|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Junior Projectmanager Kwalitei...

Professionals in Food banner

Junior Projectmanager Kwaliteit (HBO/WO)

Apply Now

Functieomschrijving

Als Junior Projectmanager Kwaliteit vervul je een consultancy of interim rol op het gebied van kwaliteitszorg bij verschillende levensmiddelenproducenten en groothandels. Daarbij zorg jij als Junior Projectmanager Kwaliteit ervoor dat wetgeving en certificeringsnormen (BRC, IFS, FSSC22000) op de juiste manier ten uitvoer worden gebracht. Bij meerdere opdrachtgevers zie je er op toe dat er niets is aan te merken op het kwaliteitssysteem en vertaal jij de theoretische richtlijnen naar de praktijk. 
 

Functie-eisen

Na het afronden van een hbo- of universitaire opleiding gerelateerd aan de levensmiddelenindustrie, heb je 2-3 jaar de handen uit de mouwen gestoken in een functie op een kwaliteitsafdeling. Zo heb je geleerd al behoorlijk zelfstandig een operationeel kwaliteitssysteem te onderhouden. Je staat stevig in je schoenen, neemt graag initiatief en houdt van aanpakken. Uiteraard zul je als junior de nodige begeleiding ontvangen in de vorm van training on the job. Door diverse interne trainingen brengt Bureau voor Kwaliteitszorg je naar een hoger niveau en zul jij uitgroeien tot een volwaardige Projectmanager in Kwaliteit.
 

Bedrijfsomschrijving

Bij Bureau voor Kwaliteitszorg ("BK") streven ze ernaar de hoogste kwaliteit te bieden op het gebied van voedselveiligheid. Persoonlijke aandacht, praktische oplossingen, flexibiliteit en service staan bij hen hoog in het vaandel. Hier werken ze elke dag hard aan. Met succes; want inmiddels hebben ze meer dan vijftig collega-kwaliteitsmanagers en groeien ze nog steeds. Samen werken ze volgens het motto 'We Care' waarbij de klant centraal staat.

Locatie/Standplaats

Heel Nederland

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris hangt af van je ervaring en opleiding. Naast een marktconform salaris biedt Bureau voor Kwaliteitszorg een zeer gevarieerde functie waarbij je bij allerlei verschillende handelsbedrijven en fabrieken over de vloer komt. Bureau voor Kwaliteitszorg investeert in persoonlijke ontwikkeling door interne trainingen op maat aan te bieden en je steeds uitdagende nieuwe taken op te laten pakken.
 
Je kunt al vanaf 24 uur per week in deze functie aan de slag. In overleg met de klant(en) kun je de werktijden flexibel indelen. Daarnaast kun je profiteren van een aantal gunstige (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Bureau voor Kwaliteitszorg heeft ervoor gekozen deze vacature op exclusieve basis bij Professionals in Food uit te zetten. Wij nemen daarom de eerste selectie voor onze rekening.

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel via de solliciteer online optie. Graag ontvangen wij je cv in Word-format (niet verplicht), zodat wij deze efficiënt  kunnen verwerken in onze systemen. Het spreekt voor zich dat wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Wij reageren altijd binnen vijf werkdagen op jouw sollicitatie en als er een match is, bespreken we dan ook nadere ins en outs met betrekking tot onze opdrachtgever.

Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor. Tevens gaan we -na jouw toestemming- referenties na. Op basis van onze bevindingen brengen we nader verslag uit aan de opdrachtgever Bureau voor Kwaliteitszorg. Daar volgen nog maximaal 2 gesprekken en mogelijk nog een case bespreking. 

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ellis Hulshorst, Vestigingsmanager, via het telefoonnummer 085 1050126. Wij staan je graag te woord.

Ambieer je een baan in de levensmiddelenindustrie, maar is deze positie het net niet voor jou? Professionals in Food bemiddelt voor productmanagers, accountmanagers, medewerkers binnendienst, productontwikkelaars, auditors, kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, productiemanagers, procestechnologen, laboranten en analisten in de levensmiddelenindustrie. Past een dergelijke rol jou goed? Kijk dan snel op onze website en stuur ons een open sollicitatie!

Volg Professionals in Food ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van het nieuws en onze vacatures.

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature Junior Projectmanager Kwaliteit (HBO/WO) of solliciteer online op de vacature Junior Projectmanager Kwaliteit (HBO/WO).

Apply Now
Samenvatting
 • Bedrijf
  Professionals in Food
 • Locatie
  Heel Nederland, OV
 • Status
  Parttime Vast dienstverband
 • Categorie
  Kwaliteitscontrole / Veiligheid
 • Opleidingsniveau
  HBO
 • Carriereniveau
  Startfunctie (weinig ervaring)
 • Plaatsingsdatum
  2/13/2018
 • Contact informatie
 • Contactpersoon
  Ellis Hulshorst
 • Telefoonnummer
  +31(0)85-1050126
Over Professionals in Food
Professionals in Food is er trots op actief te zijn in de levensmiddelenindustrie. Wij steunen foodprofessionals bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Daarbij focussen wij, net als onze opdrachtgevers, op kwaliteit.

Wij zijn altijd op zoek naar Food Professionals met een afgeronde opleiding binnen de levensmiddelen, laboratorium of procestechniek. Dit kunnen proces- en productontwikkelaars, kwaliteitsmanagers, productiemanagers, auditors, laboranten en analisten zijn, maar ook commerciële posities waarvoor een vakgerichte opleiding noodzakelijk is.

Wanneer je via ons solliciteert, start je ofwel direct, ofwel via Professionals in Food. Dat laatste kan op interim (management) basis, op basis van detachering of uitzending. Wij zijn open over de wijze waarop je in dienst treedt en welke arbeidsvoorwaarden van toepassing zijn. Vaak vind je deze informatie al terug in de vacature zelf.

Ben jij een Food Professional? Bekijk dan de pagina Professionals en laat je gegevens achter via de open sollicitatie knop.