|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

QA Specialist Medical Supplies

Derks & Derks Banner

QA Specialist Medical Supplies

Aanbod

·         dynamische omgeving met internationaal klantcontact;

·         concrete doorgroeimogelijkheden;

·         uitdagende en verantwoordelijke rol met de focus op procesverbetering en klant implementatie;

·         uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Bedrijf

Onze relatie is een internationale medische groothandel, en biedt geïntegreerde diensten voor het beheer en het vervoer van geneesmiddelen. De organisatie wordt gezien als de partner in specifieke farma supply chain oplossingen!

Door groei en een stijgend marktaandeel heeft onze opdrachtgever zich op het gebied van farma sterk weten te professionaliseren. Om de toenemende vraag uit de markt te beantwoorden, willen ze zich hiernaast ook gaan richten op de medical supplies. Om de continuïteit van de organisatie op lange termijn te waarborgen willen ze een proactieve en klantgerichte QA specialist aan hun team toevoegen, die zich wil ontwikkelen tot medical device expert!

 

Functie

Onder begeleiding van de Quality Manager word je klaargestoomd voor de rol als QA Specialist op het gebied van medical devices. Je gaat je bezighouden met het verder uitbouwen en optimaliseren van de kwaliteitssystemen voor medical devices. Harmonisatie en standaardisering van de systemen staat hierbij centraal. Je ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens geldende richtlijnen (ISO9001/ISO13485/GDP) en procedures worden uitgevoerd. De wet- en regelgeving pas je op pragmatische wijze toe, in compliance met de diverse (internationale) klanteisen, waarbij je de vertaalslag weet te maken naar concrete processen, procedures en systeemwijzigingen.

Verder zorg je voor de inrichting en het beheer van de “Masterfile Database Medical Devices” in overleg met de RP. Je beoordeelt ten opzichte van vastgelegde specificatie de acceptatie en vrijgifte van alle medical supplies. Je geeft onafhankelijk advies aan de directie ten einde de kwaliteit van de niet farmaceutische producten te kunnen garanderen. Verder voer je periodiek een risico analyse uit en stel je een projectplan/plan van aanpak op om risico’s bij aanbiedingen en leveringen van medische hulpmiddelen te beheersen.

 

Profiel

·         afgeronde hbo/wo-opleiding;

·         meerdere jaren werkervaring in een kwaliteitsfunctie;

·         ervaring met ISO9001 is een vereiste;

·         ervaring met GDP en ISO13485 is een pré;

·         bij voorkeur ervaring met audits;

·         energiek, gedreven en enthousiast;

·         flexibel, volhardend, pragmatisch, stressbestendig, inventief en mens- en servicegericht;

·         uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Engels en Nederlands.

 

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/18-039-MB, naar Vera Hudepohl, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Vera Hudepohl via 033 - 4728087.

 

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/vacatures voor andere interessante vacatures!

SAMENVATTING

  • Bedrijf:
  • Locatie:Gorinchem, ZH 4201
  • Relevante werkervaring:Minimaal 2 jaar
  • Data:22-2-2018
  • Twitter

Over Derks & Derks

Derks & Derks brengt als strategisch partner in human talent organisaties en hoger opgeleide talenten in life sciences en gezondheidszorg samen. Werving & Selectie, Detachering & Interim, Assessment & Development, HR Research en Opleiding & Training vormen de kern van onze dienstverlening. Het samenbrengen van organisaties en talenten in life science en gezondheidszorg is onze expertise. Organisatiebehoeften verbinden wij snel en gedegen met de wensen en kwaliteiten van hoger opgeleide kandidaten. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit en strikte kwaliteitsnormen vormen daarin altijd de basis. Met een breed netwerk en sterke vak- en branchekennis, zijn wij dé strategisch partner in human talent. Echt kijken en luisteren en gedegen adviseren, dát is waar wij goed in zijn.