|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Junior Assistent Accountant

Personato banner

Junior Assistent Accountant

Functieomschrijving

Studeer jij binnenkort af of ben je onlangs afgestudeerd? Lees dan vooral verder want wij hebben een uitdagende vacature voor junior assistent accountant bij een middelgroot accountantskantoor in Wijchen. Deze vacature is per direct beschikbaar maar de organisatie is bereid op een topper zoals jij te wachten als je bijvoorbeeld in februari pas afstudeert. Bij deze vacature van junior assistent accountant ben jij degene die de jaarrekeningen samen gaat stellen en cijferanalyses uitvoert om ontwikkelingen te onderbouwen en verklaren. Je wordt niet zomaar in het diepe gegooid want je krijgt de juiste begeleiding, zodat jij je als junior assistent accountant optimaal kunt ontwikkelen.

Wat maakt deze vacature nou zo bijzonder? Dat je in een organisatie terecht komt die in jouw gelooft waardoor je al snel klantcontact hebt en aan opdrachten gaat werken bij de klant op locatie. Daarnaast stel je belastingaangiften op, signaleer je adviesmogelijkheden en bereid je deze vervolgens ook voor.

Begint het al te kriebelen en ben jij een junior assistent accountant met ambitie en daadkracht? Lees dan verder want we hebben natuurlijk nog meer informatie over deze uitdagende vacature.

Functie-eisen

Er zijn een aantal criteria die belangrijk zijn om deze vacature als junior assistent accountant succesvol uit te kunnen voeren. Jij hebt namelijk….

-        Een (bijna) afgeronde opleiding HBO-accountancy of bedrijfseconomie;
-        Wilt graag de post-bacheloropleiding AA gaan volgen;
-        Je hebt flair, communicatie én sociale vaardigheden;
-        Je bezit over een doelgerichte, leergierige en servicegerichte houding;
-        Je hebt zin om een vliegende eerste carrier stap te gaan maken.

Bedrijfsomschrijving en bedrijfscultuur

Je werkt natuurlijk niet alleen want in deze organisatie krijg jij als junior assistent accountant er vijfentwintig collega’s bij. Dat zijn toffe mensen die gedreven en enthousiast te werk gaan. Hard werken is (natuurlijk) belangrijk maar lachen ook. Tussen al die cijfertjes door mag dat ook best wel af en toe. Natuurlijk kleed jij je als junior assistent accountant netjes, maar dat is formeler dan de sfeer die er heerst in de organisatie. De sfeer is namelijk heel informeel en jouw collega’s zoeken je snel op! Samenwerken staat in deze organisatie dan ook hoog in het vaandel, want het is belangrijk dat je er samen voor gaat! Waarvoor? De klant op de best mogelijke manier helpen door de mens én de cijfers in balans te brengen. In deze organisatie waar jij als junior assistent accountant komt te werken wil men weten wat de klant als persoon drijft en wordt er niet alleen naar de cijfertjes gekeken.

De informele sfeer die heerst in deze organisatie is niet alleen terug te zien tijdens de werkuren maar ook bij de gezellige bedrijfsfeestjes die georganiseerd worden. Er wordt hard gewerkt, maar het harde werken wordt ook beloond natuurlijk! Hoe? Door de uitdagende functie die jij als assistent accountant krijgt en de collega’s die het leuk vinden om met jou na een week hard werken gezellig een biertje of wijntje te drinken. 

Locatie/Standplaats

Wijchen

Arbeidsvoorwaarden

Dit is wat je kan verwachten van de inspanning die je levert voor de vacature van Jr. Assistent Accountant. 

-        Een salaris wat goed past bij het harde werk wat jij dagelijks verricht;
-        Afwisselend werk, dat maakt het wel zo leuk;
-        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
-        Klantcontact;
-        Mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen door studiefaciliteiten;
-        Een vliegende start van je carrière.

Samenvatting

 • Bedrijf:
  Personato
 • Locatie:
  Wijchen, GE 6603
 • Status:
  Fulltime, Vast dienstverband
 • Branche:
  Accounting en Controlling
 • Categorie:
  Accounting / Financieel
 • Occupations:
  Overige
 • Relevante werkervaring:
  Niet vereist
 • Carrièreniveau:
  Startfunctie (weinig ervaring)
 • Opleidingsniveau:
  HBO
 • Referentie nr:
  18863 (IGB 139971803)
 • Posted:
  11/8/2017
 • Contact:
  Nadia Brons
 • Adres:
  VENRAY 5803AP
 • Telefoon:
  +31 623358333

Over Personato

Wij zijn Personato en recruitment is ons vak. Personato is namelijk dé recruitmentorganisatie van Zuid- en Midden-Nederland! Bij Personato werken meer dan 60 vakmensen die elke dag het beste uit zichzelf halen. Professionals die fris en flitsend de recruitmentmarkt bestormen en genieten van de vele uitdagingen van het vak! Bij Personato vinden wij dat ieder mens en iedere organisatie uniek is. De kunst van ons werk is deze unieke karakters met elkaar verbinden. Dat doen we met vakmensen met een sterke persoonlijkheid en ambitie in hun eigen specialisme. Ondanks deze diversiteit delen we een aantal diepe overtuigingen. Dat bindt ons en maakt dat we ons werk zo goed mogelijk doen.

In principe zijn we door heel Nederland actief, maar onze focus ligt op Zuid-Oost Nederland. Binnen de provincies Limburg, Brabant en Gelderland hebben we, naast een goede naam en reputatie, in de afgelopen 15 jaar een zeer groot en gevarieerd kandidatenbestand opgebouwd. Hierdoor vinden wij dag in dag uit de beste kandidaten voor de mooiste klanten. En voor iedereen die ene droombaan.