|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

PHP Developer - Trucks.nl

Personato banner

PHP Developer - Trucks.nl

Functieomschrijving

In de vacature van PHP Developer zijn we op zoek naar een ambitieuze ontwikkelaar die de backend gaat verbeteren. Een aantal applicaties zullen volledig worden herschreven waarbij de ontwikkelaar betrokken zal zijn van functioneel ontwerp tot eindresultaat.

De vacature is ontstaan omdat men de volgende stap wil maken binnen het online platform, deze stap mag jij vormgeven met het team. 
Samen met je collega's bouw je de structuur zodat de organisatie kan groeien.

Functie-eisen

Om voor deze vacature in aanmerking te komen heb je kennis van het Symfony framework. Belangrijk daarbij is dat je ervaring hebt als backend ontwikkelaar. Daarnaast zal Trucks.nl in de toekomst gebruik gaan maken van Docker en Elasticsearch. Heb je ervaring met deze technieken of wil jij je daar graag in verdiepen, dan is dat een pré.

Daarnaast zoeken we iemand die het belangrijk vindt om een relatie aan te gaan met zijn werkgever gericht op de lange termijn, die het belangrijk vindt om vanuit een hecht team te werken en geen schroom heeft om nieuwe ideeën aan te dragen, deze worden namelijk omarmd.

Bedrijfsomschrijving en bedrijfscultuur

Trucks.nl B.V. heeft ruim 19 jaar ervaring in de gebruikte voertuigen-branche. Het stelt een platform beschikbaar waar vraag en aanbod bij elkaar komt op het gebied van gebruikte vrachtwagens, auto's, equipment en onderdelen; als ook het aanbieden van verkoopondersteunende zaken zoals het maken van klantenwebsites, domeinnaamregistraties en aanverwante diensten. De website Trucks.nl trekt vele bezoekers uit de hele wereld en heeft klanten in meer dan 25 landen.

Deze succesvolle organisatie is door middel van deze vacature op zoek naar een PHP Developer die ervoor zorgt dat ze ook in de toekomst marktleider kunnen blijven.

De organisatie achter Trucks.nl is familiair qua cultuur. De teamgeest binnen de organisatie is heel belangrijk en de cultuur draagt bij aan het feit dat iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het behalen van het resultaat. 

Omdat de medewerker centraal staat is er een zeer goede balans tussen werk en privé. Verder kent men een bedrijfsborrel op vrijdagmiddag, samen een hapje gaan eten en andere sociale activiteiten rondom het werk, dit zijn belangrijke elementen die de bedrijfscultuur vormen. 

Locatie/Standplaats

Wijchen

Arbeidsvoorwaarden

De vacature functie kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een uitstekend salaris kom je in een leuk team, krijg je veel vrijheid, werk je aan je eigen ontwikkeling, krijg je een bovengemiddeld aantal vakantiedagen en is er een mooie bonusregeling.

Samenvatting

 • Bedrijf:
  Personato
 • Locatie:
  Wijchen, GE 6604
 • Status:
  Fulltime, Vast dienstverband
 • Branche:
  IT - software
 • Categorie:
  IT / Software Development
 • Occupations:
  Software- en webdevelopment
 • Relevante werkervaring:
  Niet vereist
 • Carrièreniveau:
  Startfunctie (weinig ervaring)
 • Opleidingsniveau:
  HBO
 • Referentie nr:
  18927 (IGB 144040999)
 • Posted:
  11/8/2017
 • Contact:
  Luuk Bongers
 • Adres:
  VENRAY 5803AP
 • Telefoon:
  +31 651315320

Over Personato

Wij zijn Personato en recruitment is ons vak. Personato is namelijk dé recruitmentorganisatie van Zuid- en Midden-Nederland! Bij Personato werken meer dan 60 vakmensen die elke dag het beste uit zichzelf halen. Professionals die fris en flitsend de recruitmentmarkt bestormen en genieten van de vele uitdagingen van het vak! Bij Personato vinden wij dat ieder mens en iedere organisatie uniek is. De kunst van ons werk is deze unieke karakters met elkaar verbinden. Dat doen we met vakmensen met een sterke persoonlijkheid en ambitie in hun eigen specialisme. Ondanks deze diversiteit delen we een aantal diepe overtuigingen. Dat bindt ons en maakt dat we ons werk zo goed mogelijk doen.

In principe zijn we door heel Nederland actief, maar onze focus ligt op Zuid-Oost Nederland. Binnen de provincies Limburg, Brabant en Gelderland hebben we, naast een goede naam en reputatie, in de afgelopen 15 jaar een zeer groot en gevarieerd kandidatenbestand opgebouwd. Hierdoor vinden wij dag in dag uit de beste kandidaten voor de mooiste klanten. En voor iedereen die ene droombaan.