|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Medior PHP developer

Phind Banner

Medior PHP developer

Vacature omschrijving

Voor een van onze partners, een snel groeiende SaaS startup met een vestiging in Londen en Amsterdam zoeken we getalenteerde developers die mee willen helpen om de industrie waarin zij actief zijn te innoveren. De missie van deze succesvolle startup is het zo makkelijk mogen maken om outdour advertenties te kopen en te verkopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan advertentieruimte op digitale billboards en in bushokjes. Als developer zijnde help jij mee om deze behoefte te innoveren en de customer experience te revolutioneren.

Deze snel groeiende startup bestaat nu zo'n 4 jaar een heeft 10 medewerkers. De commerciële activiteiten vinden plaats in Londen en het development gebeurd in Amsterdam. Afgelopen maanden is er een investering van een miljoen opgehaald wat er voor heeft gezorgd dat deze club komend jaar exponentieel kan gaan groeien. Het werk dat je gaat doen is enorm innoverend omdat tot de dag van vandaag nog veel boekingen gewoon via de telefoon en spreadsheets verwerkt worden. Hierdoor bespaar je de klanten enorm veel tijd bij het boeken van advertenties. Naast het besparen van tijd voor de klanten is het belangrijk dat alle gebruikers een geweldige ervaring hebben gedurende het gebruik van dit platform.Functiebeschrijving

Je zal deel uit gaan maken van een ontwikkelingsteam van 4 personen dat verantwoordelijk is voor alle aspecten van de voortdurende softwareontwikkeling vanaf de eerste specificatie tot het developen, testen en het lanceren. Binnen 3 jaar moet dit team 20 developers groot zijn, dus er zijn enorm veel doorgroeimogelijkheden.

Er wordt van je verwacht dat je mooie en snelle PHP naar een hoge standaard schrijft op een snelle en schaalbare manier. Je zal mee helpen om nieuwe functies te ontwikkelen om de klanten te helpen, de betrouwbaarheid en schaalbaar van de SaaS oplossing te verbeteren. Daarnaast bouw je integraties met de systemen van de klanten en de leveranciers en zal je integraties voor de digitale billboards gaan bouwen. Omdat het een jonge organisatie is en er al erg zware senioren werken is er geen ‘legacy' en zal je met de nieuwste technieken werken. Bij de bouw van het platform is er met name gebruik gemaakt van PHP7, Symfony3, Doctrine en Angular4.Functie-eisen

- Je schijft schone goed ontworpen code

- Minimaal 3 jaar ervaring in PHP

- Je hebt grondige kennis van minimaal één MVC framework (pré Symfony2/3)

- Je werkt graag volgens de Scrum methodiek

- Je hebt HBO/WO werk/denkniveau

- Pré: je hebt ervaring met DDDArbeidsvoorwaarden

- Salaris tussen de €3000,- en €5000,- afhankelijk van je portfolio

- Werken aan een platform met miljoenen gebruikers

- 8% vakantiegeld

- 25 vakantiedagen

- Mogelijkheid om vroeg in te stromen in een snelgroeiende startup

- Werken met de allernieuwste technieken

- Omdat je begint in een klein team dat zich snel ontwikkeld leer je veel vaardigheden aan

- Jaar contract met de mogelijkheid op een vast contract

- Mogelijkheid om Scrummaster te worden

- 2 congressen per jaar in het buitenland bijwonen

Samenvatting

 • Locatie:
  Asmterdam, NH 1018KL
 • Carrièreniveau:
  Midcareer (ervaren)
 • Status:
  Fulltime
  Vast dienstverband
 • Branche
  IT - diensten
 • Referentienummer vacature
  3745554931-MB-291111
 • Opleidingsniveau:
  HBO
 • Share Icon

Bedrijfsinformatie

PHIND bestaat uit gedreven consultants die jou als ICT specialist of aanstormend IT talent op de juiste manier helpen aan jouw nieuwe uitdaging. Dit doen wij door 24/7 actief te zijn binnen zéér specifieke niches binnen de wereld van ICT.

Onze grote kracht ligt op het gebied van het helder stellen wat jij als ICT professional precies zoekt; Afhankelijk van jouw ambitie, privé situatie, wensen en natuurlijk jouw opgebouwde ervaring zorgen wij ervoor dat je in contact wordt gebracht met een geselecteerd aantal potentiele werkgevers.

De gehele procedure (van sollicitatie en gesprek tot ondertekenen van jouw contract en eerste werkdag) kan je bij ons terecht voor advies en word je hierin begeleid.