|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Recruiter M/V Almelo

 
 
 
Solliciteer

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren fulltime Recruiter! Voor jou kent dit vak geen geheimen en jij weet alle wegen te bewandelen die nodig zijn om tot een maximale score te komen. Binnen deze functie ga je werven en ook verder de afdeling Recruitment vorm geven. Onze opdrachtgever is een organisatie die klantcontacten voor andere bedrijven afhandelt. Tot voor kort hadden ze de werving & selectie van nieuwe medewerkers uitbesteed aan derden. Zij starten nu met het zelf recruiten van kandidaten.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren fulltime Recruiter! Voor jou kent dit vak geen geheimen en jij weet alle wegen te bewandelen die nodig zijn om tot een maximale score te komen.

Binnen deze functie ga je werven en ook verder de afdeling Recruitment vorm geven.
Onze opdrachtgever is een organisatie die klantcontacten voor andere bedrijven afhandelt. Tot voor kort hadden ze de werving & selectie van nieuwe medewerkers uitbesteed aan derden. Zij starten nu met het zelf recruiten van kandidaten.

Spreekt je dit aan? Je mag dus meehelpen met het opbouwen van de recruitment afdeling en gaat aan de slag met het neerzetten van alle recruitment processen en arbeidsmarktcommunicatie.
We zoeken hiervoor iemand die recruitment ervaring heeft, maar vooral iemand die weet hoe je een recruitment team/afdeling/proces moet bouwen.

Functie-eisen

Deze rol ademt alles wat de klantcontact branche en recruitment zo interessant maakt: het is snel schakelen, prioriteiten bepalen en direct actie. En dat in een omgeving waar hoge service de standaard is. Je bent dus niet op je mondje gevallen en geeft niet zomaar op. Je spreekt Nederlands en Engels en als het moet door elkaar. Je ‘leest’mensen en bent een perfecte selecteur. Je hebt ervaring met arbeidsmarkt communicatie in zowel de creatieve kant als de cijfermatige kant.

Kernbegrippen

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift);
 • In staat om te communiceren op alle niveaus (zowel intern als extern);
 • Goede numerieke en analytische vaardigheden;
 • In staat om op een goede manier feedback te leveren;
 • Probleemoplossend vermogen.
Bedrijfsomschrijving

Leuke en groeiende onderneming in Almelo.

Locatie/Standplaats

ALMELO

Arbeidsvoorwaarden
 • Gewoon een goed salaris: bandbreedte tussen € 3 en 3,5K.
 • De beste collega’s!
 • Een gave klus! Het opstarten en uitbouwen van recruitment.
 • Een goed recruitment systeem, een uitgedacht proces, hulp bij het opstarten, amc middelen en budget
 • Een lease auto
 • Het werken op 2 locaties (Almelo en Best).

Bezoek 183.olympia.nl voor meer informatie over de vacature Recruiter M/V Almelo of solliciteer online op de vacature Recruiter M/V Almelo.

Solliciteer Alle vacaturesMail een vriend(in)

Kenmerken van deze vacature

Dienstverband:
Fulltime Vast dienstverband

Referentie nr:
1830002153 (IGB 171441055)

Categorie:
Personeelszaken / HRM

Opleidingsniveau:
HBO

Contactinformatie

Jeroen Duijm
Olympia
Grotestraat 169
7607 CK   Almelo
0546 87 03 90

Over Olympia

Olympia Uitzendbureau is de ondernemer onder de uitzendbureaus. Wij dagen onze uitzendmedewerkers, opdrachtgevers en eigen Olympia medewerkers uit om te blijven werken aan de beste versie van zichzelf. Wij geloven dat iedereen talent heeft en zetten ons in voor de beste duurzame match.

Olympia heeft ruim 150 vestigingen in Nederland en behoort tot de top 5 uitzenders. Als geen ander zijn we een club van gedreven resultaatgerichte aanpakkers die met enthousiasme en plezier gaan voor langdurige samenwerking.

Wij werken al ruim 40 jaar voor
toonaangevende bedrijven; van MKB tot multinational.