|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Lead Specialist

Denovo Recruitment banner

Lead Specialist

- Wil je graag werken bij het mooiste regionale nutsbedrijf van Nederland die momenteel een fantastische groeiperiode doormaken?


- Spreekt het je aan om met Online Producten te werken en bij te dragen aan marketingstrategieën, door een schaalbare online aanwezigheid verder op te bouwen?


- Ben je een ervaren marketeer en expert in Google Analytics, Adwords en in staat om de beste campagnemiddelen uit de markt in te schakelen?


Dan moet je zeker even verder lezen!


Wat ga je doen ...


Onze Partner is een regionaal nutsbedrijf, met haar nationale hoofdkantoor in Middelburg, Zeeland. Ze zijn op dit moment op zoek naar een getalenteerde online marketingprofessional om zich bij Lead Specialist aan te sluiten. Door samen te werken met een divers team, waaronder Product Management, Marketing, Klantenservice en Online Verkoop, is het jouw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de producten van onze klant een sterke, zichtbare positie hebben op alle online platforms, waaronder Good Adwords, websites voor prijsvergelijking of andere aangesloten producten en kanalen.


Je zal ook je Search-Engine Optimization (SEO) -vaardigheden gebruiken om ervoor te zorgen dat de producten van de klant een voldoende breed klantenbestand bereiken en je zal Google Analytics-tools gebruiken om ervoor te zorgen dat campagnes effectief zijn. Je hebt mooie kennis opgebouwd hoe je deze campagnes succesvol kunt maken.


Vaardigheden die je nodig hebt ...


- Je spreekt vloeiend Nederlands, zowel schriftelijk als mondeling.

- Je hebt 2-4 jaar gewerkt in een online marketing-rol, met name aan het bouwen van een online presentie, zoekmachine-optimalisatie (SEO) en analyse.

- Je bent een sterke onderhandelaar en in staat om deals te sluiten met prijsvergelijkingswebsites en andere marketingpartners.

- Je hebt een sterke commerciële mentaliteit en begrijpt hoe je het beste rendement op de investering kunt behalen door succesvolle coördinatie van succesvolle online marketingcampagnes.

- HBO in Marketing en of Economie

- Idealiter ben je goed thuis in het gebruik van programma's zoals bijvoorbeeld Daisycon, Tradedoubler, Zanox

- Je hebt een goed begrip van Good Adwords en Google Analytics.

- In staat om op een consultatieve manier te werken en samen te werken met collega’s en andere afdelingen


Wat krijg je ervoor terug?


- Een uitstekend beginsalaris tussen € 40.000 en € 55.000.

- Een uitstekend secundair pakket met bedrijfsbonussen, keurig pensioen, gezondheidszorg en royale vakantietoeslag.

- Flexibele werktijden en andere secundaire voordelen.

- De kans om deel uit te maken van een divers team, aan spannende projecten te werken en je echt gewaardeerd te voelen!

- De mogelijkheid om een diepe impact te maken op de strategische richting van een organisatie!


Aan een nieuwe baan starten via Denovo betekent:


Het vinden van je volgende baan via Denovo betekent dat je de beste Sales & Marketing-posities kunt verkennen, het beste beloningspakket kunt krijgen en ervoor moet zorgen dat we nauw samenwerken, zodat je altijd de juiste beslissing kunt nemen. Denovo is een gemengd team van lokale en internationale recruitment experts, met een uitgebreid netwerk en toegang tot de snelst groeiende markten!

 

Als dit klinkt als iets waarin u geïnteresseerd bent, stuur dan uw cv naar Matthew.Andrews@denovorecruitment.nl of bel me op +31 (0) 20 523 1053.

Samenvatting

 • Bedrijf:
  Denovo Recruitment
 • Werklocatie:
  Middelburg, ZE 4335
 • Salaris:
  40.000,00 - 55.000,00 € /jaar
  + Bonus + Pension + Holidays + Benefits
 • Job Status / Type:
  Fulltime
  Vast dienstverband
 • Categorie:
  Marketing / Product
 • Werkervaring:
  Minimaal 2 jaar
 • Carrièreniveau:
  Midcareer (ervaren)
 • Opleidingsniveau:
  HBO

Over Denovo Recruitment

We know that our employees are our greatest resource, so we reward success, both through individual recognition programs and team incentives.

We celebrate YOUR success so you will shape and suggest ways in which to make our team more enjoyable! We want to see you succeed, so we give you every resource that we can, to ensure your continued success.