|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Fulltime Callcenter Agent Duit...

 
 
 
Solliciteer

Wil jij een maximale klanttevredenheid uit je klantcontact halen? Ben je minimaal 32 uur per week flexibel beschikbaar en ben je de Duitse taal machtig?Lees dan verder. Wellicht ben je snel aan het werk bij een mooi bedrijf.Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enkele Duitstalige callcenter agents die bij voorkeur fulltime beschikbaar zijn. Op de afdeling komen klantvragen binnen per telefoon inbound en e-mail. Je beantwoordt deze door elkaar. Je krijgt te maken met Nederlandse en Duitse klanten. Belangrijk is het dus om beide talen vaardig te spreken, luisteren en te schrijven. Op de afdeling Customer Service staat het woord service centraal. Als callcenter medewerker doe je er alles aan om de klant tevreden het gesprek te laten eindigen. De klantwaarde is meetbaar omdat aan alle klanten worden gevraagd het klantcontact te scoren. Je doelstellingen zijn door deze resultaten meetbaar en concreet.

Functieomschrijving

Wil jij een maximale klanttevredenheid uit je klantcontact halen? Ben je minimaal 32 uur per week flexibel beschikbaar en ben je de Duitse taal machtig?
Lees dan verder. Wellicht ben je snel aan het werk bij een mooi bedrijf.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enkele Duitstalige callcenter agents die bij voorkeur fulltime beschikbaar zijn. Op de afdeling komen klantvragen binnen per telefoon inbound en e-mail. Je beantwoordt deze door elkaar. Je krijgt te maken met Nederlandse en Duitse klanten. Belangrijk is het dus om beide talen vaardig te spreken, luisteren en te schrijven. Op de afdeling Customer Service staat het woord service centraal. Als callcenter medewerker doe je er alles aan om de klant tevreden het gesprek te laten eindigen. De klantwaarde is meetbaar omdat aan alle klanten worden gevraagd het klantcontact te scoren. Je doelstellingen zijn door deze resultaten meetbaar en concreet.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Beantwoorden van binnen gekomen telefoongesprekken en e-mailberichten binnen afgesproken richtlijnen en kwaliteitseisen;
 • Het zorgdragen voor een geweldige klantbeleving;
 • Inventariseren, herkennen doorvragen en gericht oplossen van problemen van klanten;
 • Verkoopleads signalen en hierop acteren.

Je hebt affiniteit met klantenservice in het algemeen en webshops in het bijzonder. Je haalt er plezier uit om klanten te helpen met complexe vraagstukken. Verder ben je ambitieus en leergierig genoeg om jezelf te ontwikkelen. Dit om snel de klant- en servicegerichtheid in de praktijk te brengen en de klanten van onze opdrachtgever optimaal te bedienen. Je komt te werken in een omgeving waarin je gevraagd om de juiste arbeidsethos te laten zien. Collegiaal zijn, afspraken nakomen en een professionele werkhouding passen bij jou. Daarnaast beschik je over een prettige en vriendelijke telefoonstem.

Bij aanname van de functie vindt er een fulltime training plaats. Deze duurt 7 weken en wordt betaald. Echter moet je deze ook gedeeltes van deze opleiding kunnen volgen in het Duits. Ook kunnen er nieuwe trainingen worden ingezet bij nieuwe diensten of producten. Werktijden zijn van ma t/m zo 06.00 en 00:00 uur. De avond diensten zijn niet dagelijks. De weekenddiensten 1,5 keer per maand. Salaris is bruto uurloon € 9,39. Dit is inclusief 75 euro toeslag per maand bij fulltime dienstverband.
Als je belangstelling hebt in deze vacature reageer dan snel! De bedoeling is dat je maandag 22 januari 2018 al kunt starten.

Functie-eisen
 • MBO werk en denkniveau;
 • Communicatief en schrijfvaardig in het Nederlands en Duits;
 • Affiniteit met webshops en technische apparaten is vereist. Uiteraard wordt kennis getraind.
 • Klant-, resultaat- en oplossingsgericht;
 • Goed om kunnen gaan met weerstanden;
 • Prettige telefoonstem, integer, analytisch, stressbestendig en een fijne collega.
Bedrijfsomschrijving

Bekend bij Olympia Uitzendbureau Almelo.

Locatie/Standplaats

ALMELO

Arbeidsvoorwaarden
 • Beschikbaar per maandag 22 januari 2018,
minimaal 32 uur per week, voorkeur fulltim 40uur per week;
 • Salaris € 9,39 bruto uurloon inclusief € 75,- toeslag bij fulltime werken.
 • Werken in een prettige werkomgeving;
 • Bij goed functioneren kans op een contract bepaalde tijd;
 • Mogelijkheid voor (persoonlijke) ontwikkeling.

Bezoek 183.olympia.nl voor meer informatie over de vacature Fulltime Callcenter Agent Duits Almelo of solliciteer online op de vacature Fulltime Callcenter Agent Duits Almelo.

Solliciteer Alle vacaturesMail een vriend(in)

Kenmerken van deze vacature

Dienstverband:
Fulltime Tijdelijk / Projectbasis

Referentie nr:
1830002152 (IGB 171450872)

Categorie:
Klantenservice

Opleidingsniveau:
MBO

Contactinformatie

Richard Ramirez
Olympia
Grotestraat 169
7607 CK   Almelo
0546 87 03 90

Over Olympia

Olympia Uitzendbureau is de ondernemer onder de uitzendbureaus. Wij dagen onze uitzendmedewerkers, opdrachtgevers en eigen Olympia medewerkers uit om te blijven werken aan de beste versie van zichzelf. Wij geloven dat iedereen talent heeft en zetten ons in voor de beste duurzame match.

Olympia heeft ruim 150 vestigingen in Nederland en behoort tot de top 5 uitzenders. Als geen ander zijn we een club van gedreven resultaatgerichte aanpakkers die met enthousiasme en plezier gaan voor langdurige samenwerking.

Wij werken al ruim 40 jaar voor
toonaangevende bedrijven; van MKB tot multinational.