|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Finance Professional

DPA banner
Apply Now

Finance Professional

Specialistische kennis toepassen om de financiële processen te verbeteren. Control- en sturingsvraagstukken oplossen. Proactief adviseren over het behalen van organisatiedoelstellingen. En ook: alle ruimte en professionele ondersteuning krijgen in je professionele en persoonlijke groei. Dat is de wereld van een ConQuaestor Interim Professionals. Wil jij kennisvoorsprong opbouwen door aan afwisselende uitdagingen te werken en je te buigen over de nieuwste vraagstukken op de cfo-agenda? Zodat je als excellente financial ook de rol van strategisch partner met gemak vervult? Dan ben je bij ons helemaal op je plek.

Wat je gaat doen

Ons doel is ‘mastering finance’. Ofwel: jou als professional in staat stellen om in afwisselende opdrachten waarde te creëren voor de organisaties van onze opdrachtgevers. En om continu te blijven groeien in kennis én kunde, zodat je geboeid blijft door je vak en steeds opnieuw verschil weet te maken. Als (medior) finance professional kom je bij ons in vaste dienst en ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers in de regio, voornamelijk organisaties in de top 250 van het bedrijfsleven en de publieke sector. Je vervult uiteenlopende functies en rollen. Van (assistent) controller, financial manager, projectcontroller en manager planning & control tot hoofd administratie. Ook kun zelfstandig in projecten meewerken aan financieel administratieve vraagstukken rond managementinformatie, het begrotings- en rapportageproces, de interne organisatie of de werkprocessen (AO/IC).

Jouw profiel
 • Een afgeronde wo- of hbo-opleiding in een financiële richting (harde eis)
 • 2 tot maximaal 8 jaar werkervaring in een financieel(-administratieve) of rapporterende functie
 • Cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en ervaring met financiële pakketten en reporting tools
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
Je werkomgeving

ConQuaestor Interim Professionals is een interim- en adviesbureau op het gebied van finance & control. Ons doel: meerwaarde creëren voor opdrachtgevers en professionals door het benutten en ontwikkelen van financiële kennis. Zodat zij nog succesvoller kunnen zijn in hun markt cq. vakgebied. Daartoe richten we ons op Business & Project Control, Management Accounting & Reporting en Financial Accounting & Control. Met ruim 300 interim finance professionals in vaste dienst (samen met zusterbedrijf Fagro) zijn we toonaangevend in Nederland.

Locatie/Standplaats

Rotterdam

Wat je van ons kunt verwachten

Mensen functioneren het beste als ze aan passende uitdagingen werken. Hiertoe zorgen wij voor de juiste verbindingen: naar de juiste opdrachtgevers, uitdagingen, begeleiding én kennis. Mede op basis van een VCM-test stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan op. Dit met coaching door een senior collega als vast onderdeel. Verder volg je op jouw behoeften afgestemde workshops en (competentie)trainingen via de ConQuaestor Academy. Daarnaast volgen onze professionals externe opleidingen zoals de postdoctorale studie tot Registercontroller. Jouw ontwikkeling staat centraal, wij voorzien in de ingrediënten om je talenten maximaal tot hun recht te laten komen. Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden hoort hier vanzelfsprekend ook bij.

Apply Now
Samenvatting
 • Bedrijf
  ConQuaestor
 • Locatie
  Rotterdam, NH
 • Status
  Fulltime Vast dienstverband
 • Categorie
  Accounting / Financieel
 • Opleidingsniveau
  HBO
 • Relevante werkervaring
  Minimaal 2 jaar
 • Carriereniveau
  Midcareer (ervaren)
 • Plaatsingsdatum
  1/12/2018
over DPA

DPA richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Naast werving en detachering van professionals verzorgen we in toenemende mate consultancy en projecten. We concentreren ons op de vakgebieden Banking & Insurance, Engineering & Consultancy, Finance, IT, Legal, Public, Supply Chain, Marketing en Services. Via gespecialiseerde business units blijven we dicht bij de professionals en opdrachtgevers en weten we talenten te verbinden aan de juiste organisaties, rollen en uitdagingen. Organisaties en professionals de best mogelijke ondersteuning bieden om hun ambities te realiseren. Dat is wat DPA als specialistenspecialist doet.

DPA richt zich op hoogwaardig advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. DPA biedt oplossingen voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, com-plexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. DPA is genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam.

DPA Group N.V. Gatwickstraat 11 1043 GL Amsterdam T +31 (0)20 51 51 555