|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Marketing Stagiair (Content De...

Marketing Stagiair (Content Delivery - Arnhem

Location: Arnhem
SUEZ banner

Over SUEZ

SUEZ Recycling and Recovery Netherlands, onderdeel van de wereldwijde SUEZ Groep, is specialist in afval- en grondstoffenmanagement en aanjager van de grondstoffenrevolutie. Dat betekent dat we, naast afvalpreventie, maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat we onze natuurlijke hulpbronnen kunnen beschermen.

Vanuit ruim veertig vestigingen, verspreid over het land, adviseren we opdrachtgevers over hun afvalmanagement en dragen we zorg voor preventie, inzameling, op- en overslag en vervolgens hergebruik, recycling en (energetische) verwerking van afvalstromen. Wij doen dat voor circa 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en andere organisaties. Bij SUEZ in Nederland werken ruim 2000 medewerkers. Wereldwijd werken er 85.000 medewerkers bij SUEZ die 70 landen over vijf continenten van diensten voorzien.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplaats? 
Wil je eens ”proefdraaien” op een Marketing-afdeling binnen een grote dynamische, internationale organisatie? Dan is een stageplaats bij SUEZ iets voor jou!

 

Wat wij vragen?
De stagiair(e) die wij zoeken voor het Holdingkantoor in Arnhem is een enthousiaste 3e jaars HBO student en volgt een relevante opleiding die aansluit binnen de afdeling Marketing. Denk bijv. aan HBO Commerciële Economie, of Communicatie en Media. Je bent beschikbaar vanaf 4 september 2017, voor minimaal vier dagen per week.
Je hebt kennis van social media en informatiesystemen als Word, Outlook en Excel. Tevens ben je een echte teamplayer, pro-actief en kunt daarnaast goed zelfstandig werken. Ook durf je kritisch te zijn, verbetervoorstellen aan te dragen en hierover te sparren met je begeleider en overige Marketing collega's.

 

Wat ga je doen?
Suez wil klant specifieke content bieden om haar klant beter bij het merk te betrekken. Jij zal als stagiair zelfstandig of samen me jouw begeleider een rol spelen in de volgende onderwerpen:

 • Mede zorg dragen voor vernieuwing van de uitstraling van de label: Rol en Bouwbakkie;
 • Mede zorg dragen voor de update van de Website voor  rol- en bouwbakkie;
 • Mede zorg dragen voor het creëren van content;
 • Opbouw van content library;
 • Onderhouden en opmaken van een Marketing Office 365 pagina
 • Nieuwe inzichten en aanbevelingen ter verbetering van  website en webshop o.b.v. webanalyses

 

Wij bieden jou?
Als Marketing stagiair loop je mee in een enthousiast team met een open en informele sfeer.
We zorgen voor  een goede begeleiding en nog belangrijker, dat je de ruimte krijgt om te leren en jezelf te ontwikkelen.
Daarnaast is er voldoende tijd voor jouw studie opdrachten en krijg je de mogelijkheid om een onderzoek uit te voeren als dit voor jouw opdracht gewenst is.

Natuurlijk bieden we een marktconforme stagevergoeding.

 

Reageren?
Herken jij jezelf in dit profiel? Wil jij de uitdaging aangaan in een dynamische Marketing-omgeving?
Reageer dan via stages.rr.nl@suez.com onder vermelding van: Marketing stage.

 

Mocht je naar aanleiding van deze stage nog vragen hebben, neem dan contact op met Claudia vanTriest, Corporate Recruiter, via telefoonnummer Tel: +31 (0)26 400 1516, of per e-mail: Claudia.vantriest@suez.com

Copyright © 2017 SUEZ Nederland        Sitemap       SUEZ.nl

Aanvullende informatie

 • Company:
  SUEZ Recycling & Recovery Netherlands B.V.
 • Location:
  Arnhem
 • Industries:
  Productie - overige
 • Job Type:
  Fulltime, Vast dienstverband
 • Job Category:
  Productie / Fabricage
 • Occupations:
  Overige
 • Posted:
  15-1-2018
Company images