|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Commercieel Medewerker

Joulz Infradiensten B.V banner

Commercieel Medewerker

Apply Now
Wil jij als Commercieel Medewerker Joulz Diensten in een succesvol team de commerciële uitdaging aangaan in de dynamische energiemarkt? Ben jij zelfstandig en initiatiefrijk? Zie jij commerciële mogelijkheden en heb jij een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Tot slot ervaring in het geven van klantadvies en het realiseren van commerciële resultaten in de zakelijke markt? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je gaat offertes maken voor klanten die telefonisch contact opnemen en je benadert zelf proactief klanten. Naast offreren, is adviseren ook een belangrijke taak. Ook ben je bezig met het acquireren van nieuwe klanten en zorg je ervoor dat bestaande klanten blijven door jouw persoonlijke en warme contact. Het sturen op Klant Performance Indicatoren is voor jou bekend terrein. Je bent in staat om klantvragen te vertalen in duurzame oplossingen en/of verbetervoorstellen.


Je bent verantwoordelijk voor

Je komt te werken in een team van 15 personen waarmee je samen de commerciële uitdagingen van de energiemarkt aangaat. Het team bestaat uit accountmanagers in de buitendienst, salesengineers en 5 collega’s verkoopadviseurs in de binnendienst. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële targets van Joulz Diensten. Met betrekking tot verwerken van klantgegevens en orderverwerking ben je verantwoordelijk voor de zorg  voor de  kwaliteit van de administratie, v.w.b. juistheid, volledigheid en tijdigheid in CRM en orderverwerkingssysteem.


Wat breng je mee?
Je beschikt over Mbo+ werk- en denkniveau en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Binnen een organisatie waar diverse belangen een rol spelen beweeg je jezelf gemakkelijk en ben je een goede gesprekspartner binnen en buiten het team. Ook onder druk van een (interne) opdrachtgever weet je de belangen van Joulz Diensten overeind te houden. klantvriendelijk/-gerichtheid is een standaard grondhouding richting de klant. Het is gewenst om voor deze functie te beschikken over kennis en werkervaring in de energiesector.

Waar ga je werken?
Joulz Diensten is een onderdeel van de Stedin organisatie. Joulz Diensten is als dienstverlener op het terrein van moderne meettechnieken, elektriciteit, gas, stoom en CO2 de marktleider bij grootzakelijke relaties, instellingen en overheden. Met een enthousiast team van professionals beschikken we over ruime ervaring en know-how op het terrein van energievoorziening en –installaties.
Professionaliteit en een gedreven, resultaatgerichte instelling worden bij ons niet alleen gewaardeerd maar ook beloond. Ook ondersteunen wij je als je op eigen initiatief trainingen en opleidingen wilt volgen. Het salaris behorend bij de functie is ingeschaald in schaal 6 met een minimum van € 2.860,- en een maximum van € 3.636,- met een mogelijke doorgroei naar schaal 7. Daarnaast bieden wij je een goede balans tussen werk en privé met uitdagende maar haalbare targets.

Interesse?
Ben jij die gedreven en klantgerichte medewerker, met commerciële invalshoek, die we zoeken? Ben jij in staat om een enthousiaste motivatiebrief te schrijven waarin je aangeeft waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken? Solliciteer dan meteen online via onderstaande button.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gabrielle Versluijs, Senior Verkoopadviseur op het telefoonnummer: 088 - 896 34 35 en voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Ruud Leeuwestein, Corporate Recruiter op het telefoonnummer: 06 - 153 22 035.
Reageren kan t/m 31 januari 2018.

Een pre-employment screening en assessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Apply Now
Samenvatting
 • Bedrijf
  Joulz Infradiensten B.V.
 • Locatie
  Delft, ZH 2627
 • Status
  Fulltime Vast dienstverband
 • Categorie
  Sales / Verkoop
 • Opleidingsniveau
  MBO
 • Relevante werkervaring
  Minimaal 2 jaar
 • Carriereniveau
  Midcareer (ervaren)
 • Plaatsingsdatum
  19-2-2018
Over Joulz
Werken voor Joulz betekent werken voor een toonaangevende speler op het gebied van infrastructuren en energiemanagement. Zo is Joulz dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) midden- en hoogspanningsinstallaties. Wij lopen voorop in ontwerp, bouw en onderhoud van midden- en hoogspanningsinstallaties. Wij helpen klanten als netbeheerders, railbeheerders, energieopwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Daarnaast is Joulz gecertificeerd meetverantwoordelijke en biedt zakelijke klanten effectieve oplossingen op het gebied van energiemanagement. Kortom, wij staan voor technisch vooruitstrevende oplossingen.

De liefde voor techniek is de verbindende factor binnen Joulz. Tel daarbij op onze duurzame missie en je ziet een werkomgeving waar het samen werken aan innovatieve oplossingen voor een toekomstbestendige energievoorziening centraal staat. Wij werken volgens de kernwaarden Samen, Klant eerst en Vertrouwen & verantwoordelijkheid. Dat zie je terug in een gedreven, resultaatgerichte instelling met een goede werksfeer. Naast een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Joulz is onderdeel van Stedin Groep en omvat circa 800 medewerkers.