|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Commerciële Projectmanager Bus...

Op zoek naar de ideale baan?





BAPAS is actief in:
 • Psychologisch testen
 • Assessment
 • Loopbaanoriëntatie
 • Organisatie-ontwikkeling
 • Performance management
 • 360° feedback monitoring
 • Werving & selectie
 • Trainingen & workshops
 • Personal coaching




  BAPAS
  Kingsfordweg 151
  1043GR Amsterdam-Sloterdijk
  020-7162464

Commerciële Projectmanager Business Events

Netwerken op hoog niveau? Contacten leggen in een internationale business omgeving? 
Werken aan jouw sales skills?  Start of vervolg dan je prille loopbaan als Projectmanager in de fascinerende wereld van seminars, congressen en zakelijke netwerkbijeenkomsten. Al vroeg in je carrière communiceer je op hoog niveau met beslissers uit bedrijfsleven en overheid. 

COMMERCIËLE PROJECTMANAGER
BUSINESS EVENTS
(Amsterdam, 40u)

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de research en analyse van geschikte onderwerpen en thema’s voor netwerkevenementen, de productie van de inhoud van exclusieve invitation only seminars en conferenties, het vinden van de beste keynote sprekers en het committeren van genodigden. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor ‘jouw’ events; je bakent het thematische platform af en geeft vorm aan de content. Daartoe interview je zelf een aantal industry leaders en top decision makers uit de branche. Met je sales & marketing vaardigheden interesseer je sleutelfiguren binnen de doelgroep voor een bijdrage als gastspreker of gastheer. Dit betekent veel commerciële calls naar deelnemers en genodigden en adequate telefonische en incidentele persoonlijke follow-up. Tijdens het event heb je een sleutelrol als gastheer/gastvrouw en netwerker op hoog niveau. 

De organisatie 
Je werkt in dienst van een internationale aanbieder van B2B seminars die actief is in 10 Europese landen, waaronder Nederland. De formule is succesvol omdat ze via hoogwaardige kennisoverdracht en networking sleutelfiguren in bedrijfsleven en overheid samenbrengt met branchegerelateerde dienstverleners. In Nederland worden momenteel circa 30 seminars per jaar georganiseerd. 

Ben jij klaar voor deze uitdaging? 
Jij hebt een WO- of een HBO diploma op zak en maximaal 3 jaar commerciële werkervaring in de zakelijke dienstverlening, bij voorkeur B2B. Was je tijdens je studie actief in een studentenvereniging of het organiseren van bijzondere activiteiten? Dan is dat een sterke pre! Hoe dan ook ben je ambitieus en gefascineerd door de mogelijkheid je loopbaan een vliegende start te geven in een high-end businessomgeving. 

Jouw persoonlijke kwaliteiten 
Als netwerker ben je meer generalist dan specialist. Je bent intelligent, inhoudelijk sterk en in staat op niveau te communiceren en met zeer diverse personen. Je werkt gestructureerd en analytisch en hebt oog voor kwaliteit en detail. Met helikopterview bewaak je de voortgang van meerdere projecten. Verder is ambitie jouw middle name en bepaal je altijd je doel alvorens je gaat rennen. Je communiceert professioneel in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. 

Wat bieden job en organisatie? 
Een uitdagende rol als Projectmanager binnen een internationaal bedrijf! Wat kan je verwachten van deze organisatie:
Naast een vast maandsalaris kun je bonussen en leuke uitjes (stedentrips!) verdienen gerelateerd aan je prestatie. 
Persoonlijke ontwikkeling is voor deze organisatie niet alleen vanzelfsprekend, maar zelfs een must. 
Samen met je internationale collega’s volg je trainingen en geniet je alle voordelen van een pan-Europees en snelgroeiend bedrijf, met ook mondiale ambities. 

Solliciteren 
Enthousiast? Stuur dan je sollicitatie naar BAPAS Recruitment. 

Solliciteer via de solliciteer-button onderaan deze pagina. 


Overige trefwoorden : seminars – congressen – netwerkbijeenkomsten – evenementen – ‘business events’ - commercieel – ‘zakelijke dienstverlening’ – ‘internationale carrière’ – ‘internationale loopbaan – ‘organisatie van evenementen’ – consultancy – business-to-business – b2b – ‘business consultant’ – ‘business consultancy – salesconsultant – marketing – marketeer – commercie – sales – accountmanager – ‘account manager’ – salesmanager – ‘sales manager’ – ‘projectmanager’ 

Aanvullende informatie:
Fulltime Vast dienstverband
Sales / Verkoop
Commerciële Projectmanager Business Events Vacature in Amsterdam 1083, Noord-Holland Nederland