|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Medewerker cliënt- en opdracht...

van nes + plaisier Careers1van nes + plaisier Careers2van nes + plaisier Careers3van nes + plaisier Careers4van nes + plaisier Careers5van nes + plaisier Careers6

Medewerker cliënt- en opdrachtacceptatie

Onze opdrachtgever is een professionele dienstverlener op het gebied van accountancy en financiële advisering, gevestigd in Rotterdam. Zij kenmerken zich door hun betrouwbaarheid en betrokkenheid bij de klanten.

Als medewerker cliënt- en opdrachtacceptatie heb je een meer dan gemiddelde interesse in complexe risicovraagstukken bij de uitvoering en naleving van zowel wet- en regelgeving als intern beleid gericht op nieuwe cliënten en/of opdrachten. Je werkt samen in een team waarbij je in de basis verantwoordelijk bent voor:

·         Het vervullen van een spilfunctie samen met het team op basis van allround kennis ten aanzien van cliënt- en opdrachtacceptatie;

·         Het bewaken van het gehele proces vanaf de aanmelding van een prospect/opportunity tot en met het uitbrengen van een advies richting de engagement teams ten behoeve van de acceptatiebeslissing, gericht op risicobeperking en naleving van wet- en regelgeving.

·         Het afwegen van de behoeften uit de praktijk tegen de verschillende risico’s in lijn met wet- en regelgeving en het interne beleid van de opdrachtgever.

·         Het (pro)actief bijdragen aan het besluitvormingsproces inzake cliënt- en opdrachtacceptatie.

·         Het beheer van verschillende databases die de servicegerichtheid naar de praktijk toe ondersteunen.

·         Het beoordelen van cliënt- en opdrachtdata op juistheid en volledigheid aan de van hand verschillende monitoring tools (data quality).

·         Het behandelen van verzoeken tot het wijzigingen van cliëntdata en het terugkoppelen van de uitkomsten aan de betreffende interne afdelingen dan wel de praktijk.

·         Het behandelen van vaktechnische vraagstukken vanuit de praktijk, zowel telefonisch als per e-mail.

·         Verschillende projecten gericht op het stroomlijnen van de interne processen en de naleving van wet- en regelgeving (o.a Wta, Wft, Wwft, ViO).

 

Functie eisen:

·         Je hebt MBO niveau 4 werk- en denkniveau;

·         Je hebt 0 - 3 jaar werkervaring. Bij voorkeur in een Risk/Compliance omgeving;

·         Je bent gewend om met deadlines te werken en deze te bewaken;

·         Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

·         Je bent communicatief goed onderlegd;

·         Je bent uitstekend in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;

·         Je bent accuraat, zelfstandig, oplossingsgericht en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;

·         Je bent een teamspeler en draagt bij aan een hecht teamverband;

·         Affiniteit met het uitvoeren van Desk Research gericht op het identificeren van mogelijke risico’s die de opdrachtgever mogelijk kan lopen bij de acceptatie van potentiële cliënten en/of opdrachten is een pre. 

Wij bieden:

Een fulltime administratieve functie bij een multinational in Rotterdam. De eerste periode zal je werkzaam zijn op detacheerbasis maar na ongeveer 7 maanden heeft de opdrachtgever de intentie om je over te nemen indien de samenwerking van beide kanten positief bevalt. Een informele, open en collegiale werksfeer. Hierdoor zijn de lijnen kort en word jij aangemoedigd om deel te nemen in de discussie, verantwoordelijkheid te nemen en te groeien in jouw rol.

Contactgegevens

Voor vragen, reacties en/ of uw sollicitatie neem dan contact op met Esmeralda van Horssen – 0180 82 02 29 of mail uw CV naar evhorssen@vannesenplaisier.nl

Samenvatting
 • Bedrijf:
  van nes + plaisier personeelsdiensten B.V.
 • Locatie:
  Rotterdam, ZH 3072
 • Status:
  Fulltime
  Vast dienstverband
 • Relevante werkervaring:
  Minimaal 2 jaar
 • Opleidingsniveau:
  MBO
 • Carrièreniveau:
  Startfunctie (weinig ervaring)
 • Categorie:
  Accounting / Financieel
 • facebook
 • Twitter
 • Share IconShare Job

Over ons

Een vertrouwd gezicht!

Vertrouwd, omdat we weten wat er speelt op de arbeidsmarkt en wij ons elke dag weer inzetten om onze kandidaten persoonlijk te begeleiden naar hun ideale baan. Vertrouwd, omdat we kandidaten persoonlijk spreken over zijn of haar wensen en ambities en deze koppelen aan passende vacatures. Gedurende de sollicitatieprocedure houden we veelvuldig contact en ook na de start bij een nieuwe werkgever, blijven we in contact. Het fijne is dat dit contact met één vast contactpersoon zal zijn.

Vanuit ons kantoor in Ridderkerk, voorzien we kandidaten door heel Nederland van een passende baan. Dit doen we op elk functieniveau; de ene keer zoeken wij naar leidinggevenden of managers, de andere keer zorgen we dat de technische dienst of productieploegen compleet zijn. Onze specialismen zijn Office, Sales & Finance recruitment, Food recruitment en Techniek, Industrie & Bouw recruitment.

Bovenstaande vacature is slechts een greep uit onze vacatures die wij open hebben staan. U vindt deze terug op onze website. Wilt u weten wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen? Ga naar www.vannesenplaisier.nl, laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u op nemen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen op 0180-820229. Hopelijk tot ziens!