|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Junior Accountmanager Agile Ac...

  • Prowareness banner1
  • Prowareness banner12
  • Prowareness banner13
  • Prowareness banner14

Junior Accountmanager Agile Academy

Weet jij iedereen te overtuigen en zit verkopen in jouw bloed? Kan jij vol overgave de klant adviseren en binnenhalen? Dan luid je daarna enthousiast de bel. Binnen een aantal seconden staan al je collega’s om jou heen en krijg je van iedereen een high five. Zo doen we dat bij de Agile Academy!Junior Accountmanager Agile Academy

De Agile Academy is de zelfstandige opleidingspartner in het verlengde van de services die Prowareness biedt. We bieden zo’n dertig verschillende trainingen aan, verdeeld over specifieke categorieën zoals gecertificeerde trainingen, technische trainingen, HR-trainingen en managementtrainingen. Het team bestaat uit talenten met verschillende disciplines en wij als ambitieuze young professionals maakt een razende groeispurt door. Er wordt hard gewerkt om de Agile Academy de grootste specialistische opleider van Nederland te maken. We zijn gespecialiseerd in Agile werken en hebben als missie om organisaties te helpen bij een transformatie naar een ‘Responsive Enterprise’! Als een echte familie versterken we elkaar én onze klanten. Kortom: ‘we learn, we grow and we master’.

Taken:
Jij gaat:
· new business genereren, onderhouden en uitbreiden;
· op zoek naar nieuwe opdrachten/relaties en bouwt bestaande relaties verder uit;
· de klant adviseren en inspireren. Hierbij denk je in oplossingen en lever je een toegevoegde waarde in besluitvorming;
· commercieel verantwoordelijk zijn voor jouw eigen regio; je bent ondernemer in een onderneming;
· je opstellen als ‘trusted advisor’ vanuit een consultative selling gedachte;
· proactief aan jouw eigen ontwikkeling werken, zowel op professioneel als op persoonlijk gebied.

Hoe ziet een dag bij de Agile Academy er voor jou uit?
Maandagochtend, tijd voor de wekelijkse sales meeting. Hierin wordt de focus van deze week besproken en worden er doelen gesteld voor de rest van de maand. Je geeft aan dat een bepaalde vraag wel erg vaak terugkwam in de telefoongesprekken van vorige week. De rest van het team liep daar ook tegenaan, goed punt! Er komt direct een discussie op gang hoe er kan worden ingespeeld op dit type vragen. De rest van de ochtend hang je aan de telefoon. Je gaat oude deelnemers bellen en bent vastbesloten ze te overtuigen dat een vervolgtraining de juiste keuze is. Na de lunch heb je een gesprek met één van de consultants om een klant waar je mee in contact bent nog beter te kunnen helpen. Morgen bezoeken jullie samen een potentiële klant. Hoe pakken we dit aan? Wat gaan we bespreken en wat niet? Wie doet wanneer het woord? Jij staat al sinds dag 1 in contact met deze klant en je bent vastbesloten die deal te sluiten! Aan het einde van de dag ben je tevreden. Vanavond wordt geen latertje, want je wilt fris en fruitig voor de dag komen. Je bent ervan overtuigd dat jullie de klant gaan binnenhalen!

Eisen aan de kandidaat:
Jij:
· hebt een HBO of WO-opleiding afgerond;
· bent een commercieel talent;
· kan kritisch naar jezelf kijken;
· kunt mensen overtuigen;
· hebt een resultaat- en doelgerichte houding;
· bent niet vies van hard werken en een echte doorzetter;
· hebt ervaring in de sales (pré).

Functienaam: Locatie:
Junior Accountmanager Agile Academy Delft
   
Dienstverband: Opleiding:
Permanent HBO
   
Salarisindicatie: Branche:
2.000 - 2.500 Advies/consultancy, Automatisering/IT
   
Start: Uren:
In overleg 40
   
Arbeidsvoorwaarden:
Ons profiel
· Een jong en ambitieus team (met te gekke collega’s)
· Begeleiding door middel van coaching en training (en gave teamuitjes)
· ‘The sky is the limit’ is. Dat jij carrière gaat maken staat dus vast
· Een goed basissalaris en bonussen naar resultaat. Na 10 maanden automatisch een salarisverhoging van €500,- bruto per maand
· Onbeperkte vakantiedagen (zolang je ons een kaartje stuurt!)

Procedure:
Een kleine groep, bestaande uit de beste kandidaten, wordt uitgenodigd voor onze Talentendag. Op deze manier kunnen wij iedereen genoeg persoonlijke aandacht geven. Daarnaast is dit jouw moment om alles uit de kast te halen en die eerste deal te sluiten: een ticket naar de volgende ronde! Show ons jouw unieke kwaliteiten en laat een onuitwisbare indruk achter. Wij laten zien wie wij zijn en jij zorgt ervoor dat we je nooit meer vergeten. Ben jij er klaar voor om jouw eigen carrièrepad vorm te geven?

Geïnteresseerd? Stuur dan jouw CV naar l.maat of bel naar 015-2411824

Energie, toekomstvisie, extreme groei en een sterke passie voor Agile is wat Prowareness kenmerkt. Ondernemerschap staat centraal binnen onze organisatie. Wij dagen elkaar en organisaties constant uit om nog beter te worden. Zo brengen we Software Development naar een hoger level. Hierbij moedigen we wereldwijd het gebruik van het Agile Manifesto aan. Onze teams werken zelf ook volgens Scrum, zowel binnen als buiten het ontwikkelen van software. Deze werkwijze maakt ons uniek.

Door ons partnerschap met Scrum.org zijn we altijd op de hoogte van belangrijke updates in de Agile gemeenschap. Wij passen hier onze trainingen en coaching op aan. Daarnaast organiseren we tal van kennisdelingsevenementen zodat we onze kennis kunnen delen en vergroten. 


Samenvatting

OVER ONS

A TEAM OF ENERGETIC, CRAZY, PASSIONATE AGILISTS

Bij Prowareness vinden wij dat software de toekomst is. Software is niet voor niks eating the world. De markt is dynamisch; ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in razend tempo op. Het is daarom belangrijk dat je als organisatie flexibel en responsive bent. Snel inspelen op de veranderingen in de markt en de wensen van de klant. Wij helpen jou hier graag bij!