|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Junior C# .NET (R&D, Internati...

Computer futures banner

Junior C# .NET (R&D, Internationale projecten)

Apply Now

Junior C# .NET Developer

R&D afdeling

Den Haag, Zuid Holland


Hier werk je als C# .NET ontwikkelaar aan een soft- en hardware product voor de luchtvaartindustrie. Als C# .NET developer krijg je de kans om jezelf door te ontwikkelen binnen dit innovatieve bedrijf. Doordat zij ervoor kiezen om een specialist te zijn, lopen zij voor op hun concurrenten. Door de korte communicatielijnen en platte structuur, kan men veel sneller schakelen dan andere organisaties. Hierdoor worden vernieuwingen en innovaties vanuit het .NET team niet geremd door andere lagen binnen de organisatie. Waarom zou je hier willen werken?

- J.onge organisatie
- Je wordt begeleid door ervaren .NET programmeurs
- Werken met ambitieuze en innovatieve C# techneuten
- Werksfeer waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk wordt gevonden
- Daadwerkelijk inbreng en ruimte voor creativiteit

Deze stabiele onderneming bestaat al ruim 9 jaar, dus men heeft een solide basis opgebouwd. Het is opgezet door enkele slimme techneuten met een liefde voor techniek en luchtvaart. In totaal telt deze organisatie 30 man. Als C# .NET developer werk je in een team van 5 .NET ontwikkelaars.

Er zijn geen hele harde eisen, want voor hen is kwaliteit en talent belangrijker dan een mooi cv. Je moet bekend zijn met OO programming in C# .NET. Bij voorkeur ervaring met complexe Winforms / WPF applicaties, maar geen must. Passie voor software ontwikkeling is wel belangrijk, omdat je met gedreven .NET techneuten werkt die jou beter kunnen en willen maken.

Wat krijg je als C# .NET developer aangeboden:
-
Startsalaris tot 35.000 EUR
- Meteen een jaarcontract
- 13e maand
- Goede secundaire voorwaarden
- Ruimte voor training en opleiding
- Bijzondere werkplek

Solliciteren op deze C# .NET functie?
Stuur jouw cv naar j.fesehasion @ computerfutures.nl of bel 010 206 9800 voor meer informatie. Heb je nog niet alle ervaring, neem dan alsnog contact met mij op.

Tip!
Ik specialiseer mij in de Microsoft Stack en dat betekent dat ik me alleen bezig houd met .NET posities. Klik op de volgende link http://www.computerfutures. com/nl/over-ons/ons-team/rotterdam/johannes-fesehasion , voor meerdere opportuniteiten.

Sthree Holland is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.
Apply Now
Samenvatting
 • Bedrijf
  Computer Futures
 • Locatie
  Den Haag, ZH 2585JB
 • Status
  Fulltime Vast dienstverband
 • Categorie
  IT / Software Development
 • Opleidingsniveau
  HBO
 • Plaatsingsdatum
  19/06/2017
Over Computer Futures
Computer Futures is een internationaal recruitmentbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van tech-professionals. We bemiddelen voor zowel vaste dienstverbanden als tijdelijke functies.

Onze recruitment consultants zijn allen gespecialiseerd in een bepaald domein en houden constant de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Bovendien hechten wij veel waarde aan langetermijnrelaties. We investeren tijd in onze contacten zodat wij hen écht leren kennen en wij zo goed mogelijk in hun recruitmentbehoeften kunnen voorzien. Meer weten over ons? Klik dan hier.