|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Procesoperator Food (MBO/VAPRO...

Professionals in Food banner

Procesoperator Food (MBO/VAPRO B)

Apply Now

Functieomschrijving

Door een substantiële uitbreiding van de productielocatie, is onze opdrachtgever op zoek naar een Procesoperator Food. Een belangrijke functie binnen de organisatie, waarin je de verantwoordelijkheid draagt voor het geautomatiseerde productieproces. Je maakt deel uit van een team van 10 tot 15 operators en je rapporteert aan de afdelingschef.

Wat doe je als Procesoperator Food:

 • Je bestuurt en bewaakt het gehele productieproces van melkontvangst tot aan het afvullen en verpakken
 • Je verricht kwaliteitscontroles, je neemt monsters, doet laboratorium bepalingen en geeft producten vrij
 • Je werkt volgens diverse kwaliteitsrichtlijnen zoals HACCP, IFS en BRC
 • Is er een storing, dan los je die graag op
 • Je analyseert en registreert proces- en kwaliteitsgegevens in geautomatiseerde productiesystemen
Functie-eisen

Wil je je graag verder ontwikkelen, werk je graag nauwkeurig en spreekt een geautomatiseerd productieproces je aan? Dan past de functie Procesoperator Food waarschijnlijk goed bij je. 
 
En verder:

 • Ben je in bezit van een MBO-4 diploma richting Food of aanverwant zoals VAPRO B
 • Heb je ervaring opgedaan met geautomatiseerde productieprocessen in de voedingsmiddelenindustrie
 • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Ben je bereid om in 4 ploegen werkzaam te zijn en sta je open voor andere ploegendiensten
Bedrijfsomschrijving

Een internationale zuivelproducent met  productielocaties verspreid over verschillende landen. Duurzaam produceren en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan centraal bij onze opdrachtgever. 

Locatie/Standplaats

Friesland

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt de kans om mee te groeien met een internationale organisatie werkzaam in de levensmiddelenindustrie. Je start met een jaarcontract direct bij onze opdrachtgever. Doe je het goed, dan heb je uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal 54000 bruto per jaar inclusief de ploegentoeslag, vakantiegeld en 13e maand. 

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel via de solliciteer online optie. Graag ontvangen wij je cv in Word-format (niet verplicht), zodat wij deze efficiënt kunnen verwerken in onze systemen. Het spreekt voor zich dat wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Bij anonieme vacatures maken we altijd onze opdrachtgevers bekend voordat we jouw gegevens met hen delen. Wij reageren namelijk altijd binnen vijf werkdagen op jouw sollicitatie en als er een match is, bespreken we dan ook nadere ins en outs met betrekking tot onze opdrachtgever.

Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor. Tevens gaan we -na jouw toestemming- referenties na. Op basis van onze bevindingen brengen we nader verslag uit aan de opdrachtgever. Bij de opdrachtgever volgen nog minimaal 2 gesprekken en een rondleiding.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Donny Rohaan, Recruitment Consultant, via het telefoonnummer 085 1050128. Wij staan je graag te woord. Wel kan het verstandig zijn om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn wij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als we al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.

Ambieer je een baan in de levensmiddelenindustrie, maar is deze positie het net niet voor jou? Professionals in Food bemiddelt in heel Nederland voor productmanagers, accountmanagers, medewerkers binnendienst, productontwikkelaars, auditors, kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, productiemanagers, procestechnologen, laboranten en analisten in de levensmiddelenindustrie. Past een dergelijke rol jou goed? Kijk dan snel op onze website en stuur ons een open sollicitatie!

Volg Professionals in Food ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van het nieuws en onze vacatures.

Bezoek www.professionalsinfood.nl voor meer informatie over de vacature Procesoperator Food (MBO/VAPRO B) of solliciteer online op de vacature Procesoperator Food (MBO/VAPRO B).

Apply Now
Samenvatting
 • Bedrijf
  Professionals in Food
 • Locatie
  Friesland, FR
 • Status
  Fulltime Vast dienstverband
 • Categorie
  Technisch
 • Opleidingsniveau
  MBO
 • Relevante werkervaring
  Minimaal 2 jaar
 • Carriereniveau
  Midcareer (ervaren)
 • Plaatsingsdatum
  10/27/2017
 • Contact informatie
 • Contactpersoon
  Donny Rohaan
 • Telefoonnummer
  +31(0)85-1050128
Over Professionals in Food
Professionals in Food is er trots op actief te zijn in de levensmiddelenindustrie. Wij steunen foodprofessionals bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Daarbij focussen wij, net als onze opdrachtgevers, op kwaliteit.

Wij zijn altijd op zoek naar Food Professionals met een afgeronde opleiding binnen de levensmiddelen, laboratorium of procestechniek. Dit kunnen proces- en productontwikkelaars, kwaliteitsmanagers, productiemanagers, auditors, laboranten en analisten zijn, maar ook commerciële posities waarvoor een vakgerichte opleiding noodzakelijk is.

Wanneer je via ons solliciteert, start je ofwel direct, ofwel via Professionals in Food. Dat laatste kan op interim (management) basis, op basis van detachering of uitzending. Wij zijn open over de wijze waarop je in dienst treedt en welke arbeidsvoorwaarden van toepassing zijn. Vaak vind je deze informatie al terug in de vacature zelf.

Ben jij een Food Professional? Bekijk dan de pagina Professionals en laat je gegevens achter via de open sollicitatie knop.