|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Finance professional

DPA banner
Apply Now

Finance professional

Als financial kun je twee dingen doen. Je blijft zitten waar je zit en wacht af of je bijvoorbeeld de volgende reorganisatie overleeft, óf je staat op en pakt de regie over je carrière. Ben jij klaar om het beste van jezelf te laten zien in een veranderende wereld? Dan is het tijd voor de volgende stap: Finance Professional bij ConQuaestor.

Wat je gaat doen

Dit ga je doen.
Je gaat werken aan impactvolle projecten en opdrachten bij de top 500 van het bedrijfsleven en de publieke sector in Nederland, vanuit vast dienstverband bij ConQuaestor. Je krijgt de meest uiteenlopende en uitdagende functies en rollen, afgestemd op jouw wensen en capaciteiten. Denk aan (assistent) controller, financial manager, projectcontroller, manager planning & control of hoofd administratie. Maar ook financieel administratieve projecten op het terrein van managementinformatie, begrotings- en rapportageprocessen, interne organisatie of werkprocessen (AO/IC).

Jouw ontwikkeling.
We willen dat jij op je best bent, want dan heb je je omgeving het meeste te bieden. We investeren dan ook flink in je persoonlijke ontwikkeling. We organiseren inspirerende workshops en vakinhoudelijke kennisopleidingen. Je ontmoet veel interessante professionals uit je eigen vakgebied en daarbuiten, waardoor je in no time je netwerk uitbreidt.

Jouw profiel

Jouw profiel.
In alle sectoren vinden ingrijpende transformaties plaats: nieuwe businessmodellen, verschuivende marktperspectieven, privacy-issues. Allemaal veranderingen die oude zekerheden aan het wankelen hebben gebracht. Nog nooit was er zoveel behoefte aan nieuwe denkers. Professionals die met frisse ideeën het verschil maken in de wereld. Deze tijd vraagt om mensen zoals jij: ambitieus, leergierig, betrokken, beheerst, communicatief, enthousiast, inventief en zelfverzekerd.

 • Een afgeronde wo- of hbo-opleiding in een financiële richting (harde eis)
 • Twee tot maximaal acht jaar werkervaring in een financieel(-administratieve) of rapporterende functie Cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en ervaring met financiële pakketten en reporting tools
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • Woonachtig in de Randstad.

Lees waarom Ferry Terpelle koos voor een carrière bij ConQuaestor.

Je werkomgeving

Over ConQuaestor.
ConQuaestor levert interim professionals en advies op het gebied van finance. Onze professionals werken continu aan hun kennis en kunde, zodat ze van grote waarde zijn voor onze opdrachtgevers. We zijn onderdeel van het beursgenoteerde DPA Professionals en we hebben een groot actief netwerk binnen de top 500 van het bedrijfsleven, het bankwezen en de non-profit sector. Samen met zusterbedrijf Fagro Consultancy B.V. hebben wij 300 Finance & Control consultants in vaste dienst en zijn wij marktleider in Nederland.

Waarom je kiest voor ConQuaestor.
ConQuaestor staat bekend om de stabiele basis die je als professional krijgt: alles is tot in de puntjes geregeld en je kunt rekenen op heel veel persoonlijke aandacht. Je krijgt alle middelen om snel te groeien en je eigen ontwikkeling vorm te geven. Niet alleen in vakinhoudelijke kennis, maar ook in persoonlijke groei. Je komt terecht in een warm nest, maar je moet zelf je vleugels uitslaan. Bij ons krijg je de kans om volop mee te draaien bij topbedrijven en overheidsorganisaties. Kies je voor een carrière bij ConQuaestor, dan draai je mee aan de top van het financiële vakgebied.

Lees de ervaringen van Dieuwke de Haan, Finance Professional bij ConQuaestor.

Locatie/Standplaats

UTRECHT

Wat je van ons kunt verwachten

Dit heeft ConQuaestor je te bieden.

 • Opdrachten bij de top 500 van het bedrijfsleven, het bankwezen en de non-profitsector
 • Marktconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ruim studiebudget
 • Auto van de zaak
 • Werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en begeleiding centraal staat
 • Een uitgebreid finance gerelateerd opleidingsprogramma met diverse opleidingen en cursussen waarbij je zowel aan je hard als soft skills werkt
 • Inspirerende kennisworkshops
Apply Now
Samenvatting
 • Bedrijf
  ConQuaestor
 • Locatie
  Utrecht, NH
 • Status
  Fulltime Vast dienstverband
 • Categorie
  Accounting / Financieel
 • Opleidingsniveau
  HBO
 • Relevante werkervaring
  Minimaal 2 jaar
 • Carriereniveau
  Midcareer (ervaren)
 • Plaatsingsdatum
  1/12/2018
over DPA

DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Naast werving en detachering van professionals verzorgen we in toenemende mate consultancy en projecten. We concentreren ons op de vakgebieden Banking & Insurance, Engineering & Consultancy, Finance, IT, Legal, Public, Supply Chain, Marketing en Services. Via gespecialiseerde business units blijven we dicht bij de professionals en opdrachtgevers en weten we talenten te verbinden aan de juiste organisaties, rollen en uitdagingen. Organisaties en professionals de best mogelijke ondersteuning bieden om hun ambities te realiseren. Dat is wat DPA als specialistenspecialist doet.

DPA richt zich op hoogwaardig advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. DPA biedt oplossingen voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, com-plexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. DPA is genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam.

DPA Group N.V. Gatwickstraat 11 1043 GL Amsterdam T +31 (0)20 51 51 555