|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Junior Commercieel medewerker ...

 
 
 
Solliciteer

Wil jij doorgroeien naar een commerciële functie, maar heb je nog maar weinig ervaring? Wij bieden je een uitdagende baan met veel begeleiding om je klaar te stomen voor deze binnendienstfunctie.In deze brede, afwisselende functie is geen dag hetzelfde. Hieronder tref je een greep uit jouw takenpakket:- Klanten telefonisch te woord staan;

Functieomschrijving

Wil jij doorgroeien naar een commerciële functie, maar heb je nog maar weinig ervaring? Wij bieden je een uitdagende baan met veel begeleiding om je klaar te stomen voor deze binnendienstfunctie.
In deze brede, afwisselende functie is geen dag hetzelfde. Hieronder tref je een greep uit jouw takenpakket:

  • Klanten telefonisch te woord staan;
  • Aanvragen afhandelen zowel telefonisch telefoon als per mail;
  • Vastleggen van inkomende verkooporders in het systeem;
  • Verzorgen van opdrachtbevestigingen aan de klanten.
Heb je bovenstaande allemaal onder de knie? Dan ga je zelfstandig de klantorders opstellen en opvolgen.

Functie-eisen
  • Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;
  • Enige ervaring als administratief medewerker, binnendienst medewerker of commercieel medewerker binnendienst.
  • Woonachtig in de directe omgeving van Nieuwegein (straal van 20 kilometer)
Wil jij graag veel leren en jezelf ontwikkelen tot allround commercieel medewerker binnendienst binnen een klein team? Ben je flexibel, communicatief vaardig en zie je zelf werk liggen? Reageer dan meteen!

Bedrijfsomschrijving

Bij dit bedrijf in de regio Utrecht werken mensen al meer dan 50 jaar met veel plezier! Het betreft een van origine familiebedrijf waarin korte lijnen en op een prettige manier met elkaar samenwerken centraal staat. De sociale organisatie is actief in de metaalsector.

Locatie/Standplaats

NIEUWEGEIN

Arbeidsvoorwaarden

Binnen deze fulltime binnendienstfunctie krijg je veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op commercieel en technisch vlak. Het salaris is conform cao en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het bruto maandsalaris ligt tussen de € 1700,- en € 1950,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Je werkt op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00-17.00 uur waardoor je in de weekenden tijd over hebt voor hobby’s en familie. Bij goed functioneren is er kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf!

Bezoek 196.olympia.nl voor meer informatie over de vacature Junior Commercieel medewerker binnendienst of solliciteer online op de vacature Junior Commercieel medewerker binnendienst.

Solliciteer Alle vacaturesMail een vriend(in)

Kenmerken van deze vacature

Dienstverband:
Fulltime Tijdelijk / Projectbasis

Referentie nr:
1960002226 (IGB 171058124)

Categorie:
Sales / Verkoop

Opleidingsniveau:
MBO

Contactinformatie

Denise Vroege - van Veen
Olympia
Limburghaven 2A (1e etage)
3433PK   Nieuwegein
030 604 65 01

Over Olympia

Olympia Uitzendbureau is de ondernemer onder de uitzendbureaus. Wij dagen onze uitzendmedewerkers, opdrachtgevers en eigen Olympia medewerkers uit om te blijven werken aan de beste versie van zichzelf. Wij geloven dat iedereen talent heeft en zetten ons in voor de beste duurzame match.

Olympia heeft ruim 150 vestigingen in Nederland en behoort tot de top 5 uitzenders. Als geen ander zijn we een club van gedreven resultaatgerichte aanpakkers die met enthousiasme en plezier gaan voor langdurige samenwerking.

Wij werken al ruim 40 jaar voor
toonaangevende bedrijven; van MKB tot multinational.