|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Email Marketeer Media - Gelder...

Email Marketeer Media - Gelderland - €60K


Wat ga je doen als Email Marketeer?

Als Email Marketeer sta je vrij in het opzetten van je eigen creatieve emailcampagnes. Jij weet als geen ander hoe je nieuwe methodes en technieken zult gebruiken om daarmee indrukwekkende emailcampagnes af te leveren. Tevens ben jij een held in het onderhouden van hun huidige campagnewebsites en het opzetten van nieuwe campagnewebsites. Daarnaast ben je ook zeer zelfstandig en vind je het leuk om met HTML5 en CSS3 te werken. Ook heb jij veel plezier in het opzetten van responsive websites, Wordpress websites & het delen van je kennis. Klinkt dit als de job voor jou? Solliciteer dan gauw!

Profile

Wat wordt jou geboden?

* Een mooi salaris tot €60K
* Fantastische secundaire arbeidsvoorwaarden
* Bedrijf waar je veel kan ontwikkelen en leren


Wat wordt er van jou verwacht?

* Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
* Kennis in CSS3, HTML5, web development & e-mailmarketing (Tripolis)
* Zelfstandig, leergierig en gepassioneerd


Job Offer

Waar ga je werken als Email Marketeer?

Als Email Marketeer kom je te werken in een zeer innovatieve en gedreven organisatie. Ze zijn marktleider in hetgeen wat ze doen en breiden zich daarom uit. Ze hebben meer toppers nodig in hun team die het fantastisch vinden om dingen bij te leren en zichzelf willen ontwikkelen. Er worden veel opleidingen aangeboden waardoor je dit ook kan realiseren. Daarnaast mag je ook vanuit huis werken in overleg en mag je ook naar diverse beurzen in overleg. Wil jij werken met een leuk, enthousiast, getalenteerd en gedreven team? Reageer dan gauw!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop ''Solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via Floris op (020) 570 8120. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel dé persoon voor deze job? Laat het dan weten aangezien we hier interessante beloningen tegenover stellen. Kijk op onze website bij ''Recommend a Friend'' voor meer informatie.
Share Icon
Samenvatting

Dienstverband
Fulltime Vast dienstverband

Locatie
Gelderland,  Gelderland

Branche
Overige

Opleidingsniveau
HBO

Contact

Floris van Hall