|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Inkoop assistent

Trend banner

Inkoop assistent

Een uitdagende baan als Inkoop Assistent!  (32-40 uur, vaste baan, regio Ede)

 

In de functie van Inkoop Assistent, run jij samen met de Inkoop Manager de afdeling Inkoop. De organisatie telt circa 20 medewerkers en samen met je collega’s streef je naar de beste resultaten. Er heerst een collegiale en dynamische cultuur en je doel is om klanten tevreden te maken en te houden. Het betreft een vaste baan waar jij je zelf kan ontwikkelen.

 

Wat ga jij doen?

 

Jij bent verantwoordelijk voor het invoeren van de inkoopprijzen van leveranciers in Nederland. Je zal prijzen gaan vergelijken en inkoopprijzen uitrekenen van o.a. China. Daarnaast pak jij diverse projecten op die met regelmaat voorkomen bij de organisatie en voer jij prijschecks uit. Je maakt verkoopanalyse en zal productverpakkingen fotograferen en optimaliseren. Daarnaast behoren de volgende werkzaamheden ook tot jouw takenpakket;

 

* Voorverkopen actualiseren

* Containers inplannen voor aflevering

* EAN codes toewijzen aan producten

* Voorraadbeheer n.a.v. een analyse, wat is er nodig en wat moet ingekocht worden

* QC’s uitvoeren op producten, verbetervoorstellen maken op basis van de RMA

* Retouren reduceren op basis van analyses

* Container documenten controleren vanuit China

* Het controleren van de invoerrechten en gemaakte afspraken

* Alles netjes bij werken in MIS inkoop systeem

 

In de functie van inkoop assistent is het belangrijk dat jij commercieel ingesteld bent. Jij hebt ervaring met inkoopprocessen vanuit China en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt zeker geen 9 tot 5 mentaliteit, minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring in een vergelijkbare functie of vanuit een stage. Daarnaast spreek jij vloeiend Nederlands en goed Engels. Een Duitstalige beheersing is een pré.

 

Ben jij een gestructureerde aanpakker, stressbestendig en heb jij echte hands-on mentaliteit? Heb jij relevante werkervaring en ben jij toe aan de volgende stap in je carrière of zet jij graag je eerste stap? Reageer dan snel via de sollicitatie button of mail je CV en motivatie naar zeist@trend.nl Voor overige vragen kan je bellen naar 030-6922222

Samenvatting
 • Bedrijf:
  Trend People
 • Locatie:
  Ede, GE 6716
 • Salaris:
  1.800,00 - 2.500,00 € /maand
 • Status:
  Fulltime Vast dienstverband
 • Categorie:
  Logistiek / Transport / Inkoop
 • Beroep:
  Voorraadbeheer en - planning
 • Relevante werkervaring:
  Minimaal 1 jaar
 • Opleidingsniveau:
  MBO
 • Carrièreniveau:
  Startfunctie (weinig ervaring)

facebooktwitter
Over Trend People
Trend People:
dé perfecte matchmaker


Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar Trend voor staat. Wij zijn geen gewoon uitzendbureau, maar een fullservice organisatie waar het draait om vakkundige bemiddeling in diverse sectoren. Vanuit een sterk vestigingennet in Midden-Nederland werken onze medewerkers intensief met elkaar samen om voor onze opdrachtgevers en kandidaten het beste resultaat tot stand te brengen.

www.trend.nl