|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Financieel Medewerker (fulltim...

ShareShare
Page Personnel Careers

Financieel Medewerker (fulltime/per direct)


Als financieel medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de financiële administratie en andere bedrijfs-gerelateerde administratieve zaken van het bedrijf. Het is een veelzijdige administratieve functie voor een gedreven en no nonsens ingestelde allround administrateur. Jij zorgt onder andere voor het verzamelen, ordenen en registreren van de financiële gegevens van het bedrijf. Hierbij wordt gedacht aan, onder andere, inkoop- en verkoopfacturen.

Bedrijfsomschrijving

De werkgever is een middelgroot bedrijf in Den Bosch, werkzaam in de verhuurbranche. Zij verhuren, onder andere, attributen voor festiviteiten. Het bedrijf telt 25 werknemers, waarvan er momenteel 1 werknemer werkzaam is op de financiële afdeling.

Omschrijving

- Je verzamelt, ordent en registreert financiële gegevens van het bedrijf in de computer. Denk bijvoorbeeld aan inkoop- en verkoopfacturen, uren-overzichten en voorraad-administraties

- Je houdt bij van wie het bedrijf nog geld krijgt en aan wie geld moet worden betaald. Dit is de debiteuren- en crediteuren administratie.

- Samen met je collega's maak je iedere maand de balans en winst en verliesrekening. Daarna verzorg je de aangifte voor de omzetbelasting.

- Je analyseert de verwerkte gegevens in de computer en maakt overzichten en rapporten voor de manager


Profiel van kandidaat

- Je beschikt over minimaal een Mbo niveau 4 diploma in de financiële afdeling.

- Je kunt nauwkeurig en precies werken.

- Je hebt circa 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

- Je beschikt over goede tot uitstekende kennis van Excel.

- Je bent woonachtig in de omgeving Noord-Brabant.

Aanbod

De klant biedt een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Ook is de sfeer positief op de werkvloer. Daarnaast is het bedrijf flexibel en zijn er regelmatig activiteiten met het gehele bedrijf.

Job Summary

 • Company
  Page Personnel
 • Location
  Den Bosch, NB 5222AP
 • Salary
  2,000.00 - 2,500.00 € /maand
 • Job Type
  Fulltime Vast dienstverband
 • Job Category
  Accounting / Financieel
 • Work Experience
  Minimaal 1 jaar
 • Education Level
  MBO
 • Career Level
  Startfunctie (weinig ervaring)
 • Contact
  Rinse Horsten
 • Posted Date
  14/02/2018

About Page Personnel

Page Personnel is a leading professional recruitment consultancy specialising in the recruitment of permanent, temporary and temp-to-perm positions on behalf of the world’s top employers. Whether you are looking for a permanent or temporary employee, a junior in the field or an experienced operational professional, we commit ourselves to find you the right person.

Along with Michael Page and Page Executive, Page Personnel is part of PageGroup, which has been established almost four decades ago in the United Kingdom and has been listed on the London Stock Exchange since April 2001.