|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Junior BIM Modelleur (Tekla)

Cadac Group Careers

Junior BIM Modelleur (Tekla)

Wat ga je doen?


Heb jij altijd bij een organisatie willen werken waar jij de ruimte krijgt om jouw talenten te ontwikkelen? Lees dan verder!


Wij zijn op zoek naar een Junior BIM modelleur met (Tekla) ervaring die zich gaat richten op het ontwerpen en dimensioneren van civieltechnische constructies. Dit doe je op elk gewenst detailniveau. Deze 3D modellen maak je ten behoeve van de ontwerp- en realisatiefase van civieltechnische constructies. Hierbij zal jij verantwoordelijk gaan zijn voor het parametrisch opzetten van een gestructureerde en gevulde bibliotheek.

Naast deze uitdagende werkzaamheden zal jij ook nog verantwoordelijk zijn voor:


·         Het verzorgen van de digitale uitwisseling richting opdrachtgevers en partners. Dit doe jij in diverse bestandsformaten waaronder IFC, DWG en PXML;

·         Signaleren van raakvlakken evenals de communicatie en afstemming van jouw werkzaamheden binnen het projectteam, aannemer en opdrachtgever;

·         Het leveren van klant specifieke ontwerpdata. Samen met jouw team zal jij hier in adviseren;

·         Het efficiënter laten verlopen van het ontwerpproces. Dit doe jij door een bijdrage te leveren aan de ontwikkelen van tools en custom components;

·         De deelname aan interne projecten gericht op ontwikkeling maar initieer jij ook ontwikkeldoelen.

 

Jij hebt:

·         Een MBO/HBO werk- en denk niveau. Jij hebt een afgeronde opleiding (civiele) techniek;

·         Relevante werkervaring in de engineering;

·         Ervaring in het 3D modelleren van (civiel)technische constructies. Kennis en ervaring met het opzetten van parametrische modellen en/of programmeren is een pre!

·         Kennis en ervaring met BIM en Tekla is een pré. Een opleidingstraject zal vanuit Cadac Group worden aangeboden.

 

Jij bent:

·         Een creatieve professional met een groot analytisch vermogen;

·         Klant-, markt- en resultaatgericht;

·         Een echte teamplayer met een pro-actieve houding;

·         Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

·         Een geboren netwerker met goede communicatieve vaardigheden.

SAMENVATTING

  • Bedrijf:Cadac Group Professional Resources B.V.
  • Locatie:Nijmegen , GE
  • Categorie:Technisch
  • Status:Fulltime Vast dienstverband
  • Opleidingsniveau:HBO
  • Carrièreniveau:Startfunctie (weinig ervaring)
  • Relevante werkervaring:Minimaal 1 jaar
  • Share
  • Twitter
  • Facebook

Over Cadac Group

Cadac Group bestaat al meer dan 30 jaar en is nog steeds een jong en dynamisch bedrijf waarvoor korte lijnen en een platte organisatie kenmerkend zijn. Cadac Group is marktleider in de Benelux, runt het online platform www.cadac.store en heeft een ambitieus groeiscenario. De schaalgrootte en kennis waarover Cadac Group binnen haar marktsegmenten beschikt zijn een uitstekende waarborg voor de continuïteit en verdere groei. Cadac Group is een werkgever om trots op te zijn!

Als reseller van Autodesk software heeft Cadac Group uitstekende contacten bij bedrijven die met ontwerpsoftware werken. Vaak zetten deze bedrijven, behalve hun eigen vaste medewerkers, ook tijdelijk inzetbare ingenieurs, constructeurs of tekenaars in. Hierdoor beschikken wij constant over een aantal interessante projecten bij toonaangevende bedrijven in de regio, die op onze medewerkers liggen te wachten. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om je kennis uit te breiden op CAD-gebied door o.a. het volgen van trainingen en zijn er mogelijkheden om binnen onze organisatie door te groeien naar b.v. een consultancy functie. Meer info over onze organisatie en onze vacatures vindt je op www.cadac.com/vacatures.