|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Java Onwikkelaar, Geldermalsen

Huxley IT banner

Java Onwikkelaar, Geldermalsen

Apply Now

Voor een Nederlands maatschappelijk betrokken bedrijf in Geldermalsen ben ik op zoek naar een Java Ontwikkelaar. Het bedrijf is dagelijks van groot belang voor miljoenen Nederlanders. Als Java Ontwikkelaar ga jij continue op zoek naar innovatieve IT oplossingen om de informatie voorziening op een hoger niveau te brengen Hierbij ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

De positie:

Als Java Ontwikkelaar werk je op een afdeling met 70 mensen in een afwisselende omgeving. Met je collegae ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en uitvoering van alle IT activiteiten in het bedrijf. In de diverse ontwikkel teams wordt er gewerkt volgens de Scrum methodologie. Als Java ontwikkelaar ben je betrokken bij het gehele ontwikkelproces: analyse en ontwerp, bouw, testen, implementatie, documentatie, onderhoud en ondersteuning van de software

Functie eisen:

Als Java Ontwikkelaar heb je het volgende:

* HBO/WO werk- en denkniveau richting IT, of een vergelijkbare richting en relevante werkervaring in een commerciële omgeving;
* Minimaal 2 jaar werkervaring in Java Development;
* Bonus als je ook ervaring hebt met Vaadin, Javascript en webservices;
* Ervaring met SQL is eveneens een pre

Arbeidsvoorwaarden:
* Marktconform salaris
* Competitief secundair pakket: stabiel pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, etc.
* Groot budget voor trainingen en cursussen
* Veel doorgroeimogelijkheid

Het bedrijf:

Bij dit nuchtere Hollandse bedrijf werken ze aan de ontwikkeling van eigen producten om lokale overheden zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Dit bedrijf investeert veel in belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn.

Solliciteer nu!

Ben jij onze nieuwe software ontwikkelaar? Solliciteer nu online, of neem contact op met Jurre van der Mark via 020 522 1322 of j.vandermark @ huxley.nl voor meer informatie over deze baan of vergelijkbare banen in de ict-sector.

Sthree Holland is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.
Apply Now
Samenvatting
 • Bedrijf
  Huxley
 • Locatie
  Geldermalsen, GE
 • Status
  Fulltime Vast dienstverband
 • Categorie
  IT / Software Development
 • Opleidingsniveau
  HBO
 • Relevante werkervaring
  Minimaal 2 jaar
 • Carriereniveau
  Startfunctie (weinig ervaring)
 • Plaatsingsdatum
  14/02/2018
Over Huxley IT
Huxley IT is een bedrijf dat gewijd is aan het leveren van expert recruitmentdiensten voor kandidaten en klanten in de hele IT-industrie. Onze specialistische teams beschikken over enorme netwerken en databases met talenten van Huxley. We kunnen een op maat gemaakte en persoonlijke aanpak bieden aan werkgevers en specialisten in IT in alle sectoren.

Als een van de toonaangevende recruitmentconsultants in de wereld beheert en ontwerpt Huxley toonaangevende recruitmentoplossingen om bedrijven te helpen met veranderingsmanagement. En we vertegenwoordigen de beste en slimste talenten voor de volgende stap in hun carrière. Meer weten over ons? Klik dan hier.