|

Ontvang vergelijkbare banen in je e-mail voor

Campus Recruiter

TPS Groep banner

Campus Recruiter

Ben jij onze nieuwe Campus Recruiter?

 

Heb je veel lef, barst je van creativiteit en kun je snel schakelen? Dan zoeken we jou! TPS biedt jou de kans om aan de slag te gaan als Campus Recruiter.

 

Als Campus Recruiter weet je als geen ander hoe je de studentendoelgroep van TPS kunt bereiken en binden. Het speelveld binnen de doelgroep verandert continu. Dit betekent dat je constant mee moet bewegen en geen dag hetzelfde is. Het is een functie waarin employer branding, talent management en recruitment samenkomen.

 

De functie in het kort

Je dagelijkse doel is om een brug te slaan tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Om dit te doen, organiseer en coördineer je interne en externe recruitment events of activiteiten. Netwerken is echt jouw ding, je onderhoudt een groot netwerk van hogescholen, universiteiten en studieverenigingen en je zorgt ervoor dat dit wordt uitgebreid. Daarnaast onderhoud je contact met studenten en zorg je ervoor dat zij zich verbonden voelen met TPS. Je bent constant bezig om te kijken naar de campus recruitment strategie en om deze te optimaliseren, vorm te geven en te vernieuwen. Je komt met toffe, nieuwe ideeën en gaat vol energie aan de slag met de uitvoering hiervan.

 

Jouw profiel

Je hebt een HBO/WO studie afgerond in de richting van bijvoorbeeld HR, Bedrijfskunde, Marketing en/of Communicatie. Je zit vol energie, houdt van verandering en het aandragen van creatieve (verbeter)ideeën. Daarnaast ben je een teamspeler, heb je een commerciële werkmentaliteit en kun je gestructureerd te werk gaan. Tot slot ben je resultaatgericht en vind je het gezellig om op vrijdagmiddag een borrel te drinken met je collega’s.

 

Als Campus Recruiter bij TPS krijg je:

-       Een marktconform salaris;

-       Een leaseauto;

-       Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

-       Doorgroeimogelijkheden binnen een snel groeiende jonge organisatie;

-       Een gezellig team met jonge collega’s;

-       Een dynamische werkomgeving in Amsterdam en/of Rotterdam.


Solliciteer!
Voldoe je aan het profiel en is deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton en geef aan dat je geïnteresseerd bent in een functie op TPS Kantoor. We kijken ernaar uit om kennis te maken!

 

Samenvatting

 • Bedrijf:
  TPS
 • Locatie:
  Amsterdam, NH 1033
 • Status:
  Fulltime, Vast dienstverband
 • Categorie:
  Personeelszaken / HRM
 • Carrièreniveau:
  Startfunctie (weinig ervaring)
 • Opleidingsniveau:
  HBO
 • Posted:
  12-3-2018

Over TPS

‘’Dare2BeHappy@Work”, daar draait het om binnen TPS. Het belangrijkste in het leven is gelukkig zijn en blijven. Niet alleen in je privéleven, maar vooral op je werk: daar breng je tenslotte een groot deel van je tijd door. Bij TPS doen we er dan ook alles aan om te zorgen dat iedereen gelukkig is en vooral blijft. Dit betekent dat voor ons niet alleen werk belangrijk is, maar alles dat daarmee samenhangt: leren en leven. TPS daagt iedereen uit om het hoogste na te streven en helpt je om in de eerste fase van je carrière jezelf te ontwikkelen en de juiste keuzes te maken.