|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Productie Engineer

Progressive recruitment banner

Productie Engineer

Apply Now

Productie Engineer

Ben jij een enthousiaste en communicatief sterke productie engineer en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lijkt het je wat in een uitdagende werkomgeving aan de slag te gaan waar je jezelf kan ontwikkelen? Dan is dit een project voor jou. Voor een van onze klanten in Friesland zijn wij op zoek naar een productie engineer voor een langdurig project.
De functie is binnen de 'decoratie afdeling' van een groot hightech bedrijf wat consumentengoederen produceert. Deze afdeling houdt zich bezig met het verven, lakken en decoreren van de deelfabricaten. Jij zal je bezig houden met het onderhouden, verbeteren en innoveren van de productieprocessen.

Beschik je over:

* HBO diploma op het gebied van werktuigbouwkunde, chemie of technische bedrijfskunde
* Kennis van toegepaste chemie (verf of lak)
* De vaardigheid om kennis om te zetten in praktische acties
* Probleem analyserend vermogen
* Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal
* Zelfstandigheid, maar ook motiverende en aansturende kwaliteiten

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Solliciteer dan direct door op de link te klikken of je CV te sturen naar j.goedegebuure @ progressiverecruitment.com.

Mocht je nog vragen hebben over deze of andere soortgelijke posities, neem dan contact op met Jan-Bas Goedegebuure via +31 10 206 9888

Sthree Holland is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.
Apply Now
Samenvatting
 • Bedrijf
  Progressive Recruitment
 • Locatie
  Leeuwarden, FR
 • Status
  Fulltime Tijdelijk / Projectbasis
 • Categorie
  Technisch
 • Opleidingsniveau
  HBO
 • Relevante werkervaring
  Minimaal 1 jaar
 • Plaatsingsdatum
  16/11/2017
Over Progressive Recruitment
Wij richten ons in de engineering, life sciences, global energy en IT sectoren op de bemiddeling van professionals voor een verticale markt. Dit betekent dat wij ons binnen de genoemde sectoren richten op bepaalde deelterrreinen.

Dankzij deze focus hebben wij enorm veel kennis opgedaan over de (ontwikkelingen binnen) de verschillende sectoren en deelterreinen. Bovendien hebben we hebben internationale netwerken opgebouwd. We kunnen daarom voorzien in uiteenlopende recruitmentvragen op zowel lokaal, nationaal als internationaal niveau. Meer weten over ons? Klik dan hier.