bij 36 uur). De aanstelling is voor de duur van een jaar met de intentie om bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden na afloop over te gaan tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het verkrijgen van een geldige VOG is een voorwaarde voor indiensttreding. Het afnemen van een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) maakt onderdeel uit van de procedure. Voor meer informatie over de Stichting PVP verwijzen wij je graag naar de website: www.pvp.nlSamenvatting

Dienstverband
Parttime, Vast dienstverband

Branche
Gezondheidszorg
Non-profit
Overige


Locatie
Utrecht, UT

Relevante werkervaring
Minimaal 5 jaar

Opleidingsniveau
HBO

Carriereniveau
Midcareer (ervaren)

btm_img