|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Multimedia vormgever

  • Prowareness banner1
  • Prowareness banner12
  • Prowareness banner13
  • Prowareness banner14

Multimedia vormgever

Ben jij de grafisch vormgever die wij zoeken?

:

Multimedia vormgever

Energie, toekomstvisie, extreme groei en een sterke passie voor Agile is wat Prowareness kenmerkt. Wij dagen elkaar en organisaties constant uit om nog beter te worden. Zo brengen we software development naar een hoger level. Prowareness zelf groeit ook hard. Heel hard. Zowel in aantallen en omzet als in expertise. Vanwege deze sterke groei, zijn we continu op zoek naar nieuwe collega's.

Het marketing team bestaat op dit moment uit vijf potentiele topcollega's. Passie en persoonlijke ontwikkeling speelt bij ons een belangrijke rol. De kracht van ons team zit in de diversiteit en het snel schakelen om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en ideeën.

Taken:
Waarschijnlijk kan jij prima bestanden drukklaar maken. Maar kan je die PDF ook al interactief maken? Weet jij ons, ondanks onze vaste huisstijl, telkens te verbazen met jouw innovatieve ontwerpen voor het drukwerk? Kan jij de meest dynamische online banners maken en haal je hier ook nog enorm veel energie uit? Top!

Eisen aan de kandidaat:
Klinkt goed? Mooi. Wij hebben het namelijk erg druk en willen daarnaast ook nog blijven innoveren. En daarom zoeken wij een grafisch talent dat ons team komt versterken. Dat nog niet perse alles weet, maar wel graag wil meedenken, nee vooruitdenken. Wat we daarnaast van je vragen is dat je ervaring hebt met Indesign, Photoshop en Illustrator en dat je op hbo-niveau bent afgestudeerd. En dat je zo'n duizendpoot bent die ook onder druk van deadlines enthousiast, positief, origineel, creatief en stressbestendig is.

Functienaam: Locatie:
Multimedia vormgever Delft
   
Dienstverband: Opleiding:
Permanent HBO
   
Salarisindicatie: Branche:
2000-2500 Reclame/communicatie/media
   
Start: Uren:
in overleg 40
   
Arbeidsvoorwaarden:
- Een salaris van €2.000,- tot €2.500,- met groeipotentie.
- Een onbeperkt aantal vakantiedagen.
- Een werkplek in een hecht team waarin ruimte is voor vrijheid en initiatief.
- De juiste begeleiding zodat jij in razend tempo kan doorgroeien.

Procedure:
Als je je herkent in de bovenstaande beschrijving, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan volgt er op korte termijn een kennismakingsgesprek waarbij wij de mogelijkheden die we voor jou zien graag met je doornemen.

Energie, toekomstvisie, extreme groei en een sterke passie voor Agile is wat Prowareness kenmerkt. Ondernemerschap staat centraal binnen onze organisatie. Wij dagen elkaar en organisaties constant uit om nog beter te worden. Zo brengen we Software Development naar een hoger level. Hierbij moedigen we wereldwijd het gebruik van het Agile Manifesto aan. Onze teams werken zelf ook volgens Scrum, zowel binnen als buiten het ontwikkelen van software. Deze werkwijze maakt ons uniek.

Door ons partnerschap met Scrum.org zijn we altijd op de hoogte van belangrijke updates in de Agile gemeenschap. Wij passen hier onze trainingen en coaching op aan. Daarnaast organiseren we tal van kennisdelingsevenementen zodat we onze kennis kunnen delen en vergroten. 


Samenvatting

OVER ONS

A TEAM OF ENERGETIC, CRAZY, PASSIONATE AGILISTS

Bij Prowareness vinden wij dat software de toekomst is. Software is niet voor niks eating the world. De markt is dynamisch; ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in razend tempo op. Het is daarom belangrijk dat je als organisatie flexibel en responsive bent. Snel inspelen op de veranderingen in de markt en de wensen van de klant. Wij helpen jou hier graag bij!